Jedan čovjek vas je pitao na ovom pdf-u čijih 8 hiljada KM je podijeljeno u Gračanici i niko nikada nije odgovorio!? Prije nego što nekoga optužuješ za kriminal prvo odgovori na ovo gore postavljeno pitanje.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj da lazes Fahrudine nije vas niko zvao jer ste imali dil da se naguzite Olimpiku i da zapnete protiv Veleza. Uspjeli ste brato izblamirat klub za pet milja koje su nestale ali opet mi Fahrudine izjebasmo sve do kraja. I vas i Olimpik i tu kriminalnu organizaciju. Nemojte sada kmecat kad vas guzi Olimpik jer ste njihova kuja. Do juce ste bili dio tog tala i sada ste kao zguzena i iz auta izbacena kurava. Ne brini se Fahrudine za Velez jer nikad vise necemo ispast a vi cete struhnut u toj ligi dok vas uzimaju za brave i dodaju Olimpiku,sutra Gosku,prekosutra Rudaru iz Kaknja. To je vasa realnost i pomirite se sa tim. Zao mi samo tih momaka Orhana Nahida i mnogih drugih koji se srame sta radite a nemocni su. Poz Fahro i ako ces mahati dresovima nemoj se slikat. Tako jadno i pateticno isto ko da se ravaku slikala sa pedeset eura u ruci. Bljakspiska je napisao/la:Nemate vi pojma Pandza je bio i ostao moj drug, a reci cu vam nesto dres je nosam samo vama u inat onih 7 komada, i nosan jer vi glumite i dalje postenje a znamo da ste zvali u Gradacac da vam prodamo utakmicu cak je zvao premijre Novalic za vas nemojte se praviti fini molim vas kad niste.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dok god vam se ovakvi kao Spiska vrte oko kluba vi necete milimetra naprijed. Pa frajer je provocirao Olimpikovim dresom protiv nas i jasno slao poruku podrske kriminalu koji se desavao. Trpali ste Bosnu iz Visokog dok su se momci sjedeci suprotstavljali onome sto vam se prekjuce desilo. Isto smo ovo prolazili prosle godine samo vi nemate tu snagu i utjecajne ljude da se najebete ljudima u nsfbih majke. Samo ce vas iskaznjavat bezveze. Ovaj Silic je bio delegiran da nas masakrira u Jajcu ali vazda ima jaci od jaceg. Sudio je ko Lubos Mikel i svi oni znaju posteno suditi. Sta zelim da vam kazem. Okanite se ovakvih pilicara nego se potrudite da angazujete postene ljude koji ce raditi transparentno i cuvati ugled Zvijezde koji je srozan uveliko. Sa ovim Olimpikom se ne moze trenutno niko u ligi bost i oni ce zavrsiti sa 10-15 bodova ispred drugog ali mozete graditi tim i klub za naredni period jer imate potencijal pogotovo jer ste vazda imali dobre mlade igrace. Znaci zelim vam svu srecu svijeta ali vi je morate mijenjati i ona ne ide preko noci
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pored i dosta problema sa sastavom u Gabeli se moze izvesti solidna ekipica mada je tesko ocekivat bodove dole: Radovic-Antic,Terzic,Devedzic,Đekic-Culum,Mojovic, Jazvin-Hecimovic,Šaric,Mahmutovic.Zbog kartona nema Arnautovica,Musica,Facica i Jazvina.Na polusezoni probati dovest kvalitetniji igraca do 21 godine od golmana imaju dvojica sto su bili kod nas Maslic (Modrica),Bajic(Krupa)probat vratit Petrovica (Rudar P.),Olic i Nuspahic (Jedinstvo),Vujica i Berin Ćatic (Travnik),mozda na kakvu posudbu Mehic (Željo) i Osmic (Velez),Lucas (Igman),Bjeloš(Slavija),Albijanic(čapljina) ako ode Senad i vrati nam se Mile
jer je situacija u Slobodi kriticna nek povede Hodzica i Maksimovica sto je bio kod nas i mali Zivkovic iz Orasja je dobar igrac zasticeno godiste to je otprilike sto je kvalitetno i ima dosta igraca do 21 godine.

