FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kolega je rekao konkretno za ovu utakmicu jer je Jug zatvoren. 5 KM za Jug je normala kao i sjever 8 KM za PL ove sezone. Sad po vama ispade neko “manji” navijac ako nema godisnju iz nekog razloga? Mozda neko ne moze da odvoji taj novac jer treba uz to i clanska. Ne zivimo u Njemackoj vec u BiH gdje je sve prezivljavanje. Ako vi imate uslove, hvala Bogu, da je za vas to sica ili slicno ne znaci da ima svaki navijac koji kroci na Grbavicu. Nista “manji” navijac nije onaj sto svaku tekmu kupi kartu 5,10 KM nebitno i ne vidim razloga da se kao “prozivaju” takvi navijaci. Oni kao ne idu jer nemaju godisnju. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Evo da znate ili prenesite nekom

- Manijaci19871921
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa- ... /120806143
Nemjerljivo manje nerede smo pravili tu utakmicu , a kaznjeni smo vise od njih.
Nemjerljivo manje nerede smo pravili tu utakmicu , a kaznjeni smo vise od njih.
Svaku sam utakmicu na stadionu i namjerno ne zelim da kupim godisnju, jer ovako placajuci karte vise para dam klubu, clansku bi svi trebali imati tako se direktno pomaze rad kluba. A momak je mislio koliko sam ja shvatio da bi klub trebao malo fleksibilnosti pokazati prema navijacima sa juga. Mi kao navijaci smo se x puta dokazali koliko smo spremni finansijski pomoci klubu. Tako da ne treba nikoga prozivati u vezi para
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 20 sep 2019, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
mohikanac12 je napisao/la: marketing je na jako losem nivou.
Tocno

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Muha, hoces li tebe da proguramo na poziciju da to sredis?MocMahale444 je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la: marketing je na jako losem nivou.
Tocno

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ouuu sta sam sve propustio.... Majke mi uz smoki citam i uzivam.... Prepucavanja nasih forumasa
Ma najbolje da sutra bude sve besplatno, pa da vidis da bi bilo max 5 6 keka....

Ma najbolje da sutra bude sve besplatno, pa da vidis da bi bilo max 5 6 keka....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MocMahale444
Hvala al jok, morao sam da napravim transfer iz pekare u produkcijuLjoZee je napisao/la:Muha, hoces li tebe da proguramo na poziciju da to sredis?MocMahale444 je napisao/la:mohikanac12 je napisao/la: marketing je na jako losem nivou.
Tocno

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije tačno,godišnje se i puštaju da bi klub početkom sezone zaradio pare u komadu,jer sam i ja tako radio,sad uzimam godišnju i pojedinačnu,al to je moj ćejf.Mamlaz je napisao/la:Svaku sam utakmicu na stadionu i namjerno ne zelim da kupim godisnju, jer ovako placajuci karte vise para dam klubu, clansku bi svi trebali imati tako se direktno pomaze rad kluba. A momak je mislio koliko sam ja shvatio da bi klub trebao malo fleksibilnosti pokazati prema navijacima sa juga. Mi kao navijaci smo se x puta dokazali koliko smo spremni finansijski pomoci klubu. Tako da ne treba nikoga prozivati u vezi para
Ove sezone smo se vala slabo dokazali,praveći štetu svom klubu ogromnim kaznama.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- mohikanac12
- Kontakt:
Dobro jutro plava nacijo. Spremni? 

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- svrakino1921
- Kontakt:
Spremni Sefemohikanac12 je napisao/la:Dobro jutro plava nacijo. Spremni?
- mohikanac12
- Kontakt:
Idemo braćo, svi kao jedan!svrakino1921 je napisao/la:Spremni Sefemohikanac12 je napisao/la:Dobro jutro plava nacijo. Spremni?
Danas je ispit zrelosti, našeg kluba i njegovih navijaca. Prije nepunih sto godina kada se rodila ljubav, nismo bili najveci, najtrofejniji, nismo imali armiju koja nas vjerno prati. Samo ideju, ljubav i viziju koja nam je davala snagu u teskim trenutcima, da ne pokleknemo i da nastavimo koracati bez obzira na probleme i nedace, da stvaramo kako bi klub bio ono sto je danas. Imamo obavezu prema tim ljudima, prema generacijama prije nas, obavezu da cuvamo sto smo stekli i da nastavimo koracati ponosno i hrabro kako bi generacijama posle nas ostavili vise i bolje nego sto smo mi dobili. To je velika cast, velika obaveza i danas je ispit zrelosti kada nas klub bije bitku, da pokazemo kako necemo pokleknuti uprkos silama i dusmanima, kao sto ni oni prije nas nisu poklekli.
Neka se cuje pjesma nasa. Svi kao jedan.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Svi ko jedan!!
Nema izgovora!
Zeljo te treba!
Sto nas vise kaznjavaju nas je inat veci!
90+ minuta rapsodije na terenu i tribinama!
Nek’ crkne i komsija i radnik!!!!
Nema izgovora!
Zeljo te treba!
Sto nas vise kaznjavaju nas je inat veci!
90+ minuta rapsodije na terenu i tribinama!
Nek’ crkne i komsija i radnik!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma nismo mi stetu napravili toliku koliko nas je savez uzeo na zub i to treba svima da bude jasno, pa UEFA nije pitarima zatvorila tribinu za prekid utakmice, nama savez zatvori na dvije tekme. Druga stvar tacno je da das klubu vise para kupujuci pojedinacno karte nego sezonsku. Uopste nije sezonska bitna koliko je clanska, a tu smo zakazali pravoUBIPITAR je napisao/la:Nije tačno,godišnje se i puštaju da bi klub početkom sezone zaradio pare u komadu,jer sam i ja tako radio,sad uzimam godišnju i pojedinačnu,al to je moj ćejf.Mamlaz je napisao/la:Svaku sam utakmicu na stadionu i namjerno ne zelim da kupim godisnju, jer ovako placajuci karte vise para dam klubu, clansku bi svi trebali imati tako se direktno pomaze rad kluba. A momak je mislio koliko sam ja shvatio da bi klub trebao malo fleksibilnosti pokazati prema navijacima sa juga. Mi kao navijaci smo se x puta dokazali koliko smo spremni finansijski pomoci klubu. Tako da ne treba nikoga prozivati u vezi para
Ove sezone smo se vala slabo dokazali,praveći štetu svom klubu ogromnim kaznama.
Ko ne voli Ž nek' se j!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- mohikanac12
- Kontakt:
Ovo su stvari,što je klub gajio prije i poslije rata,da smo svugdje dobrodošli.
Neki nadobudni ublehaši su i to uspjeli srozati.
Puno znoja ćemo proliti da vratimo povjerenje ljudi iz nekih sredina.
Neki nadobudni ublehaši su i to uspjeli srozati.
Puno znoja ćemo proliti da vratimo povjerenje ljudi iz nekih sredina.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Trenutno korisnika/ca: knoa, Lekqqq1921 i 52 gosta.