FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bhsport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 24 sep 2019, 15:01

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Sta mislis na koliko je utakmica bio Mao od dezertiranja u decembru?
Na nula, pretpostavljam?
;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 24 sep 2019, 15:03

SIPOVIĆ ENES :tokralju: :tokralju: :tokralju:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 24 sep 2019, 15:44

FK Željezničar-FK Zvijezda

Stadion Grbavica. 20.00

Manijak ne može biti svak'!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 sep 2019, 15:46

Rokoko87 je napisao/la:Koliko smo ono bili neporaženi u kupu, može li me neko podsjetiti :lol:
Bilo je ono 4 godine bez poraza u kupu, kazu lobotomci sve je to nastimano. Inace veliki mozgovici i pametnjakovici. Usput bolesnici klasicni...

Amar Amar Osim Osim
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 24 sep 2019, 15:53

UBIPITAR je napisao/la:SIPOVIĆ ENES :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:tokralju:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 sep 2019, 15:56

mohikanac12 je napisao/la:FK Željezničar-FK Zvijezda

Stadion Grbavica. 20.00

Volio bih da popunimo ostatak stadiona u inat ovima koji hoće da nas disciplinuju.

I dalje se ne mirim s ovom odlukom saveza za 2 utakmice suspenzije juga. Nas hoće da disciplinuju ljudi koji su korumpirani, ljigavi i pušiqrci.

1. Jedan od ljudi koji je o ovoj suspenziji odlučivao je član disciplinske komisiji NSBiH, Nermin Kljajić.

2. Prvo pitanje je otkud ovaj frajer uopšte u ovakvom organu saveza? Kako je moguće da Nermin Kljajić obnaša funkciju u disciplinskoj komisiji ako ga uopšte nije predložio matični savez?

3. Pa zato što je kao šef izborne komisije kad su bili fudbalski izbori valjo pravo Begiću, pravo ga je zadužio, a u znak zahvalnosti Begić ga instalira za predsjednika disciplinske komisije NSBiH.

4. Evo čisto ć uvam dati još jednu informaciju, da se uvjerite kakva moralne ljige disciplinuju naše klubove.

4. Na osnovu kojeg osnova Nermine Kljajiću, veliki borče za pravdu, si postavio za postavio za predsjednika disciplinske komisije fudbalskog saveza federacije Emira Sijerčića iz Goražda koji je predložen od fudbalskog saveza BPK koji po zakonu nije ni mogao obaviti izbore?

5. U tom trenutku fudbalski savez BPK nikada nije bio preregistrovan u ministartvo obrazovanja, kulture i sporta pa je samim tim rad tog saveza već dugo bio nezakonit.

Neću da šutim na ove kriminalne radnje zbog kojih godinama naš fudbal ispašta. Ima ona stara, ko vlada informacijom vlada i situacijom. A ja imam materijala za vas ljigavce, od sudija do onih koji drže i nož i pogaču u savezu. Neću ništa postići s ovim što pišem ovakve stvari ali neka znate s kakvim fudbalskim kartelom imamo posla.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 sep 2019, 16:03

Ako mi moze neko reci sta im pise na ovim duxericama
Cini mi se MANIJACI

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 24 sep 2019, 16:30

braco je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:FK Željezničar-FK Zvijezda

Stadion Grbavica. 20.00

Volio bih da popunimo ostatak stadiona u inat ovima koji hoće da nas disciplinuju.

I dalje se ne mirim s ovom odlukom saveza za 2 utakmice suspenzije juga. Nas hoće da disciplinuju ljudi koji su korumpirani, ljigavi i pušiqrci.

1. Jedan od ljudi koji je o ovoj suspenziji odlučivao je član disciplinske komisiji NSBiH, Nermin Kljajić.

2. Prvo pitanje je otkud ovaj frajer uopšte u ovakvom organu saveza? Kako je moguće da Nermin Kljajić obnaša funkciju u disciplinskoj komisiji ako ga uopšte nije predložio matični savez?

3. Pa zato što je kao šef izborne komisije kad su bili fudbalski izbori valjo pravo Begiću, pravo ga je zadužio, a u znak zahvalnosti Begić ga instalira za predsjednika disciplinske komisije NSBiH.

