FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

grbavicka1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la grbavicka1921 » 20 sep 2019, 15:50

Do kraja sezone, svako kolo ćemo biti u fokusu, hajke k.itara kamenjara i sa istoka i sa zapada. Mjerilo je teren i samo dobrom igrom i rezultatima ćemo zapušiti usta svima. Sudije će biti tema i vazda su bili ali samo protiv nas, kad je ZA nas to se neće razmatrati. Gazi Radnik i Žižovića retarda!
Savezu se pokenjamo kolektivno u usta!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 sep 2019, 15:59

Reko hajde da vidim šta se dešava sa Šabanadžovićem u AEK-u. Uglavnom šansu će dobiti uskoro tamo, a interesantna mi je informacija da je za njega zainteresovan član MLS-a Colorado Rapids. Kažu da ga je Colorado pratio još dok je igrao u Želji. Tako vele Grci. Mali je rođen u SAD-u dok je Refik tamo igrao.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 sep 2019, 16:11

braco je napisao/la:Reko hajde da vidim šta se dešava sa Šabanadžovićem u AEK-u. Uglavnom šansu će dobiti uskoro tamo, a interesantna mi je informacija da je za njega zainteresovan član MLS-a Colorado Rapids. Kažu da ga je Colorado pratio još dok je igrao u Želji. Tako vele Grci. Mali je rođen u SAD-u dok je Refik tamo igrao.
Kod mene na menadzeru vazda zaigra za amere :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 sep 2019, 16:13

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:Reko hajde da vidim šta se dešava sa Šabanadžovićem u AEK-u. Uglavnom šansu će dobiti uskoro tamo, a interesantna mi je informacija da je za njega zainteresovan član MLS-a Colorado Rapids. Kažu da ga je Colorado pratio još dok je igrao u Želji. Tako vele Grci. Mali je rođen u SAD-u dok je Refik tamo igrao.
Kod mene na menadzeru vazda zaigra za amere :lol:
Također. :mrgreen:

A izgleda neće ni za nas ni za SAD :)

https://sportsport.ba/fudbal/crnogorci- ... akt/331748

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 sep 2019, 16:23

Željezničar će u okviru 9. kola Premijer lige BiH na Grbavici dočekati ekipu Radnika, a Plavi su u tekućoj sedmici proslavili 98 godina postojanja. Klub će tom prilikom nagraditi 20 navijača koji budu na subotnjoj utakmici poklonima iz Shopa. Potrebno je sačuvati ulaznicu, a FK Željezničar će u nedjelju objaviti brojeve ulaznica sretnih navijača.

Također, Klub je nagradio aktivne članove koji su rođeni 19. septembra sa po dvije ulaznice za susret sa Radnikom. Ulaznice se mogu preuzeti u Shopu na dan utakmice od 10 sati. Članovi koji su osvojili ulaznice su:
Imena ljudi :mrgreen:

FK Željezničar pripremio je još nekoliko iznenađenja za navijače koji će bodriti Plave u subotu protiv Radnika.

#SamoŽeljo #Zajedno
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 20 sep 2019, 17:26

Mogla bi i cijena karata da utjecati na posjetu.
Puno je 8 km, pogotovo za omladinu i one koji idu na gostovanja. Zgusnut je raspored, a finansijska kriza je svuda ...
Kad je Jug bio zatvoren do sada je bila 5 km sa sjever, trebalo je ostaviti takvu cijenu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 sep 2019, 17:28

Deri gazi lomi picoke sto prodase tekmu Zrinjskom.Golman ce proljev dobit kad mu sa sjevera zagrmi.Treneru misu jel te stid doc na Grbavicu.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 sep 2019, 17:36

FoxMulder je napisao/la:Mogla bi i cijena karata da utjecati na posjetu.
Puno je 8 km, pogotovo za omladinu i one koji idu na gostovanja. Zgusnut je raspored, a finansijska kriza je svuda ...
Kad je Jug bio zatvoren do sada je bila 5 km sa sjever, trebalo je ostaviti takvu cijenu.
Tebi je skupo jer ne ides na utakmice. Godisnja jug kosta 40KM i udjes sad ko gospodin na sjever. Al jok, ti od kuce palamudis a neces vidjet ni juga ni sjevera...

Sve sami strucnjaci jbt 40 maraka..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 20 sep 2019, 17:48

Bezideja je napisao/la:
Tebi je skupo jer ne ides na utakmice. Godisnja jug kosta 40KM i udjes sad ko gospodin na sjever. Al jok, ti od kuce palamudis a neces vidjet ni juga ni sjevera...

kako si ti poremećen momak...
Tužno je što se predstavljaš da navijaš za Željezničar.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 sep 2019, 18:14

irfo je napisao/la:Protiv nas je ove sezone dopusteno laktanje

slika
slika
slika
petari, kameni i smogovci ce reci da je to normalno :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 sep 2019, 18:26

FoxMulder je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:

kako si ti poremećen momak...
Tužno je što se predstavljaš da navijaš za Željezničar.
Jedino si ti ovdje poremecen. Cuj skupo mu 8 maraka, treba 2 marke staviti. I ti se predstavljas kao navijac. Ufati se ucitelja s lobotmije..

