FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne slusam nikoga jer sam ovo sve isto pisao i kad je bilo price u junu/julu. Ovo je iskljucivo moje misljenje. Ne interesuje me ni misljenje drugog foruma ni ovdje ni na zvanicnoj ni nigdje pa da se ja uklapam u to.
Ako kazem 100 sto ste bukvalisti? Fazon kazem milion puta u zivotu ne mislim bukvalno milion.
Ako kazem 100 sto ste bukvalisti? Fazon kazem milion puta u zivotu ne mislim bukvalno milion.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 16 sep 2019, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne znas cinjenice, a pises kao da znas sve. To je trovanje.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Dobro oprosti mi, necu iznositi svoje misljenje. Mislit cu kako vecina kaze.Blagoje je napisao/la:Ne znas cinjenice, a pises kao da znas sve. To je trovanje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Jos ovo ljeto Marko iz proslog NO je objavio detalje ugovora sa Umbrom, koji je najbolji do sada. Ovo je velika steta pogotovo jer se ulazi u zadnju fazu ugovora u kojoj se ostvaraju daleko najveci benefiti... al nejse aj nek nam iz 9og pokusaja Selimaga zaAtalanta taj njegov dres smekerski, prefinjeni cccmohikanac12 je napisao/la:Da, pljujes po klubu, po ljudima iz kluba, rusis atmosferu i siris losu energiju. Vjerovatno ne namjerno ali to radis.LjoZee je napisao/la:Po klubu pljujem? Nisam rekao fuj za Zelju nego fuj za covjeka koji trenutno nema nikakvu funkciju u njemu(?). Doduse, koliko se mota ne bi se reklo da je dao ostavku.
Ne mora biti Umbro to sam rekao i ljetos kad je bila sva ova prica, ali nemoj nas ni ravnati sa Famosom jbt zivot.
Znas li detalje ugovora sa Umbrom i nove uslove koje klub zeli da isposluje?
- mohikanac12
- Kontakt:
Slusas i prenosis i to odavno. Opet kazem, vjerovatno ne namjerno, samo ne razmisljas vec reagujes sireci pricu koja jako steti Želji vec duze vrijeme. Od ljudi koji jako stete Želji vec duze vrijeme, koji su lagali, podmetali, pljuvali po klubu, po titulama, po istoriji, po legendama. "Derali clanske", pozivali navijace da ne idu na utakmice.LjoZee je napisao/la:Ne slusam nikoga jer sam ovo sve isto pisao i kad je bilo price u junu/julu. Ovo je iskljucivo moje misljenje. Ne interesuje me ni misljenje drugog foruma ni ovdje ni na zvanicnoj ni nigdje pa da se ja uklapam u to.
Ako kazem 100 sto ste bukvalisti?
Slusaj. Imas li para? Ako imas, ti i tih "sto ljudi" se sastanete, skupite sve para sto imate i pravac klub. Tamo lijepo kazete, sve sto klub dogovori u buducnosti Mi cemo izjednaciti i Mi zelimo, recimo "Nike" da nas oblaci. Onda se vrati na temu i hraci koga hoces i koliko hoces ako to ne utice lose na Zelju i pozitivnu atmosferu. Posteno?
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 16 sep 2019, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pa imat ce svi priliku da dostave ponudu i izabrat ce se najbolja. Treba misliti i na djecu u omaldinskom pogonu. Ako ce i oni dobiti besplatno opremu onda mogu i kese nositi. Nije ni malo jeftino kupovati roditeljima sve to za djecu. Mislim da je tako sad u ugovoru da se mora kupovati odredjeni broj opreme pa dobijes neke povoljnije uslove. Nadam se da ce ovo biti transpatentno i da ce se objasniti raji sta kako i koliko. To bi otklonilo sve dileme. Valjda ne bude poslovna tajna kao kod proslih pa da se nagadja.
Cuva Bog Zelju svog!
- mohikanac12
- Kontakt:
Slucajno da neki od "insajdera" ne zna, kako smo dosli do ugovora sa Umbrom, zasto je raskinut ugovor sa Diadorom i imamo li kakvih "repova" zbog tog raskida.
21.06.2016
Hajde 'insajderi' Allah vas nagradio, javite imamo li sta duzni pa da Željo plati.
21.06.2016
29.05.2018Veliko je zadovoljstvo što sam danas dio ove priče. Zahvaljujem se svim ljudima u Želji što smo uspjeli realizovati ovaj projekat. Čitao sam komentare i vidio sam da su svi zadovoljni. Ispalo je jako dobro, dresovi su rađeni od najkvalitetnijeg materijela i apsloutno su autentični. Juventa sport je generalni zastupnik Diadore i biće nam zadovoljstvo da sarađujemo naredne tri godine. Nadamo se da će Željo u ovim dresovima napraviti velike sportske rezultate, kazao je Srđan Jačimović.
