NK Zvijezda Gradačac

atomac123
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la atomac123 » 23 sep 2019, 13:22

Zoom088 je napisao/la:Kako je to naivno @crvenobijeli.

Oni su dosli s namjerom da vas povale i to su i uradili. Da je neko usao na poluvremenu u svlacionicu i samo ih krivo pogledao jedva bi docekali i prekinuli utakmicu, te se tako rijesili svih belaja koji su kasnije uslijedili. Uz sve, jos bi vece kazne bile nego one koje vas ocekuju (a vjeruj da ce biti ogromne kazne, ukljucujuci i suspenziju stadiona. Mozda cete par utakmica u Srebreniku igrati).

Ima li neko snimak utakmice, posto je ekspresno skinuta sa youtube-a (za razliku od ostalih, regularnih utakmica)? Volio bih vidjeti detalj kada je igrac Zvijezde oboren u kaznenom prostoru, odnosno situaciju koja je prouzrokovala sav onaj bijes igraca i publike prije prekida.

I samo da pozdravim spisku i da ga pitam kako mu je drug Trandza? Nosas li dres onaj jos uvijek i smijes li se sad na Olimpikove malverzacije? Sve mozes oprati, ali obraz ne mozes, buraz ;)
https://sportsport.ba/fudbal/opravdano- ... pik/334279

Evo snimak penala za plasticni klub
TŽV!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 sep 2019, 13:23

crvenobijeli je napisao/la: Jarane ko smije prekinut utakmicu u gabeli.... Ja ti garantujem da je dobio koju pod rebra da bi drugacije sudio... A kontaktirali su nas prije utakmice da im se "dugovi" isplate... Za koje ova uprava nezna... Zbog toga je to sudjenje..a imam snimak na tel.kako se sanel hvata za muda i pokazuje momku sto ga proziva....
Nije Gabela tema, ali kad si je vec zakacio da ti odgovorim - NIKO!

Licno sam (kao predstavnik kluba) svjedocio napadu pokojnog Pere u tunelu stadiona u Gabeli na sudiju Sabriju Topalovica (udarac sakom u potiljak i izbijanje lopte iz ruke). Rekao sam Harisu Kaljancu (koji je tad bio 4. sudija) da mora prijaviti ovaj napad i da ekipa koju predstavljam nece izaci na drugo poluvrijeme (u prvom smo vodili 1-0). Kaljanac se napravio lud (mozda se i nije pravio), delegat takodjer, a ja dobio kaznu od 1000 KM i 6 mjeseci suspenzije jer sam im svima "djuture" rekao da su pi*kice i da nemaju mooda da prekinu utakmicu.

Ali to nije kriva Gabela ili pokojni Pero, Lujo i ostali...kriv je kriminalni NS FBiH, krivi su klubovi koji nijemo posmatraju kriminal i pokusavaju ostvariti neku mizernu, trenutnu korist od toga igrajuci za premije od drugih klubova koje kasnije visestruko vrate uz dodatne kamate...
Kompletna struktura Prve lige FBiH, od saveza pa do ekonoma u klubu je jedna velika kriminalna hobotnica i tako ce biti dok ne padne mrtva glava...a past ce jednom, to je sigurno.
Nije nas olimpik povalio.. Nas ne povalio sudija i taj ko ih ne poslo u gradacac....
E jbg :lol:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 sep 2019, 13:32

atomac123 je napisao/la: https://sportsport.ba/fudbal/opravdano- ... pik/334279

Evo snimak penala za plasticni klub
Ovu smijuriju od penala sam vidio. Mene zanima ona situacija kad je igrac Zvijezde oboren u kaznenom prostoru protivnika a sudija se nije oglasio (zbog toga je i nastala frka, prigovori i prekid). Obzirom da ni u direktnom prijenosu nije ponovljena ta situacija, a da je snimak uklonjen sa youtube, mislim da je to bila identicna situacija, ako ne i uvjerljivija od one kada je gostima poklonjen kazneni udarac.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 sep 2019, 13:40

Veliki nam problem predstavlja manjak tih u21 igraca. Na sljedecem roku obavezno trebamo nekog omladinca koji je dovoljno kvalitetan da odmah zaigra u prvoj. Culuma treba prestati trpati na stopera jer tu nije ni 50% igraca sto zapravo jest kad igra na prirodnoj poziciji. Golman nije kvalitet za Zvijezde i treba mu se zahvaliti na polusezoni i pustiti Azura nek brani.