Mislim da trenutna uprava nije sposobna da to uradi,to bi jedino Piska mogao zavrsiti,ali on nam uskoro ode u Svabiju,pa ce da se pusi iz nas,Lazarevic ako se vrati ja vise ne idem na utakmice taman kad bi Ronalda doveo sa sobomHMKAHH je napisao/la:Pored i dosta problema sa sastavom u Gabeli se moze izvesti solidna ekipica mada je tesko ocekivat bodove dole: Radovic-Antic,Terzic,Devedzic,Đekic-Culum,Mojovic, Jazvin-Hecimovic,Šaric,Mahmutovic.Zbog kartona nema Arnautovica,Musica,Facica i Jazvina.Na polusezoni probati dovest kvalitetniji igraca do 21 godine od golmana imaju dvojica sto su bili kod nas Maslic (Modrica),Bajic(Krupa)probat vratit Petrovica (Rudar P.),Olic i Nuspahic (Jedinstvo),Vujica i Berin Ćatic (Travnik),mozda na kakvu posudbu Mehic (Željo) i Osmic (Velez),Lucas (Igman),Bjeloš(Slavija),Albijanic(čapljina) ako ode Senad i vrati nam se Milejer je situacija u Slobodi kriticna nek povede Hodzica i Maksimovica sto je bio kod nas i mali Zivkovic iz Orasja je dobar igrac zasticeno godiste to je otprilike sto je kvalitetno i ima dosta igraca do 21 godine.
Sto si i ti razumije u fudbal koja lupetanja, ti bi doveo jedno 30 ispod prosjecnih igraca sa strane koda je budzet 2,5 milijuna. Treba nekako pokusat konsolidovat klub, napravit jaku omladinsku skolu, dovest trenere kvalitetne da ti stvaraju te igrace do 21 godine a ne trazit po okolini. Sta ce ti klub koji igra federalnu ligu sa 20 igraca sa strane i tavori u ovoj saban ligi. Mi smo imali priliku za juniorsku pl, a sto je nismo iskoristili to samo ptice znaju.HMKAHH je napisao/la:Pored i dosta problema sa sastavom u Gabeli se moze izvesti solidna ekipica mada je tesko ocekivat bodove dole: Radovic-Antic,Terzic,Devedzic,Đekic-Culum,Mojovic, Jazvin-Hecimovic,Šaric,Mahmutovic.Zbog kartona nema Arnautovica,Musica,Facica i Jazvina.Na polusezoni probati dovest kvalitetniji igraca do 21 godine od golmana imaju dvojica sto su bili kod nas Maslic (Modrica),Bajic(Krupa)probat vratit Petrovica (Rudar P.),Olic i Nuspahic (Jedinstvo),Vujica i Berin Ćatic (Travnik),mozda na kakvu posudbu Mehic (Željo) i Osmic (Velez),Lucas (Igman),Bjeloš(Slavija),Albijanic(čapljina) ako ode Senad i vrati nam se Milejer je situacija u Slobodi kriticna nek povede Hodzica i Maksimovica sto je bio kod nas i mali Zivkovic iz Orasja je dobar igrac zasticeno godiste to je otprilike sto je kvalitetno i ima dosta igraca do 21 godine.
