Nazalost ES prenosiplavalokomotiva je napisao/la:Prenosi li ko ovo, ili trebamo link traziti
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Ipak ništa od fedala, cicipas igra sa rodžerom.ronaldo99 je napisao/la:Nazalost ES prenosiplavalokomotiva je napisao/la:Prenosi li ko ovo, ili trebamo link trazitinajgori moguci kanal za prenos tenisa
, al nemoj se iznenaditi da se u sred meca prebace na biciklizam
Rafa otkazao dns nastupe zbog povrede, osjeca neku neugodnost u predjelu ruke, tako da bolje je sprijeciti nego lijeciti, a svi znamo da je ovo dio godine kad Rafa najcesce bude povrijedjenSantiCazorla08 je napisao/la:Ipak ništa od fedala, cicipas igra sa rodžerom.ronaldo99 je napisao/la:Nazalost ES prenosiplavalokomotiva je napisao/la:Prenosi li ko ovo, ili trebamo link trazitinajgori moguci kanal za prenos tenisa
, al nemoj se iznenaditi da se u sred meca prebace na biciklizam
ma ja, nek se ženi i nek ide u penziju
OK, prije toga još jedan RG da bude 20:20 i da budu svi sretni osim idolopoklonika njih dvojice

Mjera su 2 meča jučerasnja, sta je trebao igrat i danas jos 2, fakat los raspored za njega, jos je dosao poprilično istrosen poslije onakvog USO
Propustit Sangaj i azijsku turneju i odigrat jos Pariz, London i DC, zavrsit godinu kao No 1 je najbitnije
Propustit Sangaj i azijsku turneju i odigrat jos Pariz, London i DC, zavrsit godinu kao No 1 je najbitnije
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Coach Rafa na djelu.
Rafa Said " You" to Roger silently, he was keen not to hurt Stef feelings
Za jedan egzibicioni turnir poprilično ozbiljna igra a pogotovo ove reakcije nakon pobjede/poraza
Thiem podbacio
Thiem podbacio
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Medvedev pregazio Corica u finalu St. Petersburga.
Ide sedmica pauze pa igranje svih turnira do kraja sezone.
Ide sedmica pauze pa igranje svih turnira do kraja sezone.
Medvedev pokazuje da je sto posto buduci broj 1.
Thiem pokazuje da je obicno drvo koje zna igrat samo na sljaci. Uvijek mi je mrzak bio. A Amerikanci pokazuju da su panjevi koji mogu zivit samo od servisa. Sock i Isner su steta za tenis.
Thiem pokazuje da je obicno drvo koje zna igrat samo na sljaci. Uvijek mi je mrzak bio. A Amerikanci pokazuju da su panjevi koji mogu zivit samo od servisa. Sock i Isner su steta za tenis.
jel bi bilo bolje da napimplavaju na zemlji po vazdan?NadalRafa je napisao/la:Medvedev pokazuje da je sto posto buduci broj 1.
Medvedev 5-ti turnir za redom u finalu, 2 dobio 3 izg., msm da je zadnji koji je 5 turnira za redom ihrao finale bio Novak?
Nema sumnje da ce on biti buduci broj 1
Nema sumnje da ce on biti buduci broj 1
Nista to, pola turnira bi bila smjesnoca zbog infrastrukture. A i ne bi se moglo bez dva GS na betonu. Ja bi samo travu usmrdjelu izbacio jer je samo izbij nabijjestamaji je napisao/la:jel bi bilo bolje da napimplavaju na zemlji po vazdan?NadalRafa je napisao/la:Medvedev pokazuje da je sto posto buduci broj 1.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sreca pa se ti nista ne pitas 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Malo pretjerujete svi, Medvedev i hvalospjevi, smanjite malo...
Momak igra fino i nezgodan jest, ali skratite ribu malo!
Ja sam jedan od prvih sigurno koji ga je ovdje hvalio, kad ga je većina nazivala balvanom (čak i kad ga je Rafa u Kanadi otamburao) , kao i sve ove iz Next Gen, ali ovdje je neko danas balvan a sutra GS šampion, tako to valjda ide na ovom forumu...
