Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Uz uvažavanje razloga Vašeg nezadovoljstva ovom prilikom Vas informišemo o aktivnostima koje smo preduzeli u cilju rešavanja prigovora. Detaljnom proverom utvrđeno je da je Vaša žalba neosnovana i da nažalost, nismo u mogućnosti da izađemo u susret Vašem zahtevu. Na tiketu ste odigrali da će navedeni igrač postići manji broj poena u odnosu na navedenu marginu. Igrač je brojem poena prešao marginu i vaš tiket je pravilno obrađen kao gubitan prema pravilu koje smo Vam prethodno prosledili.
jbt koji prevarantiBassha je napisao/la:Da li se vama ikad desilo da kladionica u opis opklade stavi jedno, a kasnije izmjeni. meni kod millsa na lajv kladjenju stavili da se racuna regularno vrijeme, kad je prebacio u produzetku onda mi stavili gubitnu opkladu i ovaj opis izmjenili
Uz uvažavanje razloga Vašeg nezadovoljstva ovom prilikom Vas informišemo o aktivnostima koje smo preduzeli u cilju rešavanja prigovora. Detaljnom proverom utvrđeno je da je Vaša žalba neosnovana i da nažalost, nismo u mogućnosti da izađemo u susret Vašem zahtevu. Na tiketu ste odigrali da će navedeni igrač postići manji broj poena u odnosu na navedenu marginu. Igrač je brojem poena prešao marginu i vaš tiket je pravilno obrađen kao gubitan prema pravilu koje smo Vam prethodno prosledili.
daj,ne bi smjeli ovo da rade,stvarno nema smisla,ovo je sazreo za tuzbuBassha je napisao/la:Da li se vama ikad desilo da kladionica u opis opklade stavi jedno, a kasnije izmjeni. meni kod millsa na lajv kladjenju stavili da se racuna regularno vrijeme, kad je prebacio u produzetku onda mi stavili gubitnu opkladu i ovaj opis izmjenili
uslikaj ovo i pošalji udruženju za zaštitu potrošačakladionicar03 je napisao/la:daj,ne bi smjeli ovo da rade,stvarno nema smisla,ovo je sazreo za tuzbuBassha je napisao/la:Da li se vama ikad desilo da kladionica u opis opklade stavi jedno, a kasnije izmjeni. meni kod millsa na lajv kladjenju stavili da se racuna regularno vrijeme, kad je prebacio u produzetku onda mi stavili gubitnu opkladu i ovaj opis izmjenili
Imao prije 2-3 god slican problem sa bet365, cim sam poslao mail, izvinjavaju se, listic uredno isplatili, i dali mi 50e bonusa da sve zaboravim i da ne postam po forumima radi sistemske greske s njihove strane..Wandelanoite je napisao/la:Odma advokatu i tužba 3-5 milja je tvoje.
Nisi na dobroj adresi. Ovdje je nekad bilo dobrih tipstera, ali su oni sada na drugom mjestu, mjestu gdje ne moze uci bilo ko. Vidis i sam da aktivnosti nema.Cashout je napisao/la:Vidim da ovdje ima jaki dobrih kladionicara, nadam se da cemo dio foruma dobitni listići svakodnevno puniti prije sam bio clan jednog stranog sajta imali smo i neke grupe ali dugo nisam aktivan tamo.
Tako ako nekad bude neka grupa skype discord tu sam.
Sretno svima.
SpeedyGonzales je napisao/la:Nisi na dobroj adresi. Ovdje je nekad bilo dobrih tipstera, ali su oni sada na drugom mjestu, mjestu gdje ne moze uci bilo ko. Vidis i sam da aktivnosti nema.Cashout je napisao/la:Vidim da ovdje ima jaki dobrih kladionicara, nadam se da cemo dio foruma dobitni listići svakodnevno puniti prije sam bio clan jednog stranog sajta imali smo i neke grupe ali dugo nisam aktivan tamo.
Tako ako nekad bude neka grupa skype discord tu sam.
Sretno svima.
SpeedyGonzales je napisao/la:Pokretac foruma je "leteci holandez" I stari forumasi znaju o kome se radi. Novajlija si ovdje I ne znam ko si, ni kakav si.
Naravno, bebo. Hoćeš da idem s tobom?Dex je napisao/la:Kako i gdje se otvara račun u Premieru. Jel može u svakoj
Hocemo sutratruts je napisao/la:Naravno, bebo. Hoćeš da idem s tobom?Dex je napisao/la:Kako i gdje se otvara račun u Premieru. Jel može u svakoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.