Mada eto, nije problem ono 'sta treba', nego da li ima smisla to raditi. Subota boli, ali ako treba birati izmedju poraza, opet mi je drazi ovaj gdje su nas morali pokrasti, nego onaj sto smo im pustili. Ne isplati se boriti sa plasticarima, pa radije neka odigraju regularnu sezonu, sa sto vise lijepog fudbala kao protiv Metalleghea i ja sam zadovoljan.

@combe slazem se s tobom, ja bih najradije da se ostvari to pod 3. Ali ne mozes ti kad ce maljutkini puleni radije isprebijati svoje sugradjane, samo da bi zastitili 6 mafijasa. Pricaju o odrzavanju javnog reda i mira, a puste igrace Olimpika da trce u tunel dok ih ljudi zaljevaju picem i zasipaju predmetima, a kad treba zastititi Kazlagica i kompaniju onda se najednom 9 patrola pojavi niotkud. A da ne pricamo kako su odrzavali 'javni red i mir' kad su lesinari bili u Gradaccu...

@Zoom Zanimljiva situacija kod penala za Olimpik. Kontakta je definitivno bilo, mozda ne dovoljno za penal al doduse i onaj se malo teatralno bacio, pa od necega sto je mozda bio i cist penal napravio sumjivu situaciju. Bio sam na maloj tribini i meni je djelovalo kao penal.

Edit: Sto se tice 'naseg' penala i ono je takodjer bio cist penal. Slicna situacija kao, ako se sjecas, Rudar-Olimpik. Igrac Rudara prolazi izmedju dva igraca Olimpika, pada i sudija se ne oglasava. S tim da je ovdje kontakt bio 'manje ofiran' ili se iz onog ugla nije tako dobro vidio. Uglavnom, lopta prolazi, a igrac pada izmedju dva igraca Olimpika. Tu su se igraci zalili sudiji ali mislim da nije bilo prekida. Prekid je bio nakon crvenog kartona Jazvinu, a tu nemam pojma sta se desilo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 23 sep 2019, 13:47

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dok god vam se ovakvi kao Spiska vrte oko kluba vi necete milimetra naprijed. Pa frajer je provocirao Olimpikovim dresom protiv nas i jasno slao poruku podrske kriminalu koji se desavao. Trpali ste Bosnu iz Visokog dok su se momci sjedeci suprotstavljali onome sto vam se prekjuce desilo. Isto smo ovo prolazili prosle godine samo vi nemate tu snagu i utjecajne ljude da se najebete ljudima u nsfbih majke. Samo ce vas iskaznjavat bezveze. Ovaj Silic je bio delegiran da nas masakrira u Jajcu ali vazda ima jaci od jaceg. Sudio je ko Lubos Mikel i svi oni znaju posteno suditi. Sta zelim da vam kazem. Okanite se ovakvih pilicara nego se potrudite da angazujete postene ljude koji ce raditi transparentno i cuvati ugled Zvijezde koji je srozan uveliko. Sa ovim Olimpikom se ne moze trenutno niko u ligi bost i oni ce zavrsiti sa 10-15 bodova ispred drugog ali mozete graditi tim i klub za naredni period jer imate potencijal pogotovo jer ste vazda imali dobre mlade igrace. Znaci zelim vam svu srecu svijeta ali vi je morate mijenjati i ona ne ide preko noci :bih:
Ovo uticajne nisi u pravu. Jer itekako mi imamo uticajnih ljudi za ovako mal grad. Samo su okrenuli leda klubu i gradu iz raznoraznih razloga.
Federalni Premier(koji je jedno vrijeme i bio u klubu), predsjedavajuci Federalne skupstine, jednog od 7-8 clanova NFSBIH(covjeka koji je reprezentaciju prije polaska u Brazil doveo u Gradačac). A kantonalnih ministara koliko hoces.
Samo neko od tih ljudi da se ukljuci budi siguran da teren nece bit suspendovan ni na jednu utakmicu.
Sada je na ljudima iz uprave i nacelniku da probaju ukljuciti navedene. I da na ovom ne stanemo.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 23 sep 2019, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 sep 2019, 13:57

SMR187 je napisao/la: @Zoom Zanimljiva situacija kod penala za Olimpik. Kontakta je definitivno bilo, mozda ne dovoljno za penal al doduse i onaj se malo teatralno bacio, pa od necega sto je mozda bio i cist penal napravio sumjivu situaciju. Bio sam na maloj tribini i meni je djelovalo kao penal.

