RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Nece vojo prnut od zeljkana 

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako budemo kao protiv Zelje i Zvijezde ne sumnjam u pobjedu. Ako bude kurcobolja kao protiv Radnika tesko da ista mozemo. Ubili smo i Zelju i Zvijezdu prvo poluvrijeme. Onakav presing hocemo. Pa nisu nam u obadvije utakmice presli centar prvih 45 minuta (osim onog jedinstvenog Krpicevog slucaja u fudbalu kad je pretrcao u nasu polu za fer plej vracenom loptom![]()
). Bravo momci i Fedja za juce
Vazna utakmica pravo jer smo se odljepili i zakovali Zvijezdu za dno. O RA suvisno ista govoriti. Onolika brojka i forcanje na tako udaljenom gostovanju
Samo borbeno protiv Simin hana i ne sumnjam u tri boda. AVANTI VELEZ AVANTI
Tesko da se onako losa utakmica kao protiv Radnika moze ponoviti. Tesko. Mislim da su pojedinci shvatili tada da bez obzira na situaciju njihova pozicija u ekipi nije zacementirana. Jedino sto ce slicno biti jeste vrijeme, kisa. Mada je one subote protiv Radnika bilo vruce i onda okrenulo na pljusak i nevrijeme

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Samo presing jer tu meljemo protivnika. Hasanovic i Zeljkovic jedu sredinu i samo je da napadaci odrade svoj posao. Nadam se da ce i Fajica krenuti pa da rijesimo utakmicu prvo poluvrijeme. Ja bi pokusao sa Cvijom na desnoj strani a Brandaom na lijevoj,sredina Zeljkovic i Dino ispred njih Vehabovic,pozadi Kosta Zvonke Urdinov i Dario. Samo presing i presing jer tu ubijamo protivnike,ne mogu se sastat s loptom. Pohvalio bi i Kostu koji opravdava ulozene pare
bravo majstore tako smiren i neprelazan
cisti skace
idemo Rodjeni dobiti prekosutra primaknuti se Celiku Slobodi i ostalim pa gruhnut na Banjaluku 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
komentar nekog Tuzlaka na njihovoj temi :
˝Hercegovanci pomahnitali nakon pobjede u Ugljeviku.Hoće haman u Evropu.Kažu "ili dobit ili podrobit".Nema većeg izmeta u ligi od njih.Treba se odmaknuti dobro od Mostara sa konačištem.Doći će drogirane budale pa cijelu noć nedat oka sklopit našim momcima.Ovo je specijalno gostovanje.Ne samo za nas nego svaki tim.Oni utakmicu pretvore u koridu.Psuju i kunu cjelih 90 minuta.Valja biti sabran i koncentrisan na igru .Rezultat će doći.Mi realno dobro idemo ,naravno da se možemo i omaknuti u nekoj utakmici,sve je to fudbal.U ovoj utakmici u Vrapčićima ne bi trebali.Velež je realno po kvaliteti za klasu spod nas.Naravno ,igrati se mora pa dokazati da je to tako.Uvjeren sam da naši momci neće popustiti ni za jotu od dosadašnje igre.Valja mostarskog" vola "prvo umiriti pa mu onda zabiti ili zadati završni udarac.Bitno je vladati igrom na terenu a pomahnitaloj publici na tribinama usta ćemo začepiti samo pobjedom.Sretno plavi.˝
El matador nisam te prepoznao

˝Hercegovanci pomahnitali nakon pobjede u Ugljeviku.Hoće haman u Evropu.Kažu "ili dobit ili podrobit".Nema većeg izmeta u ligi od njih.Treba se odmaknuti dobro od Mostara sa konačištem.Doći će drogirane budale pa cijelu noć nedat oka sklopit našim momcima.Ovo je specijalno gostovanje.Ne samo za nas nego svaki tim.Oni utakmicu pretvore u koridu.Psuju i kunu cjelih 90 minuta.Valja biti sabran i koncentrisan na igru .Rezultat će doći.Mi realno dobro idemo ,naravno da se možemo i omaknuti u nekoj utakmici,sve je to fudbal.U ovoj utakmici u Vrapčićima ne bi trebali.Velež je realno po kvaliteti za klasu spod nas.Naravno ,igrati se mora pa dokazati da je to tako.Uvjeren sam da naši momci neće popustiti ni za jotu od dosadašnje igre.Valja mostarskog" vola "prvo umiriti pa mu onda zabiti ili zadati završni udarac.Bitno je vladati igrom na terenu a pomahnitaloj publici na tribinama usta ćemo začepiti samo pobjedom.Sretno plavi.˝
El matador nisam te prepoznao