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 20 sep 2019, 18:30

Bezideja je napisao/la:

8 km je cijena dječijeg filma u kinu.Da se mene pita,sjever bi bio 15 km,a ka*inu bi sa Jugom godisnjem igdje mogao dzaba ući.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 sep 2019, 18:36

:lolno: Zamisli on je navijac koji se zali na cijenu karte, a ja nisam jer sam mu rekao da je glup ko k... Od 15 postova, 12 se nesto zali on fol navijac...

Godisnje nam karte 20e to nema nigdje u evropi. I onda dodju mungosi da pisu o cijenama karata.

Ako imas 5 imas i 8. Ako nemas para sjedi kuci ne jedi go.vna nego gledaj na tv u.

Ne moze gledat na tvu jer zaboga telekom su lopovi, treba da ima na telemahu. Ne mozes ti bagri udovoljit, a sreca sve su ovo prculadija tvinest godina..

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 20 sep 2019, 18:55

Otišao sa dvoje djece u kino prošle sedmice,došlo me zadovoljstvo 60 km,karte,kokice,sokići a sa godišnjom JUG te tekma izađe 2 km,to nema nigdje na svijetu,a što je najtužnije,klub proda više godišnjih za penzionere,nego za tribinu JUG,što je jako razočaravajuće .
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 sep 2019, 18:58

Skupo je to jbga 2 KM. Hoce strucnjaci pojacanja, igraca, da gledaju stilica za 1,5KM. Ne mozes sad mrdnut bez 20 maraka nigdje.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 sep 2019, 19:03

Kupicu ti ja kartu i 10 u cjeli samo mojne kukat.Kutija cigara i kafa karta.Moglo bi bit i 1 marka,a kospice dic na 3.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 20 sep 2019, 20:26

Bezideja je napisao/la::lolno: Zamisli on je navijac koji se zali na cijenu karte, a ja nisam jer sam mu rekao da je glup ko k... Od 15 postova, 12 se nesto zali on fol navijac...

Godisnje nam karte 20e to nema nigdje u evropi. I onda dodju mungosi da pisu o cijenama karata.

Ako imas 5 imas i 8. Ako nemas para sjedi kuci ne jedi go.vna nego gledaj na tv u.

Ne moze gledat na tvu jer zaboga telekom su lopovi, treba da ima na telemahu. Ne mozes ti bagri udovoljit, a sreca sve su ovo prculadija tvinest godina..
Ja ću doći. Isto kao što sam prekjučar bio u Derventi, isto kao štu ću biti sljedeće subote u Tuzli.
A šta si ti tad radio? Sladoledom se sladio?
A ti, indijanac, ne možeš nikom zabraniti da iznese svoje mišljenje.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 20 sep 2019, 20:30

Jeste strogi samo ruzite i ismijavate ljude ovdje, pravo na misljenje od vas niko nema. Bolji je onaj tamo forum i bolji je Miske eto pa sad opletite na 3,4 sad

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 20 sep 2019, 21:01

I ja mislim da su cijene karata ove sezone trebale biti nize, iz vise razloga. Za ovu utakmicu isto tako, plus, to jeste minus, marketing je na jako losem nivou. Doduse ako uzmemo u obzir da se na svaku objavu iz kluba nađe mana, mozda i bolje ovako. Najlakse pametovat.

Žižovicu, slusaj sutra Najbolje navijace, Najveceg kluba u drzavi!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 sep 2019, 21:31

Ako za citavu sezonu ne mozes odvojiti 40 maraka najjeftinije tribine onda ne znam fakat,sta je trebalo biti nize? Kutija cigara 5 maraka svaki dan duvaju, nargila isto svaki dan duvaju, a nemaju para jednom u dvije sedmice dati 8 maraka za Zelju,ako ne ides svaku tekmu i ne treba ti godisnja.
Kod nas je bitno samo se preseravati, na svaku objavu kluba se zaliti, kmecati ko kakve tetke. Boze sacuvaj, trebaju karte biti jug 2,5 marke doveli Stilu.

Sutra kad dovedemo Cocu, stavit kartu na 2 KM. Napredovat cemo kao klub finanacijski.

Nego treba biti ko Miske, sve navijaci plate i sponzori, i onda on kaze sve sam to ja napravio, kaki vi. Na kapiju zastitara stavi i niko ne smije prici stadionu...da vidis kako ce se pozitivno pisati...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 45 gostiju.