Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 17 sep 2019, 16:03

Beduin je napisao/la:Sretan rodjendan Zeljo.
Hvala lave :bih:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 sep 2019, 16:23

GradKamena2 je napisao/la:Sad kao svi nesto seru protiv Ibaneza a da je doso u njihov klub svrsavali bi.

Samo dokaz da se parama moze sve,pogotovo dovest igrac.
Isto kao sto su neki pisali za Stilica, a realno i za ovo malo vremena je pokazao da je klasa za ovu ligu.
Nek budu i Stilic i Ibaneza u pola forme u kakvoj su bili prije nekoliko godina opet ce biti medju najboljim igracima lige. Kad neko zna, zna jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 sep 2019, 16:38

Zasto Bingo nece u Slobodu ? Zato sto bi mu doticni yebavali mater nakon izvjesnog vremena. Taman da osvoji Europa ligu ovi bi ga kleli jer nije uzeo Ligu prvaka i bio bi samo čoban iz Dobrnje, švercer, profiter i tako dalje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 17 sep 2019, 16:45

VolimTz je napisao/la:Zasto Bingo nece u Slobodu ? Zato sto bi mu doticni yebavali mater nakon izvjesnog vremena. Taman da osvoji Europa ligu ovi bi ga kleli jer nije uzeo Ligu prvaka i bio bi samo čoban iz Dobrnje, švercer, profiter i tako dalje.
Jedino to, nema sta drugo bit' :roll:
Jedan grad, jedna ljubav!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 sep 2019, 16:48

VolimTz je napisao/la:Zasto Bingo nece u Slobodu ? Zato sto bi mu doticni yebavali mater nakon izvjesnog vremena. Taman da osvoji Europa ligu ovi bi ga kleli jer nije uzeo Ligu prvaka i bio bi samo čoban iz Dobrnje, švercer, profiter i tako dalje.
Milion posto....njima treba rođeni tuzlak al da donese porodično stablo te da ga ćaršija verificira...plus,mora plaćati njihove pizdarije a i njih same...pa oni kad su uspjeli Husica otjerati to je vrh kretenizam a sad ih zgradonacelnik kupa sa opštinskim pacovima koje libo tuki za klub
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 sep 2019, 17:01

Boli vas k sto nece Bingo sa uzme Slobodu, covjek nece da bude dio sporta i to je to, eto vi znate klosari sto nece, staragarda smradu jedan, idi podoji bolan Azmiru sisu i smiri se a i taj isto sto komentarise
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 sep 2019, 17:20

Ljubi brat srbobaliju. :*

Neće bola niko bacati pare tek tako. Oko Slobode hiljadu čaršijanera koji su samo gledali korist od kluba. Koliko moraš platiti da ti dijete zaigra u omladinskom pogonu ? Vi mislite da će neko doći i halaliti milione i milione uz čista mira. Prošao je vakat kad je sve bilo "naše" ( :rol: ), ajmo malo tu tranziciju ubrzati valja na zapad.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 sep 2019, 17:34

LjoZee je napisao/la:
GradKamena2 je napisao/la:Sad kao svi nesto seru protiv Ibaneza a da je doso u njihov klub svrsavali bi.

Isto kao sto su neki pisali za Stilica, a realno i za ovo malo vremena je pokazao da je klasa za ovu ligu.
Nek budu i Stilic i Ibaneza u pola forme u kakvoj su bili prije nekoliko godina opet ce biti medju najboljim igracima lige. Kad neko zna, zna jbg.
Poredis Stilica sa Ibanezom ? :facepalm: :facepalm: Za malo vremena pokazao, ne znam sta. Drugi Zahirovic.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 sep 2019, 17:37

fks74 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Poredis Stilica sa Ibanezom ? :facepalm: :facepalm: Za malo vremena pokazao, ne znam sta. Drugi Zahirovic.
Ok, tvoje misljenje. Poredim situaciju kad je objavljeno da je Stilic potpisao i sad kad je potpisa Ibanez. Dva kvalitetna igraca, a pojedini ih predstavljaju po forumu kao odron zesci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 sep 2019, 17:51

Poredis Stilica sa Ibanezom ? :facepalm: :facepalm: Za malo vremena pokazao, ne znam sta. Drugi Zahirovic.[/quote]
Ok, tvoje misljenje. Poredim situaciju kad je objavljeno da je Stilic potpisao i sad kad je potpisa Ibanez. Dva kvalitetna igraca, a pojedini ih predstavljaju po forumu kao odron zesci.[/quote]
Stilic je dobar igrac, medjutim ni blizu ovom drugom. Ko' god kaze da su odron, laze sam sebe. Iskreno se nadam da ce biti odron.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 sep 2019, 19:02