Edit: Sto se tice 'naseg' penala i ono je takodjer bio cist penal. Slicna situacija kao, ako se sjecas, Rudar-Olimpik. Igrac Rudara prolazi izmedju dva igraca Olimpika, pada i sudija se ne oglasava. S tim da je ovdje kontakt bio 'manje ofiran' ili se iz onog ugla nije tako dobro vidio. Uglavnom, lopta prolazi, a igrac pada izmedju dva igraca Olimpika. Tu su se igraci zalili sudiji ali mislim da nije bilo prekida. Prekid je bio nakon crvenog kartona Jazvinu, a tu nemam pojma sta se desilo
Ma ne da se Cizmic (inace nekarakter i moralna nula za koju god ekipu da igrao) teatralno bacio, nego je jos teatralnije glumio povredu nakon pada, kao da mu je neko otkinuo nogu. Nakon toga, naravno, nastavlja utakmicu kao da nista nije bilo.

Mozda vi na tribinama niste skontali, ali prigovori igraca Zvijezde su bili zbog tog nedosudjenog penala, nakon toga je uslijedio neki prekrsaj pa su igraci iskoristili priliku da se nagovore sudiji, Mahmutovic je tu dobio zuti karton cini mi se, a onda Jazvin glasno opsovao onom pokemonu nesto i dobio direktan crveni karton. Sve u svemu, frka je izbila zbog te situacije i nedosudjenog penala. Da se drzao istih kriterija glavni sudac je trebao i morao pokazati na bijelu tacku u onoj situaciji...ali eto, nije.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 sep 2019, 14:27

Jest ono, ali meni je licno linijski sudija najvise ostetio Zvijezdu, i to onaj sto je mahao ispred male tribine. Mislim da je Husidic u pitanju.
Uskratio nas je za minimalno 3 zicera sa dizanjem nepostojecih ofsajda, ukrao nam je minimalno 2-3 auta i aktivno ucestvovao u signaliziranju svakog 'faula' za Olimpik. A da ne spominjemo kako je brnjo kladuski fizicki nasrnuo na ekonoma Zvijezde u prostorijama nakon sto je uspjesno evakuisan sa stadiona
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 23 sep 2019, 14:51

Svi se zale kad ih povale a kad su oni ti koji izdobre, onda se suti.. Travnika povalio Mirza u Gradaccu 2017 i niste se tad bunili.. Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju.. Nek' vas je celavac sa ekipom povalio, ni sekunde vas ne zalim.. :wave:

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 sep 2019, 15:31

SamoTravnik je napisao/la:Svi se zale kad ih povale a kad su oni ti koji izdobre, onda se suti.. Travnika povalio Mirza u Gradaccu 2017 i niste se tad bunili.. Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju.. Nek' vas je celavac sa ekipom povalio, ni sekunde vas ne zalim.. :wave:
Ni priblizno isto, ali dobro, imas pravo na svoje misljenje pa isto tako i koga ces zalit, tj. neces.
Ti znas vrlo dobro da Zvijezda tada nije suradjivala sa Kazlagicem, nego da je istog poslao Husic. Isto tako znas i da smo vam sljedece sezone pustili 3 boda na Banji.
Nekome ko te ne gotivi, kada ucinis 3 puta dobro i jednom lose, on ce te zauvijek pamtiti kao loseg.
A ne sjecas se 2007 godine kad ste usli u PL i u Travniku zadnje kolo ubili dusu u nama.. polomili nas a niste dva zuta citavu tekmu dobili
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 23 sep 2019, 15:41

SamoTravnik je napisao/la:Svi se zale kad ih povale a kad su oni ti koji izdobre, onda se suti.. Travnika povalio Mirza u Gradaccu 2017 i niste se tad bunili.. Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju.. Nek' vas je celavac sa ekipom povalio, ni sekunde vas ne zalim.. :wave:
Niko i ne trazi danas zalis... Nisi bitan nimalo
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 23 sep 2019, 15:51

