FK Rudar Prijedor

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la rudarprijedor » 12 nov 2010, 19:21

Ajmo sutra probati iscimati ljude da nas dodje na stadion...ipak su to momci zasluzili...jos sutra i onda do marta nista...Sutra kad bi uzeli prevazisli bi ocekivanja duplo... :) i onda Zelji,dokazali smo da protiv najboljih igramo najbolje...:D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2010, 19:32

hahahah sto se vi previse dizete stvarno smijesno :lol: :lol: proljetna sezona vi cete se borit za opstanak... :D :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 12 nov 2010, 19:41

fukara87 je napisao/la:hahahah sto se vi previse dizete stvarno smijesno :lol: :lol: proljetna sezona vi cete se borit za opstanak... :D :D
pa normalno...:D ja sam toga svijestan kao i vecina Prijedorcana, ali bar cemo biti ispred Slobode...:D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 nov 2010, 19:47

rudarprijedor je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:hahahah sto se vi previse dizete stvarno smijesno :lol: :lol: proljetna sezona vi cete se borit za opstanak... :D :D
pa normalno...:D ja sam toga svijestan kao i vecina Prijedorcana, ali bar cemo biti ispred Slobode...:D
ma druze jos malo pa ce te vi da igrate u Rs prvoj ligi tako da se ja ne sikiram za vas :lol: :lol: al mogu vam reci da ste hit jesenjeg prvenstva sad dal cete ostati tu gdje jeste to sami bog zna...al znajte da ako ne ove godine onda sledece godine vama ne gine opstanak :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 12 nov 2010, 19:52

fukara87 je napisao/la:
ma druze jos malo pa ce te vi da igrate u Rs prvoj ligi tako da se ja ne sikiram za vas :lol: :lol: al mogu vam reci da ste hit jesenjeg prvenstva sad dal cete ostati tu gdje jeste to sami bog zna...al znajte da ako ne ove godine onda sledece godine vama ne gine opstanak :lol:
Druze,nama svake godine ne gine opstanak... :mrgreen: mi smo toga svijesni ali znamo da imamo kvalitet realno da budemo medju 10 ekipa...:)

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 13 nov 2010, 11:30

fukara87 je napisao/la:
Daj pustite ovu fukaru,nabili smo im izgleda komplekse (3:0 uz to i 5 bodova prednosti),pa sad došao da liječi svoje frustracije na našoj temi. Pusti ti dečko predvidjanja, mi govorimo o sadašnjem stanju na tabeli.A ja protiv tvoje Slobode nemam ništa,čak šta više volio bih da se borite za evropu kao i mi :lol: al nažalost realnost je tužna po vas :cry: Al grad kao Tuzla zaslužuje puno više. P.S. Ne diraj nam našeg Rudara ;)

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 13 nov 2010, 15:13

Ala utakmice, sta reci osim tuzno....igra je bila ocjna, jos su se ovi iz Travnika valjali citavo PRVO poluvrijeme, onda smo dali gol pa su se kao smirili, i oni izjednacise, dali su stvarno prejak gol pod same raslje, al eto...da su nasi malo bolje igrali i li da je jednostavio bio Dzafic zgazili bi ih :mrgreen:
Nadoknadice on to protiv Zelje u Sarajevu :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 13 nov 2010, 15:30

Ala zla ko nama uze bodove... :cry: :cry: :cry: Sad nam je naveci problem STO NE BRANI TRIPIC na grbavici... :?

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 13 nov 2010, 15:35

Pa nema veze, Dzafic ce to nadoknaditi :D Al dobar je onaj klinac sto brani...nije on los uopste, ako se nabrije ima da i gol da :mrgreen:

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 13 nov 2010, 15:39

Izvještaj sa utakmice Rudar Prijedor-Travnik 1:1 (0:0)
Stadion gradski u Prijedoru ; Gledalaca oko 1.300

