Jednu pobjede i raskokodaču se, prvaci svemira!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Razumijem ja i jedne i druge. Pitari su pitari, jednu pobijede - prvaci svemira, a kad izgube, sve bi mijenjali od čistačice do malezijaca i vijetnamaca.tikatakaboys je napisao/la:Pitari i RA, koda ih je jedan qrac pravio.
Kako kad smo rijesili apsolutno sve dugove? Kako kad su plate redovnije nego u "velikanu"? Pa vi covjece 2 miliona duga imate poreznoj, a Velez na nuli. Idi slobodno posalji celabog konobara nek provjeri. Klub stabilan, SAM PRAVI STADION BEZ POMOCI SAVEZA.Virtu4l je napisao/la:Razumijem ja i jedne i druge. Pitari su pitari, jednu pobijede - prvaci svemira, a kad izgube, sve bi mijenjali od čistačice do malezijaca i vijetnamaca.tikatakaboys je napisao/la:Pitari i RA, koda ih je jedan qrac pravio.
Razumijem i Veležovce. Oni kao kontaju da sad kreće pozitivna priča za njih i da će iz sezone u sezonu biti bolji i bolji. Što je smiješno, neće da priznaju da su postali mali klub u rangu Mladosti ili Zvijezde, samo što su u glavama još uvijek u 1986. godini, a jasno je kao dan da to nije ni sjena onog kluba kojeg su prije rata svi voljeli. Redovno će imati situacije kao Čelik ili Sloboda, i biće pred gašenjem i ispadanjem u Federalnu.
Toliko problema Zeljane a vi i dalje o Velezu. Kazete nesto o Velezu, ali cinjenica je da ste i vi daleko od kluba kakav ste bili prije 15 godina kada ste sa Newcastleom igrali, o periodu iz doba SFRJ da ne spominjem. Veca je razlika izmedu tog Zeljeznicara i sadasnjeg Zeljeznicara, nego izmedu tadasnjeg i sadasnjeg Veleza.Virtu4l je napisao/la:Eno opet socijala, protjerani, otjerani, treći stadion.![]()
1986.
Izvor Avdulj iz kafe Zale?BosanacGorstak je napisao/la:Izgleda da je Velez poceo igrati pogresnu igru.Malo kladionica,malo rad sa sudijama,malo prodaja utakmica.
Pokusali "posteno" i onda skontali da je jedini nacin da ne ispadnu igrati iza vrata..![]()
Naravno da je veća razlika, mi od tada osvojili 11 trofeja, a Velež 0 (slovima: NULA).nekoIzMostara je napisao/la:Veca je razlika izmedu tog Zeljeznicara i sadasnjeg Zeljeznicara, nego izmedu tadasnjeg i sadasnjeg Veleza.
Nikako da nam kažu odakle im pare, kažu nisu dužni, niko im ne pomaže... pa kako onda prave stadion, odakle im za plate i za ostale troškove... neko im poklanja? Prodaju igrače za milione? Imaju milionske ugovore sa sponzorima? TV prava?BosanacGorstak je napisao/la:Izgleda da je Velez poceo igrati pogresnu igru.Malo kladionica,malo rad sa sudijama,malo prodaja utakmica.
Pokusali "posteno" i onda skontali da je jedini nacin da ne ispadnu igrati iza vrata..![]()
Semsudin Hasic, milioner i vlasnik firme Hercegovinalijek. Nije na odmet izguglati, samo sto on nije saban ko Husic da se promovise i skace na Brandaa ko ovaj na Ubiparipa, nego sve ide po planu kakav je predocio jos kad je preuzeo klub.Virtu4l je napisao/la:Nikako da nam kažu odakle im pare, kažu nisu dužni, niko im ne pomaže... pa kako onda prave stadion, odakle im za plate i za ostale troškove... neko im poklanja? Prodaju igrače za milione? Imaju milionske ugovore sa sponzorima? TV prava?BosanacGorstak je napisao/la:Izgleda da je Velez poceo igrati pogresnu igru.Malo kladionica,malo rad sa sudijama,malo prodaja utakmica.
ta prica gdje se nalazi stadion nekog kluba, sto je izmjesteno malo van grada je toliko glupa da onaj ko to spomene, moze se smatrati jednim obicnim papkom koji nikad nije bio van BiH... sasvim je normalno da stadion nije u centru grada, cak sta vise, pozeljno da je na periferijama, zbog prostora, zbog parkinga, prilaska istom, sirenja istog, itd. evo ja sam iz Tuzle, smatram da je cak i stadion Tusanj na pogresnom mjestu jer koliko god ga u buducnosti sredili sve sto se treba jednom stadionu (okolica istog), jednostavno nema i nece biti prostora.Virtu4l je napisao/la:Eno sad znaju da mi imamo problema.![]()
Naravno da je veća razlika, mi od tada osvojili 11 trofeja, a Velež 0 (slovima: NULA).nekoIzMostara je napisao/la:Veca je razlika izmedu tog Zeljeznicara i sadasnjeg Zeljeznicara, nego izmedu tadasnjeg i sadasnjeg Veleza.![]()
Morate ste pomiriti sa činjenicom da ste mali klub iz sela Vrapčići, pet kilometara od Mostara i da se osamdesete nikad više neće vratiti.