O kakvom višestrukom GS šampionu pričate?!?
Medvedev u februaru puni 24 godine!
Samo da napomenem da je Rafa sa 24 imao GOLDEN SLAM( sva 4GS + zlato na Olimpijadi) i do danas je najmladji ikad kojem je to uspjelo, a sve to u vrijeme kad je Federer igrao tenis života!
Zato će Rafa na kraju biti GOAT, citirajte me kad završe karijeru sva trojica.
Momak igra fino i nezgodan jest, ali skratite ribu malo!
Ja sam jedan od prvih sigurno koji ga je ovdje hvalio, kad ga je većina nazivala balvanom (čak i kad ga je Rafa u Kanadi otamburao) , kao i sve ove iz Next Gen, ali ovdje je neko danas balvan a sutra GS šampion, tako to valjda ide na ovom forumu...
O kakvom višestrukom GS šampionu pričate?!?
Medvedev u februaru puni 24 godine!
Samo da napomenem da je Rafa sa 24 imao GOLDEN SLAM( sva 4GS + zlato na Olimpijadi) i do danas je najmladji ikad kojem je to uspjelo, a sve to u vrijeme kad je Federer igrao tenis života!
Zato će Rafa na kraju biti GOAT, citirajte me kad završe karijeru sva trojica.
kako je lijepo vidjeti Rogera i Rafu zajedno ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Njih dvojica bas imaju bromansu. Ne odvajaju se jedan od drugog, konstantno se nasmijavaju medjusobno. Volio bih ih jednom vidjeti u dublu na GS.delinjo je napisao/la:kako je lijepo vidjeti Rogera i Rafu zajedno ...
Finn je napisao/la:Njih dvojica bas imaju bromansu. Ne odvajaju se jedan od drugog, konstantno se nasmijavaju medjusobno. Volio bih ih jednom vidjeti u dublu na GS.delinjo je napisao/la:kako je lijepo vidjeti Rogera i Rafu zajedno ...
isti sam majke mi ...toliko "zla" jedan drugom nanijeli a tako se postuju i respektuju....da mi je to malo i nevjerovatno ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jedino Messi i Ronaldo su neprijatelji u pravom zivotu od svih vecih sportskih rivalstava(ne uzimam u obzir borilacke sportove)delinjo je napisao/la:Finn je napisao/la:Njih dvojica bas imaju bromansu. Ne odvajaju se jedan od drugog, konstantno se nasmijavaju medjusobno. Volio bih ih jednom vidjeti u dublu na GS.delinjo je napisao/la:kako je lijepo vidjeti Rogera i Rafu zajedno ...
isti sam majke mi ...toliko "zla" jedan drugom nanijeli a tako se postuju i respektuju....da mi je to malo i nevjerovatno ...
#Punoljetstvo
Fedex poštuje Rafu kao najvećeg ikad(u najavi), čak je rekao da mu je ok da ga prestigne kao što je on Samprasa, a Rafa poštuje Fedexa, jer bez njega ne bi bio tu gdje jeste, fakat pola uspjeha duguje Fedexu!delinjo je napisao/la:kako je lijepo vidjeti Rogera i Rafu zajedno ...
Sve u svemu,lijepo je ovo vidjeti, stvarno se dobro druže i svijet takva 2 šampiona u isto vrijeme neće više nikad imati!
.
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 22 sep 2019, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Eto Sasi jedinog GS kojeg ce vidjeti. Evo vidim govori da hoce svake godine da ucestvuje ovdje.
Nabijem i njega i Cicibana ako ih ovo psihicki malo ne pogura ka naprijed. Djeluje da bi se Cico mogao osloboditi. Citam da je pomalo cudak na Touru, loner, ni s kim se ne druzi. Ovdje se nekako oslobodio u drustvu, Rafa i Roger su tu glumili ponosne roditelje.
Nabijem i njega i Cicibana ako ih ovo psihicki malo ne pogura ka naprijed. Djeluje da bi se Cico mogao osloboditi. Citam da je pomalo cudak na Touru, loner, ni s kim se ne druzi. Ovdje se nekako oslobodio u drustvu, Rafa i Roger su tu glumili ponosne roditelje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.