Jes da ima dobru lapinu, al da je doda lapinom vako precizno!*p!p!t@* je napisao/la:
Evo ga seljaci. Čista ruka a? A zažvalio loptu ustima...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jes da ima dobru lapinu, al da je doda lapinom vako precizno!*p!p!t@* je napisao/la:
Evo ga seljaci. Čista ruka a? A zažvalio loptu ustima...
Možda oni ne misle da ste seljaci radi Vrapčića, nego radi porjekla, pa eno su vam Vlasi osnovali klub!Alminjo99 je napisao/la:Yebo majku stadion nam u Vrapčićima i odma smo mi neki seljaci. A vecini klubova po Evropi stadioni u prigradskim naseljima.
Hvala tiBeduin je napisao/la:Sretan rodjendan Zeljo.
Hoce napravi pravi gradski stadion, pola crveno-crni, pola plaviNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta se ovo desava na Tusnju sa stolicama. Hoce Husic da stavlja plave stolice ?
Uglavnom radi protiv Mutavaca,pa jadni nikako da osvoje titulu...Riziko je napisao/la:Incko je navijač Olimpika, školski drug Gracića.
A kakvog vi imate tajkuna sa 200 radnji, vječito su u top 3 u BiH po profitu svake godine a daje jako malo ili nikako, to ja ne razumijemBeduin je napisao/la:Hoce napravi pravi gradski stadion, pola crveno-crni, pola plaviNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta se ovo desava na Tusnju sa stolicama. Hoce Husic da stavlja plave stolice ?![]()
Slobodu, Velez i Celik nije j3bo samo ko nije pokus'o. Nekome rat valjao, nekome nije brate, ne moze se iz ove koze.
Sloboda dobije blizu milion godisnje, Celik dobijao 300k, velika razlika. Meni nije jasno kako se toliko Sloboda pati, sigurno imaju jos preko sponzorstva i slicno pola miliona, i imaju uvijek fine pare al se pate. Sad ih je Mujkanovic uzeo haos, potrosio im sve pare iz budzeta za ovu godinu.MortemHz je napisao/la:A kakvog vi imate tajkuna sa 200 radnji, vječito su u top 3 u BiH po profitu svake godine a daje jako malo ili nikako, to ja ne razumijemBeduin je napisao/la:Hoce napravi pravi gradski stadion, pola crveno-crni, pola plaviNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sta se ovo desava na Tusnju sa stolicama. Hoce Husic da stavlja plave stolice ?![]()
Slobodu, Velez i Celik nije j3bo samo ko nije pokus'o. Nekome rat valjao, nekome nije brate, ne moze se iz ove koze.
To za Senada Bingo niko ne moze dokuciti, covjek koji ima nos za napraviti pare nece da vodi Slobodu ili bude glavni sponzor.prisonbreak je napisao/la:Sloboda dobije blizu milion godisnje, Celik dobijao 300k, velika razlika. Meni nije jasno kako se toliko Sloboda pati, sigurno imaju jos preko sponzorstva i slicno pola miliona, i imaju uvijek fine pare al se pate. Sad ih je Mujkanovic uzeo haos, potrosio im sve pare iz budzeta za ovu godinu.MortemHz je napisao/la: A kakvog vi imate tajkuna sa 200 radnji, vječito su u top 3 u BiH po profitu svake godine a daje jako malo ili nikako, to ja ne razumijem
Iskrene zelje...LjoZee je napisao/la:Hvala tiBeduin je napisao/la:Sretan rodjendan Zeljo.![]()
Jezik pregrizo da Bog daZip je napisao/la:Iskrene zelje...LjoZee je napisao/la:Hvala tiBeduin je napisao/la:Sretan rodjendan Zeljo.![]()
ABD da se ugasite do 100-og rodjendana![]()
Realnost je da bi bio prvi LB u svakoj ekipi PL, sve ostalo su suplje. Ja se nadam da ce napraviti neko sranje i nece opravdati ulozeno.GradKamena2 je napisao/la:Sad kao svi nesto seru protiv Ibaneza a da je doso u njihov klub svrsavali bi.
Samo dokaz da se parama moze sve,pogotovo dovest igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.