To samo ptice znaju i Salda,nego hoce li biti potpisivanja kakvog da se ovaj hajvan izbaci iz kluba ?zmajevac je napisao/la:Sto si i ti razumije u fudbal koja lupetanja, ti bi doveo jedno 30 ispod prosjecnih igraca sa strane koda je budzet 2,5 milijuna. Treba nekako pokusat konsolidovat klub, napravit jaku omladinsku skolu, dovest trenere kvalitetne da ti stvaraju te igrace do 21 godine a ne trazit po okolini. Sta ce ti klub koji igra federalnu ligu sa 20 igraca sa strane i tavori u ovoj saban ligi. Mi smo imali priliku za juniorsku pl, a sto je nismo iskoristili to samo ptice znaju.HMKAHH je napisao/la:Pored i dosta problema sa sastavom u Gabeli se moze izvesti solidna ekipica mada je tesko ocekivat bodove dole: Radovic-Antic,Terzic,Devedzic,Đekic-Culum,Mojovic, Jazvin-Hecimovic,Šaric,Mahmutovic.Zbog kartona nema Arnautovica,Musica,Facica i Jazvina.Na polusezoni probati dovest kvalitetniji igraca do 21 godine od golmana imaju dvojica sto su bili kod nas Maslic (Modrica),Bajic(Krupa)probat vratit Petrovica (Rudar P.),Olic i Nuspahic (Jedinstvo),Vujica i Berin Ćatic (Travnik),mozda na kakvu posudbu Mehic (Željo) i Osmic (Velez),Lucas (Igman),Bjeloš(Slavija),Albijanic(čapljina) ako ode Senad i vrati nam se Milejer je situacija u Slobodi kriticna nek povede Hodzica i Maksimovica sto je bio kod nas i mali Zivkovic iz Orasja je dobar igrac zasticeno godiste to je otprilike sto je kvalitetno i ima dosta igraca do 21 godine.

To treba ispitati, a ne ganjat ove sudijePonovo je napisao/la:To samo ptice znaju i Salda,nego hoce li biti potpisivanja kakvog da se ovaj hajvan izbaci iz kluba ?zmajevac je napisao/la:Sto si i ti razumije u fudbal koja lupetanja, ti bi doveo jedno 30 ispod prosjecnih igraca sa strane koda je budzet 2,5 milijuna. Treba nekako pokusat konsolidovat klub, napravit jaku omladinsku skolu, dovest trenere kvalitetne da ti stvaraju te igrace do 21 godine a ne trazit po okolini. Sta ce ti klub koji igra federalnu ligu sa 20 igraca sa strane i tavori u ovoj saban ligi. Mi smo imali priliku za juniorsku pl, a sto je nismo iskoristili to samo ptice znaju.HMKAHH je napisao/la:Pored i dosta problema sa sastavom u Gabeli se moze izvesti solidna ekipica mada je tesko ocekivat bodove dole: Radovic-Antic,Terzic,Devedzic,Đekic-Culum,Mojovic, Jazvin-Hecimovic,Šaric,Mahmutovic.Zbog kartona nema Arnautovica,Musica,Facica i Jazvina.Na polusezoni probati dovest kvalitetniji igraca do 21 godine od golmana imaju dvojica sto su bili kod nas Maslic (Modrica),Bajic(Krupa)probat vratit Petrovica (Rudar P.),Olic i Nuspahic (Jedinstvo),Vujica i Berin Ćatic (Travnik),mozda na kakvu posudbu Mehic (Željo) i Osmic (Velez),Lucas (Igman),Bjeloš(Slavija),Albijanic(čapljina) ako ode Senad i vrati nam se Milejer je situacija u Slobodi kriticna nek povede Hodzica i Maksimovica sto je bio kod nas i mali Zivkovic iz Orasja je dobar igrac zasticeno godiste to je otprilike sto je kvalitetno i ima dosta igraca do 21 godine.
