Hvala laveBeduin je napisao/la:Sretan rodjendan Zeljo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hvala laveBeduin je napisao/la:Sretan rodjendan Zeljo.
Isto kao sto su neki pisali za Stilica, a realno i za ovo malo vremena je pokazao da je klasa za ovu ligu.GradKamena2 je napisao/la:Sad kao svi nesto seru protiv Ibaneza a da je doso u njihov klub svrsavali bi.
Samo dokaz da se parama moze sve,pogotovo dovest igrac.
Jedino to, nema sta drugo bit'VolimTz je napisao/la:Zasto Bingo nece u Slobodu ? Zato sto bi mu doticni yebavali mater nakon izvjesnog vremena. Taman da osvoji Europa ligu ovi bi ga kleli jer nije uzeo Ligu prvaka i bio bi samo čoban iz Dobrnje, švercer, profiter i tako dalje.
Milion posto....njima treba rođeni tuzlak al da donese porodično stablo te da ga ćaršija verificira...plus,mora plaćati njihove pizdarije a i njih same...pa oni kad su uspjeli Husica otjerati to je vrh kretenizam a sad ih zgradonacelnik kupa sa opštinskim pacovima koje libo tuki za klubVolimTz je napisao/la:Zasto Bingo nece u Slobodu ? Zato sto bi mu doticni yebavali mater nakon izvjesnog vremena. Taman da osvoji Europa ligu ovi bi ga kleli jer nije uzeo Ligu prvaka i bio bi samo čoban iz Dobrnje, švercer, profiter i tako dalje.
Poredis Stilica sa Ibanezom ?LjoZee je napisao/la:Isto kao sto su neki pisali za Stilica, a realno i za ovo malo vremena je pokazao da je klasa za ovu ligu.GradKamena2 je napisao/la:Sad kao svi nesto seru protiv Ibaneza a da je doso u njihov klub svrsavali bi.
Nek budu i Stilic i Ibaneza u pola forme u kakvoj su bili prije nekoliko godina opet ce biti medju najboljim igracima lige. Kad neko zna, zna jbg.
Ok, tvoje misljenje. Poredim situaciju kad je objavljeno da je Stilic potpisao i sad kad je potpisa Ibanez. Dva kvalitetna igraca, a pojedini ih predstavljaju po forumu kao odron zesci.fks74 je napisao/la:Poredis Stilica sa Ibanezom ?LjoZee je napisao/la:Isto kao sto su neki pisali za Stilica, a realno i za ovo malo vremena je pokazao da je klasa za ovu ligu.GradKamena2 je napisao/la:Sad kao svi nesto seru protiv Ibaneza a da je doso u njihov klub svrsavali bi.
Nek budu i Stilic i Ibaneza u pola forme u kakvoj su bili prije nekoliko godina opet ce biti medju najboljim igracima lige. Kad neko zna, zna jbg.![]()
Za malo vremena pokazao, ne znam sta. Drugi Zahirovic.
Ti si momak na drogama, idi sto prije u kakvu ustanovu da te lijece ako mislis da je Ibanez cetvrtina igraca kroz karijeru sto je Stilicfks74 je napisao/la: Stilic je dobar igrac, medjutim ni blizu ovom drugom. Ko' god kaze da su odron, laze sam sebe. Iskreno se nadam da ce biti odron.
Prvo nisam momak, ja sam u zrelim godinama. Drugo gdje ti je Stilic igrao, Wisla.irfo je napisao/la:Ti si momak na drogama, idi sto prije u kakvu ustanovu da te lijece ako mislis da je Ibanez cetvrtina igraca kroz karijeru sto je Stilicfks74 je napisao/la: Stilic je dobar igrac, medjutim ni blizu ovom drugom. Ko' god kaze da su odron, laze sam sebe. Iskreno se nadam da ce biti odron.
Pa nije ti Ibanez defanzivni bek, covjek je vise krilo nego bek, ali eto igra tu poziciju. Imao je 9 golova i 14 asistencija u 30 utakmica za Zvezdu, 13 golova i 16 asistencija ranije za Dinamo, tako da ce on sigurno ako bude na pravom nivou, doprinijeti na taj nacin.RodjeniiBrato je napisao/la:Stilic je po meni dosta bolje pojacanje od Ibaneza zbog razloga jer ce biti u dosta utakmica covjek odluke sto na neki nacin i zahtjeva njegova pozicija (asistencija, gol), dok Ibanez igra lijevog beka i nema tu ulogu ali da ce biti od velike koristi u odbrani-trebao bi, ali tek na proljece. Takodjer Stilic je bio jedno vrijeme jedan od najboljih igraca u Poljskoj i ako bude 50% od tog igraca bit ce definitivno najvece pojacanje. Takodjer i onaj Oremus bi mogo bit top pojacanje ako uhvati formu
Ko ce biti korisniji to niko ne moze znat, na kraju od najvece moze koristi biti mali Coko koji je sad 4 opcija na ljevom beku. Posto se vodi polemika ko je zvucniji od ova dva igraca, to je Ibanez bez i najmanje dvojbe. Ibanez je posebno ostavio dubok trag u 2 najveca regionalna kluba, u Dinamu bio standardan 7 godina, u Zvezdi nije puno igro ali je imo nestvarnu statistiku za bocnog igraca i doslovno se "piso" po protivnicima i ligi gdje je kao ljevi bek u jednoj sezoni imo 9 golova i 14 asistencija i kao takav igrac je sigurno dobro poznato ime svima u regiji koji prate nogomet.Opet kazem ko je bolji i ko ce biti korisniji to se ne moze znat.RodjeniiBrato je napisao/la:Stilic je po meni dosta bolje pojacanje od Ibaneza zbog razloga jer ce biti u dosta utakmica covjek odluke sto na neki nacin i zahtjeva njegova pozicija (asistencija, gol), dok Ibanez igra lijevog beka i nema tu ulogu ali da ce biti od velike koristi u odbrani-trebao bi, ali tek na proljece. Takodjer Stilic je bio jedno vrijeme jedan od najboljih igraca u Poljskoj i ako bude 50% od tog igraca bit ce definitivno najvece pojacanje. Takodjer i onaj Oremus bi mogo bit top pojacanje ako uhvati formu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.