Ovo je dobro za nas fudbal,I ja kao navijac Sarajeva koliko god vam glupo izgledalo ja se radujem Ibanezu u nasoj ligi,I abd da ih jos zrinjski dovede,to samo znaci da ce svi ostali biti.natjerani da dovedu kvalitetne igrace
Samo Sarajevo

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 sep 2019, 19:15

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 17 sep 2019, 19:20

eskućame perdoname
® GONGASHI POWERHOUSE ®

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 sep 2019, 19:25

fks74 je napisao/la: Stilic je dobar igrac, medjutim ni blizu ovom drugom. Ko' god kaze da su odron, laze sam sebe. Iskreno se nadam da ce biti odron.
Ti si momak na drogama, idi sto prije u kakvu ustanovu da te lijece ako mislis da je Ibanez cetvrtina igraca kroz karijeru sto je Stilic
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 sep 2019, 19:54

irfo je napisao/la:
fks74 je napisao/la: Stilic je dobar igrac, medjutim ni blizu ovom drugom. Ko' god kaze da su odron, laze sam sebe. Iskreno se nadam da ce biti odron.
Ti si momak na drogama, idi sto prije u kakvu ustanovu da te lijece ako mislis da je Ibanez cetvrtina igraca kroz karijeru sto je Stilic
Prvo nisam momak, ja sam u zrelim godinama. Drugo gdje ti je Stilic igrao, Wisla.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 sep 2019, 19:55

Stilic je po meni dosta bolje pojacanje od Ibaneza zbog razloga jer ce biti u dosta utakmica covjek odluke sto na neki nacin i zahtjeva njegova pozicija (asistencija, gol), dok Ibanez igra lijevog beka i nema tu ulogu ali da ce biti od velike koristi u odbrani-trebao bi, ali tek na proljece. Takodjer Stilic je bio jedno vrijeme jedan od najboljih igraca u Poljskoj i ako bude 50% od tog igraca bit ce definitivno najvece pojacanje. Takodjer i onaj Oremus bi mogo bit top pojacanje ako uhvati formu
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 17 sep 2019, 20:04

RodjeniiBrato je napisao/la:Stilic je po meni dosta bolje pojacanje od Ibaneza zbog razloga jer ce biti u dosta utakmica covjek odluke sto na neki nacin i zahtjeva njegova pozicija (asistencija, gol), dok Ibanez igra lijevog beka i nema tu ulogu ali da ce biti od velike koristi u odbrani-trebao bi, ali tek na proljece. Takodjer Stilic je bio jedno vrijeme jedan od najboljih igraca u Poljskoj i ako bude 50% od tog igraca bit ce definitivno najvece pojacanje. Takodjer i onaj Oremus bi mogo bit top pojacanje ako uhvati formu
Pa nije ti Ibanez defanzivni bek, covjek je vise krilo nego bek, ali eto igra tu poziciju. Imao je 9 golova i 14 asistencija u 30 utakmica za Zvezdu, 13 golova i 16 asistencija ranije za Dinamo, tako da ce on sigurno ako bude na pravom nivou, doprinijeti na taj nacin.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 sep 2019, 20:16

Jasno da je Stilic bolji, lik igrao u Realu, Cityu, Juventusu i sad dosao da zavrsi karijeru u Zeljkanu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 sep 2019, 20:17

Cuj senad bingo da dadne :rol:

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 17 sep 2019, 20:41

RodjeniiBrato je napisao/la:Stilic je po meni dosta bolje pojacanje od Ibaneza zbog razloga jer ce biti u dosta utakmica covjek odluke sto na neki nacin i zahtjeva njegova pozicija (asistencija, gol), dok Ibanez igra lijevog beka i nema tu ulogu ali da ce biti od velike koristi u odbrani-trebao bi, ali tek na proljece. Takodjer Stilic je bio jedno vrijeme jedan od najboljih igraca u Poljskoj i ako bude 50% od tog igraca bit ce definitivno najvece pojacanje. Takodjer i onaj Oremus bi mogo bit top pojacanje ako uhvati formu
Ko ce biti korisniji to niko ne moze znat, na kraju od najvece moze koristi biti mali Coko koji je sad 4 opcija na ljevom beku. Posto se vodi polemika ko je zvucniji od ova dva igraca, to je Ibanez bez i najmanje dvojbe. Ibanez je posebno ostavio dubok trag u 2 najveca regionalna kluba, u Dinamu bio standardan 7 godina, u Zvezdi nije puno igro ali je imo nestvarnu statistiku za bocnog igraca i doslovno se "piso" po protivnicima i ligi gdje je kao ljevi bek u jednoj sezoni imo 9 golova i 14 asistencija i kao takav igrac je sigurno dobro poznato ime svima u regiji koji prate nogomet.Opet kazem ko je bolji i ko ce biti korisniji to se ne moze znat.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.