Lafo biraju, a 100% ce Selimovic uletit yebo ga svak fuj. Obrukaj nas sa dresovima kako si nas obrukaoo sa majicom, Selimovicujestamaji je napisao/la:piše na ss portalu da smo raskinuli ugovor sa umbrom. navodno nije zadovoljavajući, tj nije dovoljno povoljan![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 16 sep 2019, 10:37, ukupno mijenjano 2 puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Sta je fuj?LjoZee je napisao/la:Lafo biraju, a 100% ce Selimovic uletit yebo ga svak fujjestamaji je napisao/la:piše na ss portalu da smo raskinuli ugovor sa umbrom. navodno nije zadovoljavajući, tj nije dovoljno povoljan![]()
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Fuj sto cemo nositi smece od oprememohikanac12 je napisao/la:Sta je fuj?LjoZee je napisao/la:Lafo biraju, a 100% ce Selimovic uletit yebo ga svak fujjestamaji je napisao/la:piše na ss portalu da smo raskinuli ugovor sa umbrom. navodno nije zadovoljavajući, tj nije dovoljno povoljan![]()
- mohikanac12
- Kontakt:
Aha. Slucajno da ne znas @ljozee tacno sta je u pitanju, ili samo onako kazes "fuj", reda radi?
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 16 sep 2019, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Gluposti. Neka raskinu sve sto misle da treba, dovedu koga god misle da treba, samo neka igraju i pobjedjuju.
Kakvim se piydarijama ljudi bave, nevjerovatno.
Kakvim se piydarijama ljudi bave, nevjerovatno.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Fuj za ono sto cemo nositi i fuj za toga ko vodi tu firmu. Frajer se lafo povukao, a obrukao nas sa majicom koja je ocigledno kao uvod u stvari koje ce izradjivati da njegova firma uz dresove. Zato je i usao u klub. Pisao sam o ovom u junu/julu kad je ono bilo i sve isto mislim. Bruka i sramotamohikanac12 je napisao/la:Aha. Slucajno da ne znas tacno sta je u pitanju, ili samo onako kazes "fuj", reda radi?
Nemam rijeci ni opravdanja za ovo sta rade ova uprava. Ovo je bas sramotno. Zar je Zeljo spao na nivo yebenog Sparsa da se sa njim Selimovic upravlja kako hoce? Poserem ti se u Travnicku diplomu, lopove!
Jos jednom. Sramotan potaz uprave.

Jos jednom. Sramotan potaz uprave.

@igrajlopte 🐦
lakapo, vidjećemo našta će to sve izaći ...
- mohikanac12
- Kontakt:
Znaci da sumiramo:LjoZee je napisao/la:Fuj za ono sto cemo nositi i fuj za toga ko vodi tu firmu. Frajer se lafo povukao, a obrukao nas sa majicom koja je ocigledno kao uvod u stvari koje ce izradjivati da njegova firma uz dresove. Zato je i usao u klub. Pisao sam o ovom u junu/julu kad je ono bilo i sve isto mislim. Bruka i sramotamohikanac12 je napisao/la:Aha. Slucajno da ne znas tacno sta je u pitanju, ili samo onako kazes "fuj", reda radi?
_Ne znas sta je u pitanju
_Ne znas je li istina
_Ne znas kakvi su uslovi bili sa Umbrom
_Ne znas sta je klub pricao sa drugim dobavljacima
_Ne znas imamo li dugova zbog ranijih ugovora
_Ne znas uslove koje klub postavlja
Samo ne volis Selimovica i zbog zoga pljujes po klubu. Jesam dobro shvatio?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Podrzavam promjenu dobavljaca ako ljudi u klubu smatraju da mogu dobiti bolje uvjete sa drugim i tako vecu zaradu. Samo ja licno ne vjerujem da bi kupio dres ako nije u rangu marki umbro, puma, new balance. Onda cu radije nositi ovaj trenutni dres narednih 5 sezona kad je svakako top. Nemam nista protiv Selimovica niti mi smeta na bilo koji nacin, samo mi je ta njegova marka totalno smijesna i necu takav dres kupiti.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 16 sep 2019, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
To je tomohikanac12 je napisao/la:Znaci da sumiramo:LjoZee je napisao/la:Fuj za ono sto cemo nositi i fuj za toga ko vodi tu firmu. Frajer se lafo povukao, a obrukao nas sa majicom koja je ocigledno kao uvod u stvari koje ce izradjivati da njegova firma uz dresove. Zato je i usao u klub. Pisao sam o ovom u junu/julu kad je ono bilo i sve isto mislim. Bruka i sramotamohikanac12 je napisao/la:Aha. Slucajno da ne znas tacno sta je u pitanju, ili samo onako kazes "fuj", reda radi?