Ugovor između FK Željezničar i Diadorinog zastupnika za BiH, Juventa sport, potpisan je na tri godine.
FK Željezničar će od naredne sezone nastupati u opremi renomiranog britanskog proizvođača, kompanije Umbro, saopšteno je iz kluba.
Trogodišnji ugovor između FK Željezničar i Umbra potpisan je u januaru 2018. godine, a važit će od sezone 2018/2019. Ovo predstavlja najznačajniji sponzorski ugovor s dobavljačem opreme. U proteklih devet mjeseci partneri FK Željezničar, Kreativni studio Articoolisan su u strogoj tajnosti pripremali personalizirane dresove za tri garniture koje će se naći u prodaji u Fan shopu FK Željezničar u narednom periodu, prenosi fkž.
Nakon što je dizajn odobren od strane kompanije Umbro dresovi su pripremljeni od najkvalitetnijeg materijala, a što će se uvjeriti navijači. Dizajn dresova će biti uskoro predstavljen dok će se u prodaji naći krajem juna. Umbro opremu će nositi i polaznici Omladinske škole FK Željezničar.
Hajde 'insajderi' Allah vas nagradio, javite imamo li sta duzni pa da Željo plati.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ona gamad je petljala i muljala i dok je spavala.mohikanac12 je napisao/la:Slucajno da neki od "insajdera" ne zna, kako smo dosli do ugovora sa Umbrom, zasto je raskinut ugovor sa Diadorom i imamo li kakvih "repova" zbog tog raskida.
21.06.2016
29.05.2018Veliko je zadovoljstvo što sam danas dio ove priče. Zahvaljujem se svim ljudima u Želji što smo uspjeli realizovati ovaj projekat. Čitao sam komentare i vidio sam da su svi zadovoljni. Ispalo je jako dobro, dresovi su rađeni od najkvalitetnijeg materijela i apsloutno su autentični. Juventa sport je generalni zastupnik Diadore i biće nam zadovoljstvo da sarađujemo naredne tri godine. Nadamo se da će Željo u ovim dresovima napraviti velike sportske rezultate, kazao je Srđan Jačimović.
Ugovor između FK Željezničar i Diadorinog zastupnika za BiH, Juventa sport, potpisan je na tri godine.
FK Željezničar će od naredne sezone nastupati u opremi renomiranog britanskog proizvođača, kompanije Umbro, saopšteno je iz kluba.
Trogodišnji ugovor između FK Željezničar i Umbra potpisan je u januaru 2018. godine, a važit će od sezone 2018/2019. Ovo predstavlja najznačajniji sponzorski ugovor s dobavljačem opreme. U proteklih devet mjeseci partneri FK Željezničar, Kreativni studio Articoolisan su u strogoj tajnosti pripremali personalizirane dresove za tri garniture koje će se naći u prodaji u Fan shopu FK Željezničar u narednom periodu, prenosi fkž.
Nakon što je dizajn odobren od strane kompanije Umbro dresovi su pripremljeni od najkvalitetnijeg materijala, a što će se uvjeriti navijači. Dizajn dresova će biti uskoro predstavljen dok će se u prodaji naći krajem juna. Umbro opremu će nositi i polaznici Omladinske škole FK Željezničar.

Kako smo bili glupi, bog nam pamet dao.

Nastavice se...
Nastavice se...
UOMOGoosman je napisao/la:Bila bi šminka da imamo Under Armour opremu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- lijevapolutka
- Kontakt:
ma ako će neko plaćati da Željo nosi njegovu opremu, onda može i u amkokomerc kesama da igraju
moSa ljoŽe
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Kakvo vizionarsko razmisljanje. Da je ovakvih navijaca i ljudi u upravi vise, gdje bi nam kraj bio..lijevapolutka je napisao/la:ma ako će neko plaćati da Željo nosi njegovu opremu, onda može i u amkokomerc kesama da igraju
Skoro. Eno tuzla igra u toj ispljuvanoj opremi i sta im fali? Nego daj bilo sta da se hrace.lijevapolutka je napisao/la:ma ako će neko plaćati da Željo nosi njegovu opremu, onda može i u amkokomerc kesama da igraju
Nastavice se...
Nastavice se...
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Po renomeu, ugledu, statusu tu smo negdje sa Tuzlom City realno i objektivno govoreci. Ipak treba i biti iskren pa reci da smo za nijansu iznad Travnika, Goska, Toska, Visokog, Krivaje iz Zavidovica, Gradine iz Sreberenika. Sta nam fali? No1 je prepoznatljiv brend, ugledan, renomiran i takva kompanija i zasluzuje da nas oblaci realno. Steta sto ova saradnja nije ranije dogovorena i ozvanicena. Selimaga moj dobri ispunio si svoje nek je sa srecom.