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dok god vam se ovakvi kao Spiska vrte oko kluba vi necete milimetra naprijed. Pa frajer je provocirao Olimpikovim dresom protiv nas i jasno slao poruku podrske kriminalu koji se desavao. Trpali ste Bosnu iz Visokog dok su se momci sjedeci suprotstavljali onome sto vam se prekjuce desilo. Isto smo ovo prolazili prosle godine samo vi nemate tu snagu i utjecajne ljude da se najebete ljudima u nsfbih majke. Samo ce vas iskaznjavat bezveze. Ovaj Silic je bio delegiran da nas masakrira u Jajcu ali vazda ima jaci od jaceg. Sudio je ko Lubos Mikel i svi oni znaju posteno suditi. Sta zelim da vam kazem. Okanite se ovakvih pilicara nego se potrudite da angazujete postene ljude koji ce raditi transparentno i cuvati ugled Zvijezde koji je srozan uveliko. Sa ovim Olimpikom se ne moze trenutno niko u ligi bost i oni ce zavrsiti sa 10-15 bodova ispred drugog ali mozete graditi tim i klub za naredni period jer imate potencijal pogotovo jer ste vazda imali dobre mlade igrace. Znaci zelim vam svu srecu svijeta ali vi je morate mijenjati i ona ne ide preko noci :bih:
Nemate vi pojma Pandza je bio i ostao moj drug, a reci cu vam nesto dres je nosam samo vama u inat onih 7 komada, i nosan jer vi glumite i dalje postenje a znamo da ste zvali u Gradacac da vam prodamo utakmicu cak je zvao premijre Novalic za vas nemojte se praviti fini molim vas kad niste.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 sep 2019, 16:08

I onaj sto hoces da ga smijenis nosi majicu kladionice u inat Velezu.

Dobar ti je razlog, aferim!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 23 sep 2019, 16:32

SMR187 je napisao/la:
Ni priblizno isto, ali dobro, imas pravo na svoje misljenje pa isto tako i koga ces zalit, tj. neces.
Ti znas vrlo dobro da Zvijezda tada nije suradjivala sa Kazlagicem, nego da je istog poslao Husic. Isto tako znas i da smo vam sljedece sezone pustili 3 boda na Banji.
Nekome ko te ne gotivi, kada ucinis 3 puta dobro i jednom lose, on ce te zauvijek pamtiti kao loseg.
A ne sjecas se 2007 godine kad ste usli u PL i u Travniku zadnje kolo ubili dusu u nama.. polomili nas a niste dva zuta citavu tekmu dobili
Ne kazem ja da ste suradjivali, vi ste bili kokuzi tu sezoni i niste ga vi platili ali slobodno prelistaj nasu i vasu temu iz 2017 i vidjet ces da se vecina nasladjivala, zato kazem da mi nije zao sto vam se isto dogadja. Ja se protivim svim stimanjima, cak sam u onoj aferi Sarajevo-Husic otkrio ko je sve koga i kako pokusao poklopiti, naravno da smo i mi bili u kombinaciji, sto je Husic javno na TVu rekao. Sva stimanja svog kluba znam i ne dicim se njima ali ovo neka bude opomena svima, da se ne slade tudjoj muci jer kad-tad ista muka dodje nazad.

Ja ne zaboravljam ni slanje vode na poluvremenu, od strane RD nasim navijacima.. ;) ali zamjerima go vnima koji su se sladili namoj muci, kad smo bili pokradeni u nama jako bitnoj utakmici, nakon koje smo ispali iz trke za PL.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 sep 2019, 17:29

SamoTravnik je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:
Ne kazem ja da ste suradjivali, vi ste bili kokuzi tu sezoni i niste ga vi platili ali slobodno prelistaj nasu i vasu temu iz 2017 i vidjet ces da se vecina nasladjivala, zato kazem da mi nije zao sto vam se isto dogadja. Ja se protivim svim stimanjima, cak sam u onoj aferi Sarajevo-Husic otkrio ko je sve koga i kako pokusao poklopiti, naravno da smo i mi bili u kombinaciji, sto je Husic javno na TVu rekao. Sva stimanja svog kluba znam i ne dicim se njima ali ovo neka bude opomena svima, da se ne slade tudjoj muci jer kad-tad ista muka dodje nazad.