Ja znam milion posto da je poziv bio jer sam tada jako blizak klubu i iskreno ja nisam dao i grupa momaka bilo sta sto je vezano za velez jer ste cigani da te podsjetim ostavili smo vas vise puta u ligi nego vi nas! Pa ste nam kao znak za zahvalnosti dali 7:0 da nismo mogli i Gradaccu pobjedit oteli bi a iskreno jest većina uprave bila za to da se pusti velez ali mi nismo dali ne zato sto ne volimo velez ne nego radi takvih kao sto si ti majmune jer se kurcite al eto vas nama u ligu za par mjeseci! BujrumNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj da lazes Fahrudine nije vas niko zvao jer ste imali dil da se naguzite Olimpiku i da zapnete protiv Veleza. Uspjeli ste brato izblamirat klub za pet milja koje su nestale ali opet mi Fahrudine izjebasmo sve do kraja. I vas i Olimpik i tu kriminalnu organizaciju. Nemojte sada kmecat kad vas guzi Olimpik jer ste njihova kuja. Do juce ste bili dio tog tala i sada ste kao zguzena i iz auta izbacena kurava. Ne brini se Fahrudine za Velez jer nikad vise necemo ispast a vi cete struhnut u toj ligi dok vas uzimaju za brave i dodaju Olimpiku,sutra Gosku,prekosutra Rudaru iz Kaknja. To je vasa realnost i pomirite se sa tim. Zao mi samo tih momaka Orhana Nahida i mnogih drugih koji se srame sta radite a nemocni su. Poz Fahro i ako ces mahati dresovima nemoj se slikat. Tako jadno i pateticno isto ko da se ravaku slikala sa pedeset eura u ruci. Bljakspiska je napisao/la:Nemate vi pojma Pandza je bio i ostao moj drug, a reci cu vam nesto dres je nosam samo vama u inat onih 7 komada, i nosan jer vi glumite i dalje postenje a znamo da ste zvali u Gradacac da vam prodamo utakmicu cak je zvao premijre Novalic za vas nemojte se praviti fini molim vas kad niste.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dok god vam se ovakvi kao Spiska vrte oko kluba vi necete milimetra naprijed. Pa frajer je provocirao Olimpikovim dresom protiv nas i jasno slao poruku podrske kriminalu koji se desavao. Trpali ste Bosnu iz Visokog dok su se momci sjedeci suprotstavljali onome sto vam se prekjuce desilo. Isto smo ovo prolazili prosle godine samo vi nemate tu snagu i utjecajne ljude da se najebete ljudima u nsfbih majke. Samo ce vas iskaznjavat bezveze. Ovaj Silic je bio delegiran da nas masakrira u Jajcu ali vazda ima jaci od jaceg. Sudio je ko Lubos Mikel i svi oni znaju posteno suditi. Sta zelim da vam kazem. Okanite se ovakvih pilicara nego se potrudite da angazujete postene ljude koji ce raditi transparentno i cuvati ugled Zvijezde koji je srozan uveliko. Sa ovim Olimpikom se ne moze trenutno niko u ligi bost i oni ce zavrsiti sa 10-15 bodova ispred drugog ali mozete graditi tim i klub za naredni period jer imate potencijal pogotovo jer ste vazda imali dobre mlade igrace. Znaci zelim vam svu srecu svijeta ali vi je morate mijenjati i ona ne ide preko noci
Ovako evo vam za ove gore igrače ima igrača more mislim da neće Mile doći u klub iako se vrti tu mislim ako Senad bude išao da će doći veliko trenersko ime neće se vise Zvijezda kockTi sa mladim trenerima to je moje mišljenje, mada ako senadu se da otkaz ja bi mu ponudio da ostane u klubu kao pomoćnik nekom treneru a klopu bi pomjerio dole. Ovi igrači ja sam Bajića malog golmana doveo na probi niko nije htjeo da priča s njim a momak bi branio bio tu z 700 km mislim da nam trena u odbrani pojačanje najviše i napadač neki još odbrani ja bi vratio Popovića fali nam jedan takav brz, slažem se Petrović i Mehic obavezno, Živković je godinama na mome radaru ako ga sad ne dovdemo nećemo nikad!
- najrodjeniji
- Kontakt:
Joj propali vlasnik internet kluba vam vedri i oblači klubom

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Hoces li biti ovdje u zimskom prelaznom roku,idi dole odrzi im koji cas nesposobnjakovicima,i da te pitam hoce li se sta poduzimati oko onih potpisa za izbacivanje onog talenta dole,vec protiv Orasja doneses papir na stadion i svi ce potpisatispiska je napisao/la:Ovako evo vam za ove gore igrače ima igrača more mislim da neće Mile doći u klub iako se vrti tu mislim ako Senad bude išao da će doći veliko trenersko ime neće se vise Zvijezda kockTi sa mladim trenerima to je moje mišljenje, mada ako senadu se da otkaz ja bi mu ponudio da ostane u klubu kao pomoćnik nekom treneru a klopu bi pomjerio dole. Ovi igrači ja sam Bajića malog golmana doveo na probi niko nije htjeo da priča s njim a momak bi branio bio tu z 700 km mislim da nam trena u odbrani pojačanje najviše i napadač neki još odbrani ja bi vratio Popovića fali nam jedan takav brz, slažem se Petrović i Mehic obavezno, Živković je godinama na mome radaru ako ga sad ne dovdemo nećemo nikad!
-
- Kontakt:
Kakav amaterizam majko draga... Poslat pismo.bez potpis i pecata kluba...pa gdje vam je mozak ili je to salda sastavio i poslo...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Sta to?crvenobijeli je napisao/la:Kakav amaterizam majko draga... Poslat pismo.bez potpis i pecata kluba...pa gdje vam je mozak ili je to salda sastavio i poslo...
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa gigantu gdje sam ja napisao da se svi ovi igraci trebaju dovesti ja sam naveo igrace koji su svi gotov do 21 godine i koji su svi trenutno bolji od nasih do 21 godine,znam i ja koliki je budzet i da se sve treba u to uklopiti a Maslic,Bajic,Osmic,Mehic,Hodzic,Maksimovic i Zivkovic su ti iz Gradacca ili iz okoline i svi bi ti bili jeftiniji od ovih sto imamo a Zvijezda ti se druze nikad nece konsolidovat bez privatluka nikad neces igrat premier ligu sa ovim budzetom nego cemo rovarit i prezivljavat u ovoj ligi zahvaljujuci parama od opcine nikad neces imat skolu koja ce ti dati igraca jer cim ga stvoris hoce pare i hoce da ide dalje, Sarajevo ima akademiju pa u godini daj boze igraca da napravi za prvu ekipu, Željo i Zrinjski sve sa strane dovodi a nasi treneri u Gradaccu nisu napravili igraca ni oni sami se ne mogu sjetit kad je zadnji izasao a da je trag ostavio u klubu...nego daje nakvocat kakvih donacije iz turske da makar stadion pokrijemo da ne strada i ono iole sto imamo.zmajevac je napisao/la:Sto si i ti razumije u fudbal koja lupetanja, ti bi doveo jedno 30 ispod prosjecnih igraca sa strane koda je budzet 2,5 milijuna. Treba nekako pokusat konsolidovat klub, napravit jaku omladinsku skolu, dovest trenere kvalitetne da ti stvaraju te igrace do 21 godine a ne trazit po okolini. Sta ce ti klub koji igra federalnu ligu sa 20 igraca sa strane i tavori u ovoj saban ligi. Mi smo imali priliku za juniorsku pl, a sto je nismo iskoristili to samo ptice znaju.HMKAHH je napisao/la:Pored i dosta problema sa sastavom u Gabeli se moze izvesti solidna ekipica mada je tesko ocekivat bodove dole: Radovic-Antic,Terzic,Devedzic,Đekic-Culum,Mojovic, Jazvin-Hecimovic,Šaric,Mahmutovic.Zbog kartona nema Arnautovica,Musica,Facica i Jazvina.Na polusezoni probati dovest kvalitetniji igraca do 21 godine od golmana imaju dvojica sto su bili kod nas Maslic (Modrica),Bajic(Krupa)probat vratit Petrovica (Rudar P.),Olic i Nuspahic (Jedinstvo),Vujica i Berin Ćatic (Travnik),mozda na kakvu posudbu Mehic (Željo) i Osmic (Velez),Lucas (Igman),Bjeloš(Slavija),Albijanic(čapljina) ako ode Senad i vrati nam se Milejer je situacija u Slobodi kriticna nek povede Hodzica i Maksimovica sto je bio kod nas i mali Zivkovic iz Orasja je dobar igrac zasticeno godiste to je otprilike sto je kvalitetno i ima dosta igraca do 21 godine.
-
- Kontakt:
Poslali otvoreno pismo nsBiH bez pecata i potpisa..ljudi ih odmah otkantali..da nisu u nadleznosti oni vec nsFBiH i da se njima zale...al da se prvo potpisu i stave pecat.SMR187 je napisao/la:Sta to?crvenobijeli je napisao/la:Kakav amaterizam majko draga... Poslat pismo.bez potpis i pecata kluba...pa gdje vam je mozak ili je to salda sastavio i poslo...