Zadnja izmjena: Manijaci19871921, dana/u 16 sep 2019, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
O djesi Hrasno nabijem te na splovilo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- lijevapolutka
- Kontakt:
e hajde mi odgovori onda na ovo. ako će ti xy plaćati (lupam) 300.000 po sezoni da nosis njegov brend i da će ti omladinski pogon imati đaba opremu i eto umbro kome plaćaš da nosiš njegovu opremu, u situaciji da nemaš para, šta bi izabrao?Manijaci19871921 je napisao/la:Kakvo vizionarsko razmisljanje. Da je ovakvih navijaca i ljudi u upravi vise, gdje bi nam kraj bio..lijevapolutka je napisao/la:ma ako će neko plaćati da Željo nosi njegovu opremu, onda može i u amkokomerc kesama da igraju
moSa ljoŽe
Neka dogovore. Podrzavam. Sve u interesu kluba.Manijaci19871921 je napisao/la:Po renomeu, ugledu, statusu tu smo negdje sa Tuzlom City realno i objektivno govoreci. Ipak treba i biti iskren pa reci da smo za nijansu iznad Travnika, Goska, Toska, Visokog, Krivaje iz Zavidovica, Gradine iz Sreberenika. Sta nam fali? No1 je prepoznatljiv brend, ugledan, renomiran i takva kompanija i zasluzuje da nas oblaci realno. Steta sto ova saradnja nije ranije dogovorena i ozvanicena. Selimaga moj dobri ispunio si svoje nek je sa srecom.
Nastavice se...
Nastavice se...
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Oni samo imaju jednu jedinu srecu a to je da imaju neprocjenjivog strucnjaka na klupi koji i ih drzi da ih raja javno ne vjesa. Iz nesposobnosti i neznanja da naprave pare, da proizvedu novac pristaju na ponudu ovog mesetara seljackog iz pizdica sto direktno se odrazava na nas brend, na nas status u drustvu, na nasu vrijednost Kluba, na nas renome i ugled. Sve to se desava da bi od toga dobili odredjene novce, jer su retardi za godinu dana toliko nesposobni da nisu projekta jednog osmislili na osnovu kojeg su privukli pare. Koliko je novih sponzora, ne onih koji su produzili nego koliko je novih? Krov nije njihova zasluga. I na tvoje pitanje bi odgovorio da su oni svoju nestrucnost za donosenje novca kompenzirali da ozvanice saradnju sa klj firmom koja oblaci nizeligase da bi dobili novac na racun i mogli uredno izmirivati tekuce obaveze. Dugorocno od takvog nacina kontrole poslovanja nema nista. To ce uvijek biti da zakrpimo proslo. Od CASA se takodjer odustalo, to ce tek raja podivljat kad nam javno obznane. Ali hajde neka se gura. Sve je na bazi koncepta “ mi bismo ovo, mi planiramo to “. Prodje skoro godina dana a od uprave nijednog jedinog rezultata. Doduse stavili su koju prskalicu u pomocni teren i kupili tri nova kontejnera za karte i od Koldze politickim vezama zavrsili 100k za trafostanice, puno li je...lijevapolutka je napisao/la:e hajde mi odgovori onda na ovo. ako će ti xy plaćati (lupam) 300.000 po sezoni da nosis njegov brend i da će ti omladinski pogon imati đaba opremu i eto umbro kome plaćaš da nosiš njegovu opremu, u situaciji da nemaš para, šta bi izabrao?Manijaci19871921 je napisao/la:Kakvo vizionarsko razmisljanje. Da je ovakvih navijaca i ljudi u upravi vise, gdje bi nam kraj bio..lijevapolutka je napisao/la:ma ako će neko plaćati da Željo nosi njegovu opremu, onda može i u amkokomerc kesama da igraju
- mohikanac12
- Kontakt:
Manijaci19871921 je napisao/la:Po renomeu, ugledu, statusu tu smo negdje sa Tuzlom City realno i objektivno govoreci. Ipak treba i biti iskren pa reci da smo za nijansu iznad Travnika, Goska, Toska, Visokog, Krivaje iz Zavidovica, Gradine iz Sreberenika. Sta nam fali? No1 je prepoznatljiv brend, ugledan, renomiran i takva kompanija i zasluzuje da nas oblaci realno. Steta sto ova saradnja nije ranije dogovorena i ozvanicena. Selimaga moj dobri ispunio si svoje nek je sa srecom.
Ti si upucen, sta bi sa Diadorom? Bas pravili simpa dresove, solidan kvalitet. Sto smo raskinuli sa njima? Je li po klub bio bolji ugovor sa Diadorom ili Umbrom? Imamo li kakvog duga zastupniku Diadore?
"Najtransparentnija uprava".
Kada ovo rascistimo onda cemo o narednom dobavljacu pricati. Klub ce obavijestiti ko, na koliko, pod kojim uslovima, pa uporedimo sta je dogovorila "najbolja" a sta "najgora" uprava.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.