Joj jesi duhovit. More materijala imas a ti o Rodinu. CestitamRauber33 je napisao/la:Zašto svi šute zvog toga što Matej Rodin nije pozvan? Odlazi žuta ubleho

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Joj jesi duhovit. More materijala imas a ti o Rodinu. CestitamRauber33 je napisao/la:Zašto svi šute zvog toga što Matej Rodin nije pozvan? Odlazi žuta ubleho
koliko te placa savez da spinujesinvincible1921 je napisao/la:Zasto vrancic? Ok moze imat mjesta al imamo krunica, gojaka, pjanica, cimirota...mislim ok nek se pozove al sad dizat halabuku oko igraca koji mozda ne bi igro ni 20 min i koji igra tamo gdje smo vec popunjeni je po meni smijesno.samoposmatram je napisao/la:Kozulj, Dumic, Sipovic, Vrancic, Begovic. Za pocetakinvincible1921 je napisao/la:Ne branim roberta, ali ko se nije nasao na spisku a da je trebao?
Sehic brani i vise negl korektno ne vidim svrhu pozivanja begovica pa nek prica ko sta hoce.
Sipovic...pa ako cemo vec nekog iz nase lige iako sam manijak onda po meni serbecic treba dobit poziv prije svih stopera.
Za dumica nisam upucen gdje je, sta je i kako igra kao ni za kozulja..
Nemoj se uvrediti, ali sam pises da nisi upucen.invincible1921 je napisao/la:Zasto vrancic? Ok moze imat mjesta al imamo krunica, gojaka, pjanica, cimirota...mislim ok nek se pozove al sad dizat halabuku oko igraca koji mozda ne bi igro ni 20 min i koji igra tamo gdje smo vec popunjeni je po meni smijesno.samoposmatram je napisao/la:Kozulj, Dumic, Sipovic, Vrancic, Begovic. Za pocetakinvincible1921 je napisao/la:Ne branim roberta, ali ko se nije nasao na spisku a da je trebao?
Sehic brani i vise negl korektno ne vidim svrhu pozivanja begovica pa nek prica ko sta hoce.
Sipovic...pa ako cemo vec nekog iz nase lige iako sam manijak onda po meni serbecic treba dobit poziv prije svih stopera.
Vrancic i ovakav sa klupe za rezerve duplo bolji igrac od Cimirotainvincible1921 je napisao/la:Zasto vrancic? Ok moze imat mjesta al imamo krunica, gojaka, pjanica, cimirota...mislim ok nek se pozove al sad dizat halabuku oko igraca koji mozda ne bi igro ni 20 min i koji igra tamo gdje smo vec popunjeni je po meni smijesno.samoposmatram je napisao/la:Kozulj, Dumic, Sipovic, Vrancic, Begovic. Za pocetakinvincible1921 je napisao/la:Ne branim roberta, ali ko se nije nasao na spisku a da je trebao?
Mihojevica sam i zaboravio. Za Dumica sam promasio klub, ali je standardan. Uglavnom ima bruka igraca koji bi trebali biti ako nista na sirem spisku. Ali Prosinecki niti prati igrace niti ih bira niti obilazi. Covjek ima problema sa zdravljem i nije mu izgleda ni do cega, ali gura i dalje jer ga drugi tjeraju. Bolje mu je ici ljecit se radi familije. Samo je njoj stalo do njega.Varg je napisao/la:dumic je u darmstadtu care, posudjen iz Utrechta koga Zrinjski izbacuje..
radije mihojevic od kojeg mozda nesto i postane kad vec dilaver i arslanagic nisu interesantni
Tekashi je napisao/la:
Jos uvijek niko ne zna, pitaj ga ti na tviteru.Justin je napisao/la:Je li pozvan Hotic sad il nije? Sta onaj lupa na tviteru.