FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harishp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harishp » 12 nov 2010, 18:07

kralj_je_mrtav je napisao/la:
coberx je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:
Za razliku od tebe sacuvao sam dostojanstvo i nije mi mozak ispran, no kad bolje razmislim, bices upisan u istoriju kluba kao covjek koji je dao 3KM za dolazak Ronaldinha na Koševo. Lijepo je to Repuh objasnio :lol:
povedi ga kuci nek ti jos mnogo stvari lijepo objasni i pozdravi baljka usput ;)
PS ako ti je zapelo poslacu ti ja 6km (duplo vise) pa i ti idi u milano...
Nemoj ba, ostavi to, cujem da je Kaka na transfer listi, mozda Bleki organizuje gledanje Seherzade na Kosevu. Treba otici snimiti Brazilca.
Nije kralj mrtav,kralj se usr'o
I bas je zivahan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 nov 2010, 18:16

Po meni ovdje je samo jedan izlaz a to je osnivanje novog kluba FK Sarajevo 1946, a ovaj sada klub ostaviti ovim uhljupima i ugasit ce ga za dvije do tri godine jer ce ostati bez navijaca i bez svega :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 12 nov 2010, 18:18

nemogu da vjerujem da više pojedinci vjeruju blekiću nego igračima koji ginu za njihov klub,nije jedan igrač reko nego pola ekipe,i novi i stari...kakvih navijača ima :oops:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 nov 2010, 18:23

kralju,
sto taj tvoj kvalifikovani strateg Repuh ne objasni kako se moze doiti Listica jednom od 3 susreta, kad je tako domisljat. Dobar u svemu osim u svom poslu.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2010, 18:25

sekac je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Jahovic nema za struje ali je zato online na fejsu 24 sata :mrgreen:

Nevjerovatno kakvi licemjeri nose nas dres, koji su to placenici za nepovjerovati , za mene niti jedan od njih vise ne postoji , dali su podrsku Baljku i ostalim i naravno treba se jasno reci stav da i oni kao i zlonamjernici Sarajeva daju ostavku , komplet igracki kadar otjerati i to je to , pa neka im Mirza i Baljak daju platu.

http://www.youtube.com/user/fksinfo#p/u/30/IzYOQPs-e3g

Moj Muhamede prije mjesec dana si pricao drugacije a sada si postao dio PLACENIKA !

mozda je otisao kod nekoga ko ima struju da javi svojima da nema sta da jede ;)
možda i viski cuga preko štele dok mezi ono što nema da jede ili kako reče prandeli viršle u Centralu,čekajući da mu dođe struja koje nema .

kako ste se ufatili za tu rijec eh volio bih vas vidjet(ne dolaze u obzir lezihljebovici sto ih tate izdrzavaju) da radite 3-4 mjeseca i da dobijate samo kupon ili topli obrok od plate cc,ufatili se kako je na fejsbuku fudbaler jednog od najvecih klubova u bih,pa jeli vas stid uopste pricat ista protiv tih momaka sto supo onom blatu igrali u sirokom,kako ste se kleli u onog sto ljubi dres i tako igracima vracate smjesno...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 12 nov 2010, 18:27

Samo, i to za vrlo kratko,prolongirate svoj kraj.

A vidim i neki igraci ce da idu zajedno sa vama.

"...Mi smo tu i gledamo sa strane,nedamo vam da unistite sve..."

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 12 nov 2010, 18:27

harinjo je napisao/la:nemogu da vjerujem da više pojedinci vjeruju blekiću nego igračima koji ginu za njihov klub,nije jedan igrač reko nego pola ekipe,i novi i stari...kakvih navijača ima :oops:
Slazem se s tobom!!!
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 nov 2010, 18:30

Casper_kb je napisao/la:
harinjo je napisao/la:nemogu da vjerujem da više pojedinci vjeruju blekiću nego igračima koji ginu za njihov klub,nije jedan igrač reko nego pola ekipe,i novi i stari...kakvih navijača ima :oops:
Slazem se s tobom!!!
Kako da vjerujem nasem kapitenu koji prije mjesec dana prica drugu pricu, a preko noci potvrdi rijeci svog gazde Varesanovica ;)

Usput sto se tice FKS jedino vjerujem u Hz jer oni su tu jer vole FKS sve ostalo ... :?
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 12 nov 2010, 18:36

Dirk je napisao/la:Jahovic nema za struje ali je zato online na fejsu 24 sata :mrgreen:

Nevjerovatno kakvi licemjeri nose nas dres, koji su to placenici za nepovjerovati , za mene niti jedan od njih vise ne postoji , dali su podrsku Baljku i ostalim i naravno treba se jasno reci stav da i oni kao i zlonamjernici Sarajeva daju ostavku , komplet igracki kadar otjerati i to je to , pa neka im Mirza i Baljak daju platu.