4. Evo čisto ć uvam dati još jednu informaciju, da se uvjerite kakva moralne ljige disciplinuju naše klubove.

4. Na osnovu kojeg osnova Nermine Kljajiću, veliki borče za pravdu, si postavio za postavio za predsjednika disciplinske komisije fudbalskog saveza federacije Emira Sijerčića iz Goražda koji je predložen od fudbalskog saveza BPK koji po zakonu nije ni mogao obaviti izbore?

5. U tom trenutku fudbalski savez BPK nikada nije bio preregistrovan u ministartvo obrazovanja, kulture i sporta pa je samim tim rad tog saveza već dugo bio nezakonit.

Neću da šutim na ove kriminalne radnje zbog kojih godinama naš fudbal ispašta. Ima ona stara, ko vlada informacijom vlada i situacijom. A ja imam materijala za vas ljigavce, od sudija do onih koji drže i nož i pogaču u savezu. Neću ništa postići s ovim što pišem ovakve stvari ali neka znate s kakvim fudbalskim kartelom imamo posla.

Dovoljno ti je da pogledas primjere Calije i Prolica, dozivotni kontrolori koji mijenjaju zakon o starosnoj granici jer su ljudi od povjerenja i alat saveza ( Citaj Begica ) kada zatreba. Drugi primjer je ono pitarsko pseto Maid Delic, preko noci u komisiju koja vedri i oblaci BiH fudbalom. Tako licence i zaatitu dobijaju ovi ugrozeni tipa Sloboda, Celik, Velez a zauzvrat su poslusne kuje kada zatreba.

Sve u svoje vrijeme. :thumbup:

Biće Željo opet Šampion!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 24 sep 2019, 16:39

Raja hajmo sutra se okupiti s foruma ovog zajedno pa na istok ili sjever... Sta mislite, ono da malo furku bacimo?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 sep 2019, 17:28

kolezeljovac je napisao/la:Raja hajmo sutra se okupiti s foruma ovog zajedno pa na istok ili sjever... Sta mislite, ono da malo furku bacimo?
I transparent “ssovci” :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 24 sep 2019, 17:39

kerimatomic1921 je napisao/la:
kolezeljovac je napisao/la:Raja hajmo sutra se okupiti s foruma ovog zajedno pa na istok ili sjever... Sta mislite, ono da malo furku bacimo?
I transparent “ssovci” :rol:
:lol:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 sep 2019, 17:47

Ja bih isao ali je skupa karta, jbga osam kermasa. A jos hladno. GLedat cu negdje u gradu s misketom i malim :D

Al smo najjaci naavijaci na dunjaluku, kad igra Asim treba ga izbaciti, sad kad ga je izbacio iz ekipe trebalo bi gra vratiti :lol: :lol: :lol:

Vratite nam Asimaaaaa, vratite nam Asimaaaaa :arrow:
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 24 sep 2019, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2019, 18:03

No Veseli no party
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 sep 2019, 20:17

Ne vraćajte Asima majke vam, hvala Bogu pa se preselio na klupu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 sep 2019, 20:18

Raonffa je napisao/la:Ne vraćajte Asima majke vam, hvala Bogu pa se preselio na klupu.
Mislis tribinu :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 24 sep 2019, 20:25

https://i.ibb.co/JkXwRJS/b0dc2782e95ad7 ... bd8b-1.jpg

Nastavi niz bez poraza šefe. :bih:

Željezničar za život cijeli!

slika

slika

slika

slika

Biće Željo opet Šampion!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 sep 2019, 20:30

LjoZee je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ne vraćajte Asima majke vam, hvala Bogu pa se preselio na klupu.
Mislis tribinu :lol:
Van terena kako god :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 24 sep 2019, 20:43

Semira od prve min. Sutra, kako ga raja voli, a kako i nece svaki dodir mu je magican. Ramovica od pocetka vidi se da ima snage i volje. Sipovic za primjer ostalima lav nas

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 sep 2019, 20:46

Stanu vratit u ekipu...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 sep 2019, 20:50

Mamlaz je napisao/la:Semira od prve min. Sutra, kako ga raja voli, a kako i nece svaki dodir mu je magican. Ramovica od pocetka vidi se da ima snage i volje. Sipovic za primjer ostalima lav nas
Slažem se.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.