U Prijedoru idealni uslovi za utakmicu,vrijeme sunčano.
Početak utakmice gosti kreću agresivno,nekoliko verbalnih duela sa domaćim igračima,a potom padaju i glume udarac u lice.Sudija očigledno nasjeda na takve provokacije te Rudarevim igračima dodjeljuje žute kartone.Gosti pokušavaju da napadnu,djeluju malo opasnije na početku.Prvi šut na gol domaćih uslijedio je u 10. minutu bio je to šut po zemlji malo iskosa sa nekih 18m ali je golman Tripić sigurno intervenisao.Poslije prvih 20-ak minuta blage gostujuće inicijative Rudar se budi,odličan šut iz slobodnog udarca ali golman Travnika interveniše jako dobro.Do pred kraj poluvremena igra se odvija uglavnom na sredini terena,gdje je bilo dosta nesportskih poteza sa obe strane i faulova. Pred kraj prvog poluvremena,gosti stvaraju 100% šansu njihov napadač izlazi 1 na 1 sa golmanom domaćih ali je golman dobro zatvorio ugao i uspio da odbrani udarac gostujućeg igrača.Do kraja poluvremena još nekoliko valjanja po terenu igrača Travnika.
Drugih 45 min. počinje puno angažovanijom igrom Rudara,plod takve igre je manje više spretan i sretan gol Žerića u 52min.,jedan od igrača Rudara je nabacio loptu u šesnesterac ona pogadja prečku vraća se u polje golman je boksuje, potom ponovo pogadja u prečku vraća se u polje i na nju natrčava Žerić i sprema je u mrežu za veliko oduševljenje domaćih navijača.Nastavak meča Rudar se brani i vreba kontre a Travnik preuzima incijativu.Rudar uspjeva istrčati 3 kontre i stvoriti 3 100% prilike u periodu od 55-80 min. no ili je golman gostiju branio ili su se domaći igrači spetljali uglavnom ostaje 1:0.Domaći prijete šutom i iz daljine ali lopta je samo krznula spoljni dio mreže.A onda završnih 10-ak minuta,domaći se taktički loše postavljaju,prepuštaju totalnu inicijativu gostima, igra se odvija u Rudarevom šesnaestercu i kazna je uslijedila u 89.min poslije slobodnog udarca "skraćenog kornera" najbolje se snalazi igrač gostiju Erić i neometan nogom šutira lobuje golmana Tripića i lopta se od stative odbija u gol 1:1.Domaći do kraja više panično nego uspiješno pokušavaju doći do pobijede,sudija je produžio 4min. utakmicu no Rudar nije uspio postići pobjedonosni pogodak.Na kraju rezultat 1:1,domaći igrači su nagradjeni aplauzom za borbenost medjutim nedostatak nekolicine igrača je učinio svoje,gosti nisu nezasluženo došli do boda.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 13 nov 2010, 16:15

Samo posjeta je bila mnogo veca...:) 2 000 minimum...:) pogotovo c tribina koja je bila dobro popunjena

helly_boy
Kontakt:

Post Postao/la helly_boy » 14 nov 2010, 00:44

Svaka cast na domacinstvu i sudjenju danas,uzeli smo bod vise sretno nego spretno i jaaaaaako smo sretni...puno pozdrava za Prijedor!!!

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 14 nov 2010, 23:07

Kaze vas trener u izjavi:"Osjetilo se kod mojih igraca 'breme neporazenosti'"......hahaha
No,to je samo jedan u nizu sirovih trenerskih bisera koji se mogu cuti gledajuci ovaj BHT sport,nije ovaj covjek izuzetak.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 15 nov 2010, 00:21

Ах, % %, " сер ? Фергусон ? " $ ". :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 16 nov 2010, 12:11

Evo opet smo u subotu znacajno oslabljeni...Prvo i najvaznije ne brani Tripic :? To ce biti borba naveca jer su druga dva golmana mlada i ja mislim da nemaju ni jedan zvanicni nastup ove godine...

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 16 nov 2010, 12:31

sta je s tripicem?zasto ne brani?
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 16 nov 2010, 12:38

Zelim vam mnogo srece u direktnom okrsaju sa Zeljeznicarom za drugo mjesto.Lijepo bi bilo prezimiti na drugoj poziciji,prvi Borac,drugi Rudar,kao nekad....Igracki ste sigurno jaci,bar po onome sto ste jedni i drugi prikazali u Banjaluci,samo je Zeljo veci i uticajni klub,a bojim se da ce to presuditi u ovoj borbi za drugo mjesto....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 16 nov 2010, 12:51

Tripić ne brani zbog 3 žuta...A možda je tako i bolje ? U Sarajevu ionako se ne nadamo nečem posebnom,nek' se Tripa malo odmori a Rodić neka stane na gol malo...

Prošle godine smo izvukli bod na Grbavici,ove godine možemo bar 3 !? ;)
Ne **** lep,nego uporan ! :)

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 16 nov 2010, 12:52

Dule 078 je napisao/la:Zelim vam mnogo srece u direktnom okrsaju sa Zeljeznicarom za drugo mjesto.Lijepo bi bilo prezimiti na drugoj poziciji,prvi Borac,drugi Rudar,kao nekad....Igracki ste sigurno jaci,bar po onome sto ste jedni i drugi prikazali u Banjaluci,samo je Zeljo veci i uticajni klub,a bojim se da ce to presuditi u ovoj borbi za drugo mjesto....
:mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 16 nov 2010, 12:54

Hvala komsije...vjerujem da je to iskreno od vas...i mi vama cestitamo na tituli jesenjoj :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.