Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
Sto bi volio da Vettel pobjedi samo radi ovih sto disrespektuju velikog sampiona ovog sporta.Klinjo osvojio 2 trke i sad da se top 5 najuspjesniji vozac ikad skloni,nema sanse
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la:Sto bi volio da Vettel pobjedi samo radi ovih sto disrespektuju velikog sampiona ovog sporta.Klinjo osvojio 2 trke i sad da se top 5 najuspjesniji vozac ikad skloni,nema sanse

Btw. Lewis ima svjeze gume i bit ce svega do kraja trke.
Vettel sad ima oko 11sec prednosti nad Lewisom valjda i dva vozaca iza valjda jr to dovoljo da se zadrzi ferari na prvom mjestu
-
- Moderator
- Kontakt:
E sjeba russel sve
E sad ga hebi, ice SC i eto mercedesa nazad u trci
Daj Safety Car!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije pn kriv,francuski muflon ga udarioGracanicaAA je napisao/la:E sjeba russel sve
#Punoljetstvo
Grozan tito ove igrice
-
- Moderator
- Kontakt:
Vidio sam na replayuBosniaBoston je napisao/la:Nije pn kriv,francuski muflon ga udarioGracanicaAA je napisao/la:E sjeba russel sve
Grosjean je bas teski idiot.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo najvise odgovara Hamiltonu
-
- Moderator
- Kontakt:
Upravo da napisem, al nema veze bolje za utrku.Tekashi je napisao/la:Ovo najvise odgovara Hamiltonu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Russell: "I shouldn't be surprised" 
Grosjean je dobar lik inače, ali brate kad te ovako pišaju rukiji, vrijeme je za penziju.

Grosjean je dobar lik inače, ali brate kad te ovako pišaju rukiji, vrijeme je za penziju.
Sad kad Bottas predje Luisa 

Leclerc je deff brzi od Vettela, naprqvio bi jos vecu prednost da ima cistu stazu ispred sebe
-
- Moderator
- Kontakt:
Opet SF hahaha

Hamilton losh tempo ..tesko on moze preci sve trojicu na ovoj stazi
Neznam koji **** vozi ovako blizu Vettela , samo gume steti!ronaldo99 je napisao/la:Leclerc je deff brzi od Vettela, naprqvio bi jos vecu prednost da ima cistu stazu ispred sebe
-
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Perez teski agent Mercedesa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.