Ja ne zaboravljam ni slanje vode na poluvremenu, od strane RD nasim navijacima.. ;) ali zamjerima go vnima koji su se sladili namoj muci, kad smo bili pokradeni u nama jako bitnoj utakmici, nakon koje smo ispali iz trke za PL.
Posteno.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 sep 2019, 17:52

Sta kaze, Novalic zvao al veliki anceloti Mile Lazarevic i smoki i ostala brigada se hrabro suprostavila premijeru i odbila prodavanje utakmice :lol:

Al ide Fadil hoce da kupi utakmicu, a ne daju mu Mile i Piska :lol:

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 23 sep 2019, 18:52

Piskić prekuco ligu. Jamio kofer para u Srebreniku i javio se dan kasnije

Eno mu na profilu slika sa Zebom od nedelju uvečer
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 23 sep 2019, 21:44

drakensang je napisao/la:Sta kaze, Novalic zvao al veliki anceloti Mile Lazarevic i smoki i ostala brigada se hrabro suprostavila premijeru i odbila prodavanje utakmice :lol:

Al ide Fadil hoce da kupi utakmicu, a ne daju mu Mile i Piska :lol:
Ne bih se ukljucivao u raspravu, ali to za Novalica je fakat istina, znam iz prve ruke. Neki su bili za to da se proda Velezu, ali je prevladala ova druga strana. Prvenstveno zbog one sedmice, ali vjerujem da je ipak od Olimpika dosla bolja ponuda.
Pa mi cekamo od 2014 da se premijeru digne k i da nam sredi taj krov na istocnoj tribini... 2019. je, a vi se zapitajte sto jos uvijek cekamo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 24 sep 2019, 00:29

gledaj ovih kmecavaca pa sto se sikirate za Zvijezdu sikirajte se za sbe inace cete ispasti iz lige, pa eto vas opet nama na sljive, brzo ste zaboravili kad smo se vam se izmicali pa komsije istjerasmo nikad to necu prezaliti samo radi toga sto imate bruku supaka pravite se posteni a vi volite kupit utakmicu vise vec hljeba se najest samo sto ovi sadasnji ne znaju nemaju blage veze isto kao i ovi nasi dole levati u upravi samo placu i prave se posteni a sponzora nisu nasli za 3 mjeseca mandata. Dosli ste svoje fustracije sto ste predzadnji kod nas lijeciti, fakat vas ne razumijem sad ce vas TUzla CITY otrest ko sljivu i opet ispadate iz lige a iskreno niste ni za pl.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 24 sep 2019, 07:48

spiska je napisao/la:gledaj ovih kmecavaca pa sto se sikirate za Zvijezdu sikirajte se za sbe inace cete ispasti iz lige, pa eto vas opet nama na sljive, brzo ste zaboravili kad smo se vam se izmicali pa komsije istjerasmo nikad to necu prezaliti samo radi toga sto imate bruku supaka pravite se posteni a vi volite kupit utakmicu vise vec hljeba se najest samo sto ovi sadasnji ne znaju nemaju blage veze isto kao i ovi nasi dole levati u upravi samo placu i prave se posteni a sponzora nisu nasli za 3 mjeseca mandata. Dosli ste svoje fustracije sto ste predzadnji kod nas lijeciti, fakat vas ne razumijem sad ce vas TUzla CITY otrest ko sljivu i opet ispadate iz lige a iskreno niste ni za pl.
I ja nikad nemogu prezalit sto te godine ispade Orasje a oni ostadose, a mi tad jaki ko Nato mogli im uvalit 5 komada u Vrapcicima.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 24 sep 2019, 18:50

spiska je napisao/la:
Nemate vi pojma Pandza je bio i ostao moj drug, a reci cu vam nesto dres je nosam samo vama u inat onih 7 komada, i nosan jer vi glumite i dalje postenje a znamo da ste zvali u Gradacac da vam prodamo utakmicu cak je zvao premijre Novalic za vas nemojte se praviti fini molim vas kad niste.
Nemoj da lazes Fahrudine nije vas niko zvao jer ste imali dil da se naguzite Olimpiku i da zapnete protiv Veleza. Uspjeli ste brato izblamirat klub za pet milja koje su nestale ali opet mi Fahrudine izjebasmo sve do kraja. I vas i Olimpik i tu kriminalnu organizaciju. Nemojte sada kmecat kad vas guzi Olimpik jer ste njihova kuja. Do juce ste bili dio tog tala i sada ste kao zguzena i iz auta izbacena kurava. Ne brini se Fahrudine za Velez jer nikad vise necemo ispast a vi cete struhnut u toj ligi dok vas uzimaju za brave i dodaju Olimpiku,sutra Gosku,prekosutra Rudaru iz Kaknja. To je vasa realnost i pomirite se sa tim. Zao mi samo tih momaka Orhana Nahida i mnogih drugih koji se srame sta radite a nemocni su. Poz Fahro i ako ces mahati dresovima nemoj se slikat. Tako jadno i pateticno isto ko da se ravaku slikala sa pedeset eura u ruci. Bljak
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.