_Ne znas sta je u pitanju
_Ne znas je li istina
_Ne znas kakvi su uslovi bili sa Umbrom
_Ne znas sta je klub pricao sa drugim dobavljacima
_Ne znas imamo li dugova zbog ranijih ugovora
_Ne znas uslove koje klub postavlja
Samo ne volis Selimovica i zbog zoga pljujes po klubu. Jesam dobro shvatio?
Po klubu pljujem? Nisam rekao fuj za Zelju nego fuj za covjeka koji trenutno nema nikakvu funkciju u njemu(?). Doduse, koliko se mota ne bi se reklo da je dao ostavku.
Ne mora biti Umbro to sam rekao i ljetos kad je bila sva ova prica, ali nemoj nas ni ravnati sa Famosom jbt zivot.
Ne mora biti Umbro to sam rekao i ljetos kad je bila sva ova prica, ali nemoj nas ni ravnati sa Famosom jbt zivot.
<3Osim13 je napisao/la:Sačekajmo malo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Samo rezultat! Tabela, bodovi, golovi! Niko me ne placa da razmisljam o tome u kakvoj ce opremi igrati, kakve ce proteine glodjati, gdje ce kupovat flasiranu vodu. Zaboli me!
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- mohikanac12
- Kontakt:
Da, pljujes po klubu, po ljudima iz kluba, rusis atmosferu i siris losu energiju. Vjerovatno ne namjerno ali to radis.LjoZee je napisao/la:Po klubu pljujem? Nisam rekao fuj za Zelju nego fuj za covjeka koji trenutno nema nikakvu funkciju u njemu(?). Doduse, koliko se mota ne bi se reklo da je dao ostavku.
Znas li detalje ugovora sa Umbrom i nove uslove koje klub zeli da isposluje?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
E ako je ja sam mogu urusiti, a 100 ljudi pored mene pise isto onda ok. Ljudi iz kluba sami unistavaju/grade atmosferu. Od one majice krenuli su da je ruse. To nema veze ni sa jednim navijacem.mohikanac12 je napisao/la:Da, pljujes po klubu, po ljudima iz kluba, rusis atmosferu i siris losu energiju. Vjerovatno ne namjerno ali to radis.LjoZee je napisao/la:Po klubu pljujem? Nisam rekao fuj za Zelju nego fuj za covjeka koji trenutno nema nikakvu funkciju u njemu(?). Doduse, koliko se mota ne bi se reklo da je dao ostavku.
Znas li detalje ugovora sa Umbrom i uslove koje klub zeli da isposluje?
Ne znam uslove i nije mi problem sto nije Umbro. Rekao sam vec sta meni predstavlja problem ili kako vec sto se tice opreme i samog Selimovica. Uopste mi se ne svidja dizajn ni kvalitet te firme. Realno ako uporedim dresove Veleza i nase ovi nasi su svemirski brod pogotovo ovaj prvi na pruge. Od prosle sezone da i ne govorim. Ako ce napraviti nesto slicno hajd, ali one sprdancije kao za majicu neka Boga ti.
Niko u klubu nije budala, pogotovu Amar da ide u bespotreban trosak pri raskidanju ugovora, ako nece s druge strane dobiti vece pare.
Sacekati fino i vidjeti sta ce biti. Mene licno boli neka stvar koju i ciju ce opremu Zeljini igraci nositi ako dobijemo lovu.
Sacekati fino i vidjeti sta ce biti. Mene licno boli neka stvar koju i ciju ce opremu Zeljini igraci nositi ako dobijemo lovu.
- mohikanac12
- Kontakt:
Kojih sto ljudi? Na temi osim tebe i @Rexa ili @saje sa lobotomije niko. Bez ikakvog razloga nesto galamite, fuj, obrukase nas, sramota, ne valja, a veze blage nemate kako, zbog cega, koliko. Sta klub dobija, sto je jedino bitno, pojma nemate. Ti sto pisu a ti ih slusas i prenosis, jesu prije jos sta pisali a da se ispostavilo kako lazu, namjerno?LjoZee je napisao/la:E ako je ja sam mogu urusiti, a 100 ljudi pored mene pise isto onda ok. Ljudi iz kluba sami unistavaju/grade atmosferu. Od one majice krenuli su da je ruse. To nema veze ni sa jednim navijacem.mohikanac12 je napisao/la:Da, pljujes po klubu, po ljudima iz kluba, rusis atmosferu i siris losu energiju. Vjerovatno ne namjerno ali to radis.LjoZee je napisao/la:Po klubu pljujem? Nisam rekao fuj za Zelju nego fuj za covjeka koji trenutno nema nikakvu funkciju u njemu(?). Doduse, koliko se mota ne bi se reklo da je dao ostavku.
Znas li detalje ugovora sa Umbrom i uslove koje klub zeli da isposluje?
Ne znam uslove i nije mi problem sto nije Umbro. Rekao sam vec sta meni predstavlja problem ili kako vec sto se tice opreme i samog Selimovica. Uopste mi se ne svidja dizajn ni kvalitet te firme. Realno ako