Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pa ako je u interesu ekipe trebali bi ga propustit da se bori za drugo mj u sampionatuDonnie Darko je napisao/la:Ma to je to jbg. Leclerc ceka DRS dva kruga poslije SC, a veće su šanse za novi SC nego da prođu dva kruga normalno
Ne sviđa mi se Leclerc danas, previše emocije i frustracija, stavlja se ispred ekipe. Dobar placipickhasti potencijal pokazuje.
Moras priznat da je Vettel sjajno odvezaoDonnie Darko je napisao/la:Ma to je to jbg. Leclerc ceka DRS dva kruga poslije SC, a veće su šanse za novi SC nego da prođu dva kruga normalno
Ne sviđa mi se Leclerc danas, previše emocije i frustracija, stavlja se ispred ekipe. Dobar placipickhasti potencijal pokazuje.
Pa ima 13 bodova više od Vettela. Ne 80. U utrci su obojica.jelle je napisao/la:Pa ako je u interesu ekipe trebali bi ga propustit da se bori za drugo mj u sampionatuDonnie Darko je napisao/la:Ma to je to jbg. Leclerc ceka DRS dva kruga poslije SC, a veće su šanse za novi SC nego da prođu dva kruga normalno
Naravno.BosniaBoston je napisao/la:Moras priznat da je Vettel sjajno odvezaoDonnie Darko je napisao/la:Ma to je to jbg. Leclerc ceka DRS dva kruga poslije SC, a veće su šanse za novi SC nego da prođu dva kruga normalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.