http://www.youtube.com/user/fksinfo#p/u/30/IzYOQPs-e3g

Moj Muhamede prije mjesec dana si pricao drugacije a sada si postao dio PLACENIKA !
pa ti čovječe da ide cijeli svijet protiv zijada ti bi bio na njegovj strani.... ali sudeći po svemu ovom dosad na strani sam igrača.Isto tako nisi čuo Adisov komentar kako ide sa Dadom kod prijatelja na večeru,itd.Čitaj malo članke više.
Zadnja izmjena: Mourinhokilledbarca, dana/u 12 nov 2010, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
1946

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 nov 2010, 18:38

slika

crno na bijelo...normalno da cu vjerovat....

gdje su baljku i ostalim finansijski izvodi i materijalni dokazi za sve sto govore...zasto niko ne odgovori na pitanje sta je sa dugom iz mandata prosle uprave???...gdje su pare od evrope,u kojem periodu je nastao dug i zasto je klub u dugovima??? zasto se ranije niko nije oglasio po tom pitanju??? itd...mrs mater vam jbem lopovsku i igrace ste izmanipulisali..zao mi je momaka al na pogresnoj su strani,lopovi ih izmanipulisali...

MRS IZ SVETINJE kriminalci.... :!:

MI NIKADA ODUSTATI NECEMO

FCS - LJUBAV ZIVOTA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 12 nov 2010, 18:40

ne znam,Boga mi ne znam gdje ko me pribjec,jedni ovo,drugi ono....
1946

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 12 nov 2010, 18:41

sarajlija89 je napisao/la:slika

gdje su baljku i ostalim finansijski izvodi i materijalni dokazi za sve sto govore...zasto niko ne odgovori na pitanje sta je sa dugom iz mandata prosle uprave???...gdje su pare od evrope,u kojem periodu je nastao dug i zasto je klub u dugovima??? zasto se ranije niko nije oglasio po tom pitanju??? itd...mrs mater vam jbem lopovsku i igrace ste izmanipulisali..zao mi je momaka al na pogresnoj su strani,lopovi ih izmanipulisali...

FCS - LJUBAV ZIVOTA
jbt pa onda otjerajte,sve igrače nek vam igra blekić....nevjerovatno

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 nov 2010, 18:42

sarajlija89 je napisao/la:slika

FCS - LJUBAV ZIVOTA
Sasvim dovoljno , i savrseno pitanje zasto Baljak i ostali ne pokazu papire gdje je klub zaudzen od uprave u ostavci ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 nov 2010, 18:45

Kako se postavi novi klip tako me sve vise stid sta se desava...Blekic je doveo Kojasevica....Scepanovica kako to da su toliko poludili da sada seru po njemu....nemoze 30 ljudi da laze a da je jedan regularan...vidite sta se radi da Muco i kompanija opet hoce po starom da peru pare preko Sarajeva od igraca....Baljak=LOPOV......Muco,Blekic=MANIPULANTI....ne trebaju na ni jedni ni drugi....trebamo postene ljude ako ih ima i neko ko ima para a ne da ih stvara kroz ublehaske price.....ljudi moji od 1994 do 2010 za 16god mi smo osvojili 2 tilule....mene je stid.....neka ode Baljak lopov i ne treba nam ni Muco ni Blekic....ima li postenih ljudi....nemora doci neko ko voli Sarajevo, neka dodje crnac milione ali neka napravi tim da imamo rezultate...mislite da Abramovic voli Chelsea....voli ko i ja Listicu ali covjeku je to biznis....ne stedi pare,daje,kupuje igrace, prodaje i vrti pare....ali ovdje niko nece da ulozi odmah nego svi nesto kao cekaju, svima svi smetaju, Blekicu Baljak....Baljku lopovu Blekic....trebamo jednog gazdu....konkurs otvoriti....ko ima najvise para neka prikaze na racunu i bice predsjednik Sarajeva....Bog i batina....kao sto je Mamic u Dinamu....a ne da se ja radujem svakih 8 godina i svi mi zajedno tituli....pjevamo 7kola i onda se poklopimo usima....jel lijepo da Muco prijeti Mirzi da je najveci debil na ovom svijetu....djeci njegovoj....ostalima u klubu....eto na sta smo spali da jedan covjek koji prodaje pizze vedri i oblaci klub....SRAMOTA :cry:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 nov 2010, 18:46

1.Totalno zbunjen. :roll: :? :x
2.Cinjenica, borba izmedju dvije struje "vjecne "grobarske merdanovic,baljak ,alihodjic nasuprot blekica i BP1946.
3.Ko ima bolju viziju plan transperentnost vidi se iz prilozenog ,izmedju 2 struje ja licno vise vjerujem u drugu.
4.Nazalost u toj borbi su uvuceni i igraci a izgleda bice i navijaci tj.udruzenje.
5.Ovakvo prepucavanje preko medija odlicno dosla kao zabava dusmanima koji ce imat dobrog materijala za iducih par godina,danas se nama ovo desava sutra njima, al ipak jedna poruka njima :arrow: Ko se zadnji smije najsladje se smije .
6.I za kraj kakvi god bili dobri ili losi igraci ja ne mogu sad najlosije mislit o svim igracima kad ako nista drugo trude se kolko mogu i umiju i oni su sigurno najmanje krivi za sve ovo sto se desava u klubu ne ovu zadnju godinu-dvije vec zadnjih 10-15 godina prema tome zna se ko je najveci korov i problem u nasem klubu.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 12 nov 2010, 18:59