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:komentar nekog Tuzlaka na njihovoj temi :
El matador nisam te prepoznao![]()
![]()
Najsmjesniji dio posta je ovo Tuzlaka

- najrodjeniji
- Kontakt:
Nakon ove uakmice Čmarkana ćemo smatrati za pošten klub. Sisoje ne preza ni od čega,očekujem poplavu kartona i šta sve ne. Kad s e usude Širokog na Pecari pokrast šta tek nas čeka
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Psuju i kunu devedeset minuta
Doci ce nadrogirane budale i nedat oka sklopit nasim momcima
pa jeb.em ti majku koji je ovo stepen maloumnosti
ko ovo pusti u premijer ligu 

Doci ce nadrogirane budale i nedat oka sklopit nasim momcima

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Koliko smo platili ovih kazna 2k 3k ili 5k itd,mogli smo za te pare imati dva igrača tipa Ubiparip.
Zadnja izmjena: Tracy1, dana/u 24 sep 2019, 06:00, ukupno mijenjano 1 put.
MUSVDG
Moze li mi ko reci kakav je ovaj iris mandzuka? Ima li od njega kakve fajde ili je samo jos jedan u nizu babinih sinova? Je li jos igra i za juniore ili je sa prvim timom full time?
-
- Kontakt:
S prvim timom, sigurno jedan oe najtalentovanije djece..Babo mu je niko bitan, obican covjek iz Konjica ja mislim i trenira s prvim timom. Ambicije su takve da on nema puno peoatora ali i sami treninzi s prvim timom su upgrade u odnoau na trwninge s juniorima. Igrao u kupu sad, bojazljiv al ocekivano protiv cvrste ekipe bratstva. Ugl, moglo bi bit nesto od njegagruezi je napisao/la:Moze li mi ko reci kakav je ovaj iris mandzuka? Ima li od njega kakve fajde ili je samo jos jedan u nizu babinih sinova? Je li jos igra i za juniore ili je sa prvim timom full time?
-
- Kontakt:
Moze bit Ronaldo, ali cu ga svaki put izvizdat i skandirat kao protiv Bratstva u kupu, izbjego iz svinjskog , pjevo **** vas ceka, i ja da ocekujem nesto od njega i da mu se divim ? za mene ko da i ne postojigruezi je napisao/la:Moze li mi ko reci kakav je ovaj iris mandzuka? Ima li od njega kakve fajde ili je samo jos jedan u nizu babinih sinova? Je li jos igra i za juniore ili je sa prvim timom full time?
-
- Kontakt:
Mostarwolf1981 je napisao/la:Moze bit Ronaldo, ali cu ga svaki put izvizdat i skandirat kao protiv Bratstva u kupu, izbjego iz svinjskog , pjevo **** vas ceka, i ja da ocekujem nesto od njega i da mu se divim ? za mene ko da i ne postojigruezi je napisao/la:Moze li mi ko reci kakav je ovaj iris mandzuka? Ima li od njega kakve fajde ili je samo jos jedan u nizu babinih sinova? Je li jos igra i za juniore ili je sa prvim timom full time?
+1
Za mene nije igrac Veleza.
Ti si naša ljubav jedina!
Bravo Velez **** seljacine!!!
-
- Kontakt:
Samo pobjede FKS me vise obraduju od vasih . Samo naprijed RODZENI

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Hvala druze,i vama sve najbolje veceras.Fedja je pokazao u ovom periodu kako se vodi ekipa.Mozemo samo jos bolji bitiSamozdravlje je napisao/la:Samo pobjede FKS me vise obraduju od vasih . Samo naprijed RODZENI![]()
![]()
lezVe do bagro
Znaci, ovi aktuelni lideri na tabeli su bili zreli za minimalno "petardu". Nevjerovatno je sta je sve promaseno, koliko je lopti pogodilo golmana, stativu...Ali moralo se jednom i to isplatiti. 3 boda su bitna, igra je svakako dobra (osim protiv Radnika).
Bravo momci!
Bravo momci!

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
- najrodjeniji
- Kontakt:
E ovaj Velež vrijedi gledat, još da Boba ne primi svkau koja ide metar od njega bilo bi odlično
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
-
- Kontakt:
Kaze igrac Tuzle kod 2-1 koji je ovo k, sta se desava..
Mi smo pravi juznoamerikanci na tribinama, luda kuca kad krenemo
Mi smo pravi juznoamerikanci na tribinama, luda kuca kad krenemo

Ti si naša ljubav jedina!
Idemo dalje treca pobjeda u nizu, Svi u Banja Luku da nastavimo pobjednicki niz!
Bravo Rođeni!
Bravo Rođeni!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- SamoTravnik
- Kontakt:
Feđa zatvori usta papcima koji su ga ismijavali. Samo hrabro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.