FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovaj pestak Brandalik misli da smo mi bas svi nepismeni. Yebo mu koza hipnoza duburu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
kaze rezultati su tu?
pa sto ljudi strajkuju bog te?
mozda oni i rade u svojim mogucnostima dobro, al se brate ne vidi...
pa sto ljudi strajkuju bog te?
mozda oni i rade u svojim mogucnostima dobro, al se brate ne vidi...
Nema nam drugeSariel1987 je napisao/la:sta reci..
ajmo na tusanj pa sta bude![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
kako nije, ja sam do 7 popunjen ni vlahov ne mogu drmnutMadal je napisao/la:Nema nam drugeSariel1987 je napisao/la:sta reci..
ajmo na tusanj pa sta bude![]()
. Ko moze u ovom terminu naravno.
al opet sticemo ako necemo mi ko ce?
- Beduin
- Kontakt:
Grb kluba zasticen? Od kada?
To onda znaci da svaka prodavnica gdje se prodaje bilo sta sa logom Slobode treba placati procenat. Ne znam kako je sa pijacama i crnim trzistem.
To onda znaci da svaka prodavnica gdje se prodaje bilo sta sa logom Slobode treba placati procenat. Ne znam kako je sa pijacama i crnim trzistem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sariel1987
- Kontakt:
od petka ko i plate 
imamo sad platne razrede veli
žikina dinastija al bez her zike
imamo sad platne razrede veli
- Probisvjet
- Kontakt:
To za platne razrede je mnogo bitno.Sariel1987 je napisao/la:od petka ko i plate
imamo sad platne razrede veli![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nikakva demagogija od strane Brandaleka, nikakva pozajmica od Nalica, ne znam samo od koga dobijate informacije grob vas yebo....Pare su potrosene za ovu godinu prijem nego sto su ljudi i dosli, ja samo zamjeram ovim ljudima koji vode Slobodu sto ne izadju javno i ne kazu na sto su pare trosene, za kakve stavke su ko fol trosene pare, da ti se zivot zgadi. Ovaj Brandalek nije za ovaj posao samo iz razloga sto je covjek posten a ima posla sa kokosarima koji bi da se uguze i ovo malo sirotinje da uzmu i da mestare.
P.S. ultrasstyle_tz, yebo ti svoje informacije i yebem one od kojih dobijas te iste.
P.S. ultrasstyle_tz, yebo ti svoje informacije i yebem one od kojih dobijas te iste.
-
Sariel1987
- Kontakt:
ok skver druze ocigledno ti znas pa podijeli s nama u sta su pare trosene?
Joj kod nas svi rade iz ljubavi, pa nisam znala da ovoliko ljudi voli Slobodu do te mjere da su pristali da ih se javno pljuje. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro daj spisak ako znas usta je ovaj pestak trosio pare? Osim za glavusu on i ona dvojica sto su pojeli i popili?Skver je napisao/la:Nikakva demagogija od strane Brandaleka, nikakva pozajmica od Nalica, ne znam samo od koga dobijate informacije grob vas yebo....Pare su potrosene za ovu godinu prijem nego sto su ljudi i dosli, ja samo zamjeram ovim ljudima koji vode Slobodu sto ne izadju javno i ne kazu na sto su pare trosene, za kakve stavke su ko fol trosene pare, da ti se zivot zgadi. Ovaj Brandalek nije za ovaj posao samo iz razloga sto je covjek posten a ima posla sa kokosarima koji bi da se uguze i ovo malo sirotinje da uzmu i da mestare.
Znam druze i znam da ovdje ne treba nista dijeliti, nisam ti ja katrakta i ovaj style da dijelim info iz trece ruke.Sariel1987 je napisao/la:ok skver druze ocigledno ti znas pa podijeli s nama u sta su pare trosene?
-
Sariel1987
- Kontakt:
posteno... 
samo nema potrebe da se medjusobno napadamo i vrijedjamo, situacija je ionako raspasoj...
samo nema potrebe da se medjusobno napadamo i vrijedjamo, situacija je ionako raspasoj...
Kome spisak ba, o cemu ti? Kakve pare ce trositi, osim sto je placena licenca, pare je potrosio predcjednik za ovu sezonu.Probisvjet je napisao/la:Dobro daj spisak ako znas usta je ovaj pestak trosio pare? Osim za glavusu on i ona dvojica sto su pojeli i popili?Skver je napisao/la:Nikakva demagogija od strane Brandaleka, nikakva pozajmica od Nalica, ne znam samo od koga dobijate informacije grob vas yebo....Pare su potrosene za ovu godinu prijem nego sto su ljudi i dosli, ja samo zamjeram ovim ljudima koji vode Slobodu sto ne izadju javno i ne kazu na sto su pare trosene, za kakve stavke su ko fol trosene pare, da ti se zivot zgadi. Ovaj Brandalek nije za ovaj posao samo iz razloga sto je covjek posten a ima posla sa kokosarima koji bi da se uguze i ovo malo sirotinje da uzmu i da mestare.
I jos dodjemo para savezu za licencu......zbog stogodisnjice.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne rece, sto mi je veoma cudno, koliko je unio para, tj. obezbjedio svojom sposobnoscu da klub funkcionise. Koji sponzori? Ima li koja markica da si donio?
Yebem ti femeliju postenu! Prepostenu, a nesposobnu. Koga ti lazes Brandaleku kozo od koze?
Yebem ti femeliju postenu! Prepostenu, a nesposobnu. Koga ti lazes Brandaleku kozo od koze?
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Opet vam je neko prodrmao kavez 
Danas svi na Tušanj
Danas svi na Tušanj
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Prica po gradu kruzi, Sloboda se gasi vec dva mjeseca....neke fuzije, najnoviji klubovi. Ko ca ba dati para za klub koji se "gasi" u svim ovim okolnostima. Zna se se i od koga dolaze price i sve opstrukcije. Niti ce klub biti ugasen niti bilo kakva fuzija. Ima i rijesenja, pred nama je, vidjecemo.
@Probisvjet, sta ti je Koza uradio? Cojk bolan ni kriv ni duzan, samo sto su duzni igracima za njegova mandata, nece covjek lihvarske pozajmice, transa kasni zbog bivse uprave, grad ce pomoci Slobodi, izbori su tu....do nekog trajnijeg rjesenja
a to je zakon o sportu. Budimo malo pozitivni, danas igra Sloboda.
@Probisvjet, sta ti je Koza uradio? Cojk bolan ni kriv ni duzan, samo sto su duzni igracima za njegova mandata, nece covjek lihvarske pozajmice, transa kasni zbog bivse uprave, grad ce pomoci Slobodi, izbori su tu....do nekog trajnijeg rjesenja
- Beduin
- Kontakt:
Cuj onog forumskog belagara Makabija, uleti ko najveci retard na forum i sugradjane, slobodase naziva zivotinjama ("ko vam sad drma kavez).
U pm i majstori, cekaju cijeli dan da zavrse svoje obaveze i onda mi dolaze u 16h da odrade nesto. Daj Boze da nadjem nekoga da ih isprati pa da odem na Tusanj. Kako god, idemo do pobjede, svi koji mogu na Tusanj podrzati igrace i kupiti kartu.
U pm i majstori, cekaju cijeli dan da zavrse svoje obaveze i onda mi dolaze u 16h da odrade nesto. Daj Boze da nadjem nekoga da ih isprati pa da odem na Tusanj. Kako god, idemo do pobjede, svi koji mogu na Tusanj podrzati igrace i kupiti kartu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jel bio penal?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.