Kako misliš, veće količine ili kao u Hrvatskoj boce?Vrebac je napisao/la:Pozz Raja,
Zna li netko malo vise kakav je situacija sa Reciklazom Plastike u BiH? Ima li firmi kod nas Koje se bave s tim ?
Za veće količine ima dosta firmi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako misliš, veće količine ili kao u Hrvatskoj boce?Vrebac je napisao/la:Pozz Raja,
Zna li netko malo vise kakav je situacija sa Reciklazom Plastike u BiH? Ima li firmi kod nas Koje se bave s tim ?
semcho je napisao/la:Znate li koga da otkupljuje polovnu bijelu tehniku, Sarajevo???
Ma vece kolicine, znaci reciklaza i prerada!Heller je napisao/la:Kako misliš, veće količine ili kao u Hrvatskoj boce?Vrebac je napisao/la:Pozz Raja,
Za veće količine ima dosta firmi.
Najjace kad zastane kod heraklita,pitanje koje mozes odgovorit ako imas iq preko 15Osim13 je napisao/la:Stisnuo se ovaj kod Tarika
Ma trema ga pojelaBosniaBoston je napisao/la:Najjace kad zastane kod heraklita,pitanje koje mozes odgovorit ako imas iq preko 15Osim13 je napisao/la:Stisnuo se ovaj kod Tarika
Edit:kako je frajer glup
Ovaj mi djeluje malo boljiOsim13 je napisao/la:Ma trema ga pojelaBosniaBoston je napisao/la:Najjace kad zastane kod heraklita,pitanje koje mozes odgovorit ako imas iq preko 15Osim13 je napisao/la:Stisnuo se ovaj kod Tarika
Edit:kako je frajer glup
Napisao sam prije ovog pitanjaOsim13 je napisao/la:Djelujr qurac, jedva Fantoma na biciklu
Tarzan na biciklu, pola pola![]()
Zipa ćerke, a dobre i noge poredBosniaBoston je napisao/la:Napisao sam prije ovog pitanjaOsim13 je napisao/la:Djelujr qurac, jedva Fantoma na biciklu
Tarzan na biciklu, pola pola![]()
![]()
Ma ne znam sto uzimaju pola pola i mozgaju na ovako ociglednim pitanjima.Kud se nisam prijavio,uzeo bi bar 16 milja kuna
Znači mogu se loviti srednjškolke?Barbarossa je napisao/la:
De facto 18 u svim državama ali nema veze nek smo i mi prvi u nečemuBarbarossa je napisao/la:
Sarrifufna je napisao/la:Nista de facto, u ovom slucaju samo de iure.

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, StevieG8 i 10 gostiju.