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Koji amaterizam i nepismenostcrvenobijeli je napisao/la:Poslali otvoreno pismo nsBiH bez pecata i potpisa..ljudi ih odmah otkantali..da nisu u nadleznosti oni vec nsFBiH i da se njima zale...al da se prvo potpisu i stave pecat.SMR187 je napisao/la:Sta to?crvenobijeli je napisao/la:Kakav amaterizam majko draga... Poslat pismo.bez potpis i pecata kluba...pa gdje vam je mozak ili je to salda sastavio i poslo...
Albijanic nema sanse da ode , godinu dana je sa nama a i olimpik se raspotivao , a i Zrinjski ga zeli vratit u svoje redove jer je bio u juniora u njih ugl.ne nadajte seHMKAHH je napisao/la:Pored i dosta problema sa sastavom u Gabeli se moze izvesti solidna ekipica mada je tesko ocekivat bodove dole: Radovic-Antic,Terzic,Devedzic,Đekic-Culum,Mojovic, Jazvin-Hecimovic,Šaric,Mahmutovic.Zbog kartona nema Arnautovica,Musica,Facica i Jazvina.Na polusezoni probati dovest kvalitetniji igraca do 21 godine od golmana imaju dvojica sto su bili kod nas Maslic (Modrica),Bajic(Krupa)probat vratit Petrovica (Rudar P.),Olic i Nuspahic (Jedinstvo),Vujica i Berin Ćatic (Travnik),mozda na kakvu posudbu Mehic (Željo) i Osmic (Velez),Lucas (Igman),Bjeloš(Slavija),Albijanic(čapljina) ako ode Senad i vrati nam se Milejer je situacija u Slobodi kriticna nek povede Hodzica i Maksimovica sto je bio kod nas i mali Zivkovic iz Orasja je dobar igrac zasticeno godiste to je otprilike sto je kvalitetno i ima dosta igraca do 21 godine.
Iznad svih Čapljina ! Đaka City !
Imaš mahanjespiska je napisao/la:gledaj ovih kmecavaca pa sto se sikirate za Zvijezdu sikirajte se za sbe inace cete ispasti iz lige, pa eto vas opet nama na sljive, brzo ste zaboravili kad smo se vam se izmicali pa komsije istjerasmo nikad to necu prezaliti samo radi toga sto imate bruku supaka pravite se posteni a vi volite kupit utakmicu vise vec hljeba se najest samo sto ovi sadasnji ne znaju nemaju blage veze isto kao i ovi nasi dole levati u upravi samo placu i prave se posteni a sponzora nisu nasli za 3 mjeseca mandata. Dosli ste svoje fustracije sto ste predzadnji kod nas lijeciti, fakat vas ne razumijem sad ce vas TUzla CITY otrest ko sljivu i opet ispadate iz lige a iskreno niste ni za pl.

@spiska se toliko uzivio u ulogu nekog bitnog lika da jednostavno sebe poistovjecuje sa Zvijezdom, a koliko je plitak i nemocan da shvati ocigledne stvari najbolje dokazuje ovo gdje pise da je neko dosao da lijeci frustracije:
Sam se odao ovim postom i samo dokazao da on ustvari radi protiv Zvijezde a u korist Olimpika. Kako uzivo tako i virtualno.
Situacija je bila takva da su redom svi navijaci Veleza ovdje stali uz Zvijezdu i osudili sudijsku nepravdu nad timom iz Gradacca. Onda se pojavio "sveti spiska" i poceo o "lijecenju frustracija".Dosli ste svoje fustracije sto ste predzadnji kod nas lijeciti, fakat vas ne razumijem sad ce vas TUzla CITY otrest ko sljivu i opet ispadate iz lige a iskreno niste ni za pl.
Sam se odao ovim postom i samo dokazao da on ustvari radi protiv Zvijezde a u korist Olimpika. Kako uzivo tako i virtualno.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Fahrudine dobro nas otresose

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.