Veliki nam problem predstavlja manjak tih u21 igraca. Na sljedecem roku obavezno trebamo nekog omladinca koji je dovoljno kvalitetan da odmah zaigra u prvoj. Culuma treba prestati trpati na stopera jer tu nije ni 50% igraca sto zapravo jest kad igra na prirodnoj poziciji. Golman nije kvalitet za Zvijezde i treba mu se zahvaliti na polusezoni i pustiti Azura nek brani.
Mada eto, nije problem ono 'sta treba', nego da li ima smisla to raditi. Subota boli, ali ako treba birati izmedju poraza, opet mi je drazi ovaj gdje su nas morali pokrasti, nego onaj sto smo im pustili. Ne isplati se boriti sa plasticarima, pa radije neka odigraju regularnu sezonu, sa sto vise lijepog fudbala kao protiv Metalleghea i ja sam zadovoljan.
@combe slazem se s tobom, ja bih najradije da se ostvari to pod 3. Ali ne mozes ti kad ce maljutkini puleni radije isprebijati svoje sugradjane, samo da bi zastitili 6 mafijasa. Pricaju o odrzavanju javnog reda i mira, a puste igrace Olimpika da trce u tunel dok ih ljudi zaljevaju picem i zasipaju predmetima, a kad treba zastititi Kazlagica i kompaniju onda se najednom 9 patrola pojavi niotkud. A da ne pricamo kako su odrzavali 'javni red i mir' kad su lesinari bili u Gradaccu...
@Zoom Zanimljiva situacija kod penala za Olimpik. Kontakta je definitivno bilo, mozda ne dovoljno za penal al doduse i onaj se malo teatralno bacio, pa od necega sto je mozda bio i cist penal napravio sumjivu situaciju. Bio sam na maloj tribini i meni je djelovalo kao penal.
Edit: Sto se tice 'naseg' penala i ono je takodjer bio cist penal. Slicna situacija kao, ako se sjecas, Rudar-Olimpik. Igrac Rudara prolazi izmedju dva igraca Olimpika, pada i sudija se ne oglasava. S tim da je ovdje kontakt bio 'manje ofiran' ili se iz onog ugla nije tako dobro vidio. Uglavnom, lopta prolazi, a igrac pada izmedju dva igraca Olimpika. Tu su se igraci zalili sudiji ali mislim da nije bilo prekida. Prekid je bio nakon crvenog kartona Jazvinu, a tu nemam pojma sta se desilo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC