AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 21 sep 2019, 22:33

Nece ovaj majmun na klupi dugo, nema se vise vremena ni za sto. Svi u klubu su toga svjesni.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 21 sep 2019, 22:34

Biglia :rol:

Godin ih sam zaustavio

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 sep 2019, 22:34

Je*o mu Biglia sve po spisku. Imao sam nekako fin osjećaj kad je mister u pitanju al totalno me razočarao. Ne možeš mrtvog Bigliu držat 90 min. Pa on je na početku utakmice koa usporeni snimak a kamo li sad.
Il Club più titolato al mondo!

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 21 sep 2019, 22:35

memaga je napisao/la:Da je gigi i roma pametni podnjet zahtjev za transfer bezveze propadaju u milanu, to su jedina 2 igraca koja vrijede....
Memaga buraz, Donna je jedini vrhunski kvalitet i donekle Roma (kad zaigra konstantno i u repki onda će biti)!

Ja da sam na njihovom mjestu, sam bih svoj ugovor otkupio i ispalio se u Brighton ako treba, a ne sramotio se sa panjevima!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 sep 2019, 22:39

Koji promašaj od trenera. Beneser i Theo na klupi, a igraju Rodrigez i Biglia. Odmah otkaz sutra. Očito je za ovog lika tim u kojem nema pritiska.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 sep 2019, 22:40

Kapiten nas lijepi, kakva je to rupa od igraca, igrac koji je u repki bio zamjena 37 godinjem Barzagliu znaci samo u glavama pojedinih navijaca Milana je on dobar igrac. :crazy:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 21 sep 2019, 22:42

RR, Biglia, Conti, Hakan klupa pa transfer lista. Ako nije do trenera onda ne znam, majku mu ko sastavlja ekipu.. Giampaolo otkaz!!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 sep 2019, 22:43

Romagnoli odigra 3 loše utakmice od 50 i odmah ne valja. Ako neko ne treba biti kritikovan to su kapiten i Donnarumma.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 sep 2019, 22:43

Kad se sjetim samo priče prije dva mjeseca, igrat ćemo ljepše, voli MG raditi sa mladim igračima itd itd :mrgreen:

Koji horor jbt, Gatuzo je za ovog diletanta yebeni Guardiola glavom i bradom. Da su Rinu dali ovog Lea, Rebića, Hernandeza, Benasera, garantujem da bi malo unaprijedio našu ofanzivu.

Ovaj levat niti zna motivisati ekipu, niti zna koju formaciju da koristi niti koristi najbolje igrače, zreo za otkaza još večeras.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 21 sep 2019, 22:45

Jel' spreman Theo 100% da počne utakmicu, pitaš li se selektore?
Benna neka ide u Bolognu i on i onaj ko ga je doveo, njega Krunića i takve panjeve.
Jedino što mu se može zamjeriti Rebić da nije ušao ranije, ostalo nema šta liku se reći, kad ima panjeve i u prvih 11 i na klupi!

KOGA DA STAVI, KOGA KAD SU SVE PANJEVI ?!?!?!!!!

Ali ne, ima ovdje 90% selektora, znate vi da trener ne valja, a vi eto znate bolje!

EDIT: @FARAON PA ŠTA JE RINO URADIO PRVU POLUSEZONU, CIRKUS EKIPA BILA, YEBAVALI STE MU MATER DAN I NOĆ OVDJE
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 21 sep 2019, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 21 sep 2019, 22:45

shevchet je napisao/la:
celikmilan je napisao/la:Jeli fakat ovaj shevchet normalan? Svi redom pišu kako očajno igramo a on sve napada i govori da nemaju pojma o ničemu u životu i a i on govori da je ekipa užasna, tj, na malo drugačiji kaže da igramo očajno.
SVI PLJUJETE TRENERA, U TOME JE PROBLEM, A NE OVE PANJEVE PO TERENU I LAPRDATE DA IMAMO NEKE IGRAČE KOJI SU BOLJI OD OVIH NA TERENU!!!

TO JA PIŠEM, DA TI PREVEDEM, POŠTO OČITO NE RAZUMIJEŠ, NEGO DRKKAŠ KARDAN TU I TROLLAŠ ONO ŠTO SAM REKAO!
Giampaolo trenira ove panjeve, on ih je odabrao da igraju, igraju onako kako im je rekao i to užasno i ja sad ne treba da ga krivim. Bennacer je bolji od Biglie, Paqueta je pokazao više od Hakana kao i Hernandez od Rodrigueza a u Rebić od Leaoa tako da imamo bolje igrače na klupi od ovih na terenu.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 21 sep 2019, 22:46

OTKAZ ****.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 sep 2019, 22:46

Normalno da je trener kriv kad forsira igrače koji su lani podbacili. A na klupi su igrači koji su apsolutno bolji. Pa slijepac to vidi.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 sep 2019, 22:47

Znacci Theo, Benaser moraju pocinjati ispred ova dva hedalja, pa cak bi i Duratea stavio ispred Musakia da vidimo kakav je momak, jer tesko da od ovoga moze biti gori, tesko je Romu igrati sa njim, uzasan je.

Pjonteka teeba malo klupirati decko je uzasan od pocetka ove sezone

Sve u svemu zasluzena pobjeda intera, i nadam se ubrzo otkazu ovome mnogoloidu na klupi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 sep 2019, 22:50

Nije do trenera što već četvrtu utakmicu za redom igramo kao qurac, što ne znamo sastaviti akciju i što igraju bar 4 pogrešna igrača, a bolji sjede na klupi. Nije do trenera, neko drugi je kriv. :tokralju:

Niko ne očekuje čuda od ovog rostera, ali ovo je sramota šta oni pokazuju i nemam ni mimimum opravdanja za Giampaola. Na stranu čak i derbi gdje nisam imao nikakva očekivanja, dobio ga Conte na iskustvo, ali igra je jednako loša kao što je bila i u prethodne tri utakmice protiv daleko slabijih protivnika.

Tip samo da igra 4312 sa Theom, Naserom, Paquetom i Rebićem, već dosta bolje bi izgledali. Sam sebe će otjerati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 21 sep 2019, 22:50

celikmilan je napisao/la:
shevchet je napisao/la:
celikmilan je napisao/la:Jeli fakat ovaj shevchet normalan? Svi redom pišu kako očajno igramo a on sve napada i govori da nemaju pojma o ničemu u životu i a i on govori da je ekipa užasna, tj, na malo drugačiji kaže da igramo očajno.
SVI PLJUJETE TRENERA, U TOME JE PROBLEM, A NE OVE PANJEVE PO TERENU I LAPRDATE DA IMAMO NEKE IGRAČE KOJI SU BOLJI OD OVIH NA TERENU!!!

TO JA PIŠEM, DA TI PREVEDEM, POŠTO OČITO NE RAZUMIJEŠ, NEGO DRKKAŠ KARDAN TU I TROLLAŠ ONO ŠTO SAM REKAO!
Giampaolo trenira ove panjeve, on ih je odabrao da igraju, igraju onako kako im je rekao i to užasno i ja sad ne treba da ga krivim. Bennacer je bolji od Biglie, Paqueta je pokazao više od Hakana kao i Hernandez od Rodrigueza a u Rebić od Leaoa tako da imamo bolje igrače na klupi od ovih na terenu.
Nije ih on odabrao, nego mentoli Boban i Maldini dovodili "pojačanja" a trenera nigdje...

Bennacer=Biglia, kardan i jedan i drugi, samo Biglia iskusniji

Paqueta=Hakan Brazilac igra se fudbala, nema osgovornosti sekunde u igri. Lopte zna, ali nijedan trener koji ima svoje JA, neće mu garantovati prvih 11, sve dok ne promijeni pristup igri...

Rebić>>>Leao Jedino objašnjenje možda da nije još 100% spreman i da se nije još uklopio jer zadnji je došao.Vjerujem da će on biti u prvih 11 vrlo brzo!

@Rope

Theo nije 100% fit inače bi sigurno igrao.
Paqueta je neozbiljan, zna ko prati i treninge malo, vidi šta radi, pa onda reci. Ne bih ga ni ja stavio u prvih 11 dok se ne uozbilji da igra odgovoran fudbal a ne da glumi Ronaldinha na terenu!
Rebić je tempirana bomba, frajer svake sekunde može dobiti crveni.
Svaku tekmu lik žuti dobije kao da je štoper i sa njim početi je isto nezgodno i opasno, jer on iz budalaštine dobije crveni. Mada za njega vjerujem da će brzo biti starter...
Bennu neću ni komentarisati, kao ni Krunića, nije to za Milan i nema priče tu ba...
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 21 sep 2019, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 21 sep 2019, 22:51

0-2 poraz sasvim zaslužen, rezultat laže, realno 0-3, dakle Interu poništen gol, 2 stative + prečka.

Definitvno misteru miriše otkaz, tek nakon sukoba sa Bobanom je pružio priliku novajlijama. Gura dijete od 19god debitanta u derbiju, pa stvarno... :facepalm:

Seoski trener totalno izgubljen, a i naša CL nada :damn:

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 21 sep 2019, 22:52

Slijedeca tekma je prekretnica. :mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 sep 2019, 22:53

shevchet je napisao/la:Jel' spreman Theo 100% da počne utakmicu, pitaš li se selektore?
Benna neka ide u Bolognu i on i onaj ko ga je doveo, njega Krunića i takve panjeve.
Jedino što mu se može zamjeriti Rebić da nije ušao ranije, ostalo nema šta liku se reći, kad ima panjeve i u prvih 11 i na klupi!

KOGA DA STAVI, KOGA KAD SU SVE PANJEVI ?!?!?!!!!

Ali ne, ima ovdje 90% selektora, znate vi da trener ne valja, a vi eto znate bolje!

EDIT: @FARAON PA ŠTA JE RINO URADIO PRVU POLUSEZONU, CIRKUS EKIPA BILA, YEBAVALI STE MU MATER DAN I NOĆ OVDJE
Brate on je ekipu preuzeo u sred sezone, koliko toliko je uspio konsolidovati, čak smo se onako malo umiješali i u borbu za LP, a kada je Rino došao borba za LP je izgledala kao nemoguća misija.

Prošle sezonu čovjeku ništa nisu pojačali ekipu, doveli napadača a sredina i krila ostala ista, i opet na kraju za jedan bod nam ode Liga prvaka. Tačno je da Rino nije imao neku igru, al' nije imao ni igrače za neku igru, ovaj danas ima bar tri igrača koji mogu unaprijediti igru, plus što je on najavljen kao neko ko će unaprijediti našu igru, lafo Sacchi rekao dobar je MG :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 sep 2019, 22:53

Tjeo odmah pokazao kako moderan bek treba da igra i pokazao Upravi da RR treba vec na zimu se prodati.
Ako ima nesto pozitovno u ovoj utakmici, onda je da Theo mora igrati, da Leao ne moze biti lijevo krilo nego SS ili CF, a Suso i Bigla zasluzuju klupu.

Bigla kao pokretac i organizator igre je prespor za tu poziciju i fizicki i mentalno. U fazi odbrane nikakve opstrukcije igre, prekida protivnickih napada, ma ama bas nista. Ako narednu utakmicu bude igrao, onda GP nekome tjera neki inat, nema drugog objasnjenja.

Piatek je igrac sesnaesterca i nista vise, on mora dobijati lopte u 16m ili ga ubacivati pred kraj utakmice.

Sve mi se cini da je Paqueta flopnuo i tesko u ovom Milanu da ce biti nesto od njega. A ako ovako nastavi, onda i Piatek nista bolji.

Ali Rebic, hahaha. Meni on nikako ne mirise, jeste trkac, ali smijesan mi izgleda na terenu, cak ni u ovim reprezentativnim utakmicama nije bio nista posebno, previse je gubio lopte.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.