Hajde da malo zanemarimo Blekića. Recimo nikad više neće biti predsjednik FKS.
Na jednoj strani imamo BP, ljude poputa Reše i Adija. Na drugoj Baljka, Merdana i Mirsu i njihove patrone.
Koju stranu izabrati? Dilemu može imati samo neko ko ne voli Sarajevo. Baljak & co su smeće. Igrači su u ovoj priči samo kolateralna šteta! Ne treba ih napadati mada su napravili glup potez!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 12 nov 2010, 19:00

Svaka cast Mirzi Varesanovicu, covjek ima muda da kaze javno sa kakvim kriminalcima je imao posla.
Jedini gospodin covjek trenutno u vasem klubu,a vi znate koliko vas ja "volim" hah :lol: pa vi pricajte sad sta hocete.
A sad me svi napadajte, ja sam rekao svoje.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 12 nov 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 12 nov 2010, 19:00

gledam ove igrače sarajeva šta pričaju,vidi se da govore istinu...to je sve go kokuz,veldin je zaradiou belgiji,varešanović nezna koliko ima para--što bi lagali :!: lažu hajmo redom..đakmić,ihtijarević,avdić,jahović,hamzić,hamzagić,kojašević,vučina,sve plaćenići...ma dajte :!: blekić je čist, svi lažu blekić je upravu :!: smiješno ajd jedan -dva igrača..ali cijela ekipa i pojedinci podržavaju blekića samo što se ulizo poslije derbija i vrjeđo želju,i njegove navijače..to je pojedincima najbitnije :!: a što su igrači bez marke nebitno je...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 nov 2010, 19:01

Sad se bas ne zna ni ko pije,ni ko placa.Ovo po meni definitivno ima neku drugu pozadinu,pa do juce Mirza prica o nekom jedinstvu i kako nikad oko Sarajeva nije bila bolja situacija,a sad prica da ne moze biti gore..Meni ovo smrdi o nekoj igri oko politike.Ovo treba gledati s jedne druge strane pozitivne,sad su bar sve karte na stolu i zna se sta se desava u Sarajevu i zna se da od ovog ne moze gore..
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 nov 2010, 19:06

Ma ima tu svega..al brate mi koji Sarajevo pratimo godinama,znamo da pobrojani vec godinama sistematski unistavaju Sarajevo...a BP su izasli sa jasnim planom i programom za bolje sutra naseg kluba i svi smo ih podrzali

Nasa politika je Sarajevo,stranka Horde Zla..i samo to nas interesuje...zelimo samo najbolje za klub...

Pa ocigledno je da Varesanovic,Fazlagic i Co u talu peru velike novce preko FKS,ostvaruju licne interese i imaju monopol nad svim desavanjima u klubu...

To su djubrad,nisu ljudi...Navijaci su od pocetka protiv Baljka,Mirze i ostalih... od prvog dana...a oni ako kazu da vole Sarajevo i rade u interesu kluba, pa zasto ne ispostuju volju navijaca i jednostavno odu jer ih ne zelimo tu...to je minimum valjda...al ocigledno druge stvari su u pitanju.Kad su vec ovako transparentni i "dobronamjerni" zasto ne odgovore i na druga pitanja koje se odnose na ranija vremena,kada su upravo ovi ljudi vodili klub i zbog kojih danas imamo sve ovo....zasto???...gdje su tu odgovori...U tim odgovorima bi nasli povode i razloge svega ovoga.

Muco je to dobro rekao, u intervjuu na jednom od portala i dosta toga objasnio kako stoje stvari u klubu....

Mi samo zelimo najbolje za sarajevo,svjesni smo da postoje razni ublehasi i da nikad ne moze biti sve savrseno ali mislim da svi do jednog navijaca trebamo podrzati BP jer ja stvarno ne vidim drugu alternativu i bolje,ispravnije rijesnje od onoga sto su oni iznijeli kao plan i program....Ljudi su tu dosli i ponudili svoje..pokusali smo na fin nacin,ostvarili stvarno fantasticne odnose sa novom upravom i koheziju kakvu nikad prije nismo imali...svi ste svjedoci...i onda pomenuta djubrad daju sebi za pravo da sve to miniraju i uniste...e pa ne moze...jednom za sva vremena ovome se mora stat u kraj...pa makar se godinama borili

Ako ne moze milom..moze slilom....ne moze se niko igat sa navijacima kojima je Sarajevo zivot a oni to nikad nece shvatit

Na nama je koga cemo podrzat i kome cemo vjerovat...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 12 nov 2010, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Posejdon, skoJaa i 14 gostiju.