Kakav danas neiskustvuRiziko je napisao/la:ko su mađari, jadan nebio
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Treba obratit paznju na celik, sad su odmorni, nece se umarati u kupu, imaju kvalitet da se ukljuce u borbu za titulu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
Danas Sipa sluzbeno na utakmici Ćelika. Opala. 

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
E sad ste najebali, sad cemo se fokusirsti samo na ligu kao i zeljo prosle sezone. Plan uspijeva 100%
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ako cete se fokusirat ko mi prosle sezone samo naprijed nije nas strahredbull93 je napisao/la:E sad ste najebali, sad cemo se fokusirsti samo na ligu kao i zeljo prosle sezone. Plan uspijeva 100%

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Razumijemo seLjoZee je napisao/la:Ako cete se fokusirat ko mi prosle sezone samo naprijed nije nas strahredbull93 je napisao/la:E sad ste najebali, sad cemo se fokusirsti samo na ligu kao i zeljo prosle sezone. Plan uspijeva 100%

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jasmin je pravnik i čudno je da on to nije znao ili nije htio sročiti ali ovde ima elemenata za tužbu i to najmanje po osnovi nesavjesnog poslovanja.Beduin je napisao/la: Kad je Azmir napustio Slobodu nakon par kola, ostavio je novoj Upravi preskupe igrace koje bi mogli placati mozda 3 kluba u drzavi, a to nova Uprava nije mogla ispratiti pa su nekako pregurali do polusezone i onda ih sve pustili (a neki su i prije otisli vidjevsi da nemamo para). Tako su se odmah potrosile pare od Evrope, pa onda pare od Todorovica, Krpica, transe grada, sponzorske pare, da se namiruju dugovi, a vec te sustize nova sezona i obaveze.
Tako je i pred kraj prosle sezone Senad skoro pa potrosio pare od transe grada za ovu godinu i opet se ostalo duzno para igracima, pa dosla onda licenca i ti igraci su se morali isplatiti pod hitno. I onda nova Uprava nakon Senada dosla bez svojih para, a vec ima dugove iz prethodne Uprave i trecinu para od gradske transe i evo na cemu smo sad.
- Beduin
- Kontakt:
Sve u Slobodi je nesavjesno i za tuzbe, a ne tako davno je i Jasmin javno obecao da ce poslati svoj pravni tim da preispita sva poslovanja i tuzbe protiv Slobode te najavio kontratuzbe gdje god to ima osnove, ali se pokazalo da je on najveci prevarant i lazov pa je i taj pravni tim ostao sam bajka o Slobodi.Arnelv52 je napisao/la:Jasmin je pravnik i čudno je da on to nije znao ili nije htio sročiti ali ovde ima elemenata za tužbu i to najmanje po osnovi nesavjesnog poslovanja.Beduin je napisao/la: Kad je Azmir napustio Slobodu nakon par kola, ostavio je novoj Upravi preskupe igrace koje bi mogli placati mozda 3 kluba u drzavi, a to nova Uprava nije mogla ispratiti pa su nekako pregurali do polusezone i onda ih sve pustili (a neki su i prije otisli vidjevsi da nemamo para). Tako su se odmah potrosile pare od Evrope, pa onda pare od Todorovica, Krpica, transe grada, sponzorske pare, da se namiruju dugovi, a vec te sustize nova sezona i obaveze.
Tako je i pred kraj prosle sezone Senad skoro pa potrosio pare od transe grada za ovu godinu i opet se ostalo duzno para igracima, pa dosla onda licenca i ti igraci su se morali isplatiti pod hitno. I onda nova Uprava nakon Senada dosla bez svojih para, a vec ima dugove iz prethodne Uprave i trecinu para od gradske transe i evo na cemu smo sad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mi se u ovom kukuruzistu nesto qurcimo i ovdje prepucavamo hahah
Gledaj Dinama, gledaj Zvezde, gledaj protiv koga igraju i kakve rezultate imaju. Nabijem vas sve na qurac da budete ljepsi.
Gledaj Dinama, gledaj Zvezde, gledaj protiv koga igraju i kakve rezultate imaju. Nabijem vas sve na qurac da budete ljepsi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa uvijek su ova dva kluba bila neko m u d o u evropi...odkud sad čuđenjeredbull93 je napisao/la:Mi se u ovom kukuruzistu nesto qurcimo i ovdje prepucavamo hahah
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja to često volim rećiredbull93 je napisao/la:Mi se u ovom kukuruzistu nesto qurcimo i ovdje prepucavamo hahah

I ona klanja oko toga čiji je bolji/ljepši stadion, ruganje Maksimiru, a ne možemo nabrojati 3 BiH stadiona da imaju jednake i uredne tribine

Zrinjski prođe Utrecht, ovdje se 5 stranica raspravlja o tome jel veći taj uspjeh ili neki od prije 15 godina, ili neki od prije 40...

Mi se raspravljamo oko posjete, a ne neceg veceg. Umjesto da nam je ono super kad je negdje npr. oko 5 hiljada pola ljudi na forumu se pokla dokazivajuci kako savez navlaci cifre ili klub koji objavljuje to 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sazalim se nekad prvo na sebe, pa onda na sve nas.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
znam ja nas, yebo ti nasredbull93 je napisao/la:Sazalim se nekad prvo na sebe, pa onda na sve nas.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Jel ovaj Ostojic sto sada igra za Partizan trebao doci u Borac?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Tuzlaci mozel mi neko odgovoriti zasto je azmir napystio slobodu? Ko mu se mijesao ko mu nije dao da radi i vodi klub?
Robijasi, sta se desava sa planiranom izgradnjom 2 trening terena na sljaci? Da li je grad dao saglasnost za izgradnju ili?
Robijasi, sta se desava sa planiranom izgradnjom 2 trening terena na sljaci? Da li je grad dao saglasnost za izgradnju ili?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hazmir stio srušit kultni Tusanj i pravit nake zgrade te u njih useljavat izbjeglice iz podrinja...al tuzla ima vizinara koji je vodi i on je u sadejstvu sa GV, legendama, veteranima i mrtvom ćaršijom uspio to preduprediti i spasiti i klub i stadion...sad taj podrinjac ima nakav svoj klubcic a sloboda je spašena i tu je gdje joj je i mjestogruezi je napisao/la:Tuzlaci mozel mi neko odgovoriti zasto je azmir napystio slobodu? Ko mu se mijesao ko mu nije dao da radi i vodi klub?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Prodabrano društvoredbull93 je napisao/la:

Mostar u srcu, Velež do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.