Znači njemu ste dužni.drakensang je napisao/la:Semsudin Hasic, milioner i vlasnik firme Hercegovinalijek. Nije na odmet izguglati, samo sto on nije saban ko Husic da se promovise i skace na Brandaa ko ovaj na Ubiparipa, nego sve ide po planu kakav je predocio jos kad je preuzeo klub.
Ukucas, ako te zanima, Semsudin Hasic, i nadjes fino sve informacije. Sponzora pregrst. ****, mal klub ko Zvijezda i Mladost.
Pa nije ni cudo sto ste u visemilionskim dugovima, valjalo je iskesirati kofere para za kupovinu 11 trofeja. Cim niste imali kupiti utakmice ostali i bez trofeja.Virtu4l je napisao/la:Eno sad znaju da mi imamo problema.![]()
Naravno da je veća razlika, mi od tada osvojili 11 trofeja, a Velež 0 (slovima: NULA).nekoIzMostara je napisao/la:Veca je razlika izmedu tog Zeljeznicara i sadasnjeg Zeljeznicara, nego izmedu tadasnjeg i sadasnjeg Veleza.![]()
Morate ste pomiriti sa činjenicom da ste mali klub iz sela Vrapčići, pet kilometara od Mostara i da se osamdesete nikad više neće vratiti.
Jesmo, ne mozemo mu se nikad oduziti u kakvoj situaciji je nasao Velez i digao nas na stabilne noge. Prvo je cilj Zrinjskom pa onda vama uzeti titule, pa nek bude ili Sarajevo ili TC ili bilo ko, samo vi hinjavci da ne budeteVirtu4l je napisao/la:Znači njemu ste dužni.drakensang je napisao/la:Semsudin Hasic, milioner i vlasnik firme Hercegovinalijek. Nije na odmet izguglati, samo sto on nije saban ko Husic da se promovise i skace na Brandaa ko ovaj na Ubiparipa, nego sve ide po planu kakav je predocio jos kad je preuzeo klub.
Ukucas, ako te zanima, Semsudin Hasic, i nadjes fino sve informacije. Sponzora pregrst. ****, mal klub ko Zvijezda i Mladost.
Kako kad nije pisao pozajmice, i nije tu jer je podoban ko Dzubur, nit je ulagao svoje pare? Sponzori i navijaci digli klub, on se samo pobrinuo da ne cure pare iz kluba, i stabilizovao sve, na svoje ime privukao sponzore i osigurao normalan rad kluba.Virtu4l je napisao/la:Znači njemu ste dužni.drakensang je napisao/la:Semsudin Hasic, milioner i vlasnik firme Hercegovinalijek. Nije na odmet izguglati, samo sto on nije saban ko Husic da se promovise i skace na Brandaa ko ovaj na Ubiparipa, nego sve ide po planu kakav je predocio jos kad je preuzeo klub.
A ne igramo redovno Evropu? U posljednjih 10 godina, igrali je 8 puta, što je čak 8 puta više nego klub iz sela Vrapčići. To je neredovno.nekoIzMostara je napisao/la:Jos gore od svega je da ste od tima koji je redovno igrao euro takmicenja spali na nivo mahalskog kluba koji nezz ni uplatnice popuniti, taman nivo Stupcanice iz Olova.
Evropejac, nego šta, u srijedu bio na Allianz Areni, prekosutra sam već na Camp Nou.nekoIzMostara je napisao/la:Al najaci ste sa pricom Amar legenda, a on vam uzima pare kad ste levati, taman da vas ugasi. Neg virto okani se zelje, ajd ti po Evropi pogledaj kakvu evropsku tekmu, nisi ti za ove nase lige, ti si evropejac
drakensang je napisao/la:Kako kad nije pisao pozajmice, i nije tu jer je podoban ko Dzubur, nit je ulagao svoje pare? Sponzori i navijaci digli klub, on se samo pobrinuo da ne cure pare iz kluba, i stabilizovao sve, na svoje ime privukao sponzore i osigurao normalan rad kluba.Virtu4l je napisao/la: Znači njemu ste dužni.
Hasic, crnogorac, hasic ne husic. Husic pise pozajmice, a bivsi pilot ARBiH radi na starom principu: red, rad i disciplina
Maymune crnogorski
Stani sad, jel' on ulagao pare ili nije, jeste li mu dužni ili niste? Usaglasite se, ne znam kojem od vas dvojice da vjerujem.nekoIzMostara je napisao/la:Jesmo, ne mozemo mu se nikad oduziti u kakvoj situaciji je nasao Velez i digao nas na stabilne noge.Virtu4l je napisao/la:Znači njemu ste dužni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.