Zato nam je fudbal u banani, kako klupski tako i reprezentativni

Shisha je OK. I momci su bili OK. Gotivi ih raja u Lukavcu

Erolsport ko i vazdaTracy1 je napisao/la:Imal prenos igdje?
Sta ocekivati od mitomana, gdje im je legenda kluba koju guraju i svako malo spominju dokazani kriminalac i radio jos prije 50 60 godina ono sto njegov sin radi sada. Ocevim stopama krenuo. Pricaju da je neki trener, a realno po uspjeaima i kriterijima ne moze se svrstati u iatu recenicu sa Vahom. On trenirao nekakv tamo Sturm i Japan, a Vaha trenirao zna se vec koga i bio trener, iako kratko, mozda najvecem koji je ikada igrao ovu igru. Osteceni jedino jesmo mi i ostali klubovi koji igraji protiv njih. Sada treba pomno pratiti susret Zeljeznicar i Simin hana, da vidimo kome sudije vise naginju. Sada Zvijezdu pobjediti i onda aBd u dobrom raspolozenju docekati Tuzla City. Ppbjedom u ta dva meca Bgm krenucemo zestoko uzlaznom putanjom prema sredini tabele. MUSVDG.Asimetric je napisao/la:Ukoliko posjetite Zeljin forum vidjet cete da su tamo njihovi navijaci u velikoj žalosti, pa kako i ne bi bili smatraju da su pokradeni od strane Saveza i Veleza u ovoj utakmici sad koja je odigrana. Ja stvarno vise ne znam evo ispadose sad oni pokradeni, razumijem ja da formuska nejač nikad neće biti objektivna pa normalno gdje ce oni priznati da su odigrali losu utakmicu, ne da im njihov ego ipak bolje je potraziti neke smijesne situacje od kojih su dva lakta i jedan penal, a specificno je za svaku tu situaciju da je postojao kontakt i zaista i jeste ali nacin na koji se njihovi igraci bacaju na teren poslije tih malih kontakata je i vise nego smijesan ala Neymar. Bilo kako bilo od sada mislim da imam novi najomrazeniji klub u drzavi mislim i prije su mi bili u vrhu omrazenosti ali sad kad na vlastitoj kozi osjetis kradju i lopovluk sad mi je vec jasno kakav su klub. Od sada kada god vas usrani klub i navijaci dodjete na nas stadion bicete docekani na noz sto se kaze, nema prijateljstva sa **** a nije ga vele nikad ni bilo.
A igraci Zvijezde 09 u prvih 10 min nisu centra presli jos uvijek6 ' - Gužva u kaznenom prostoru Veleža, na kraju odbrana uz dosta muke čisti
Izvinite na upadu molim vas interesuje me ko je dobio crveni protiv Želje?Konzerva je napisao/la:ako se ne uzme zvijezda danas, onda i ne zasluzuje da bude u premijer ligi velez....nema nemoze nema nemogu, MORA SE...
ako se izbjegne dno na pola godine, i ako se ne dovedu kvalitetna pojacanja onda hebajiga...Hasic i Sose je na potezu
Hvala za info do mene je, rekoh da vas ne sjebu zaboravio sam na kup.Ma sretno Rođeni!Zoom088 je napisao/la:Fajic.
Dva zuta, tj. crveni. Odradio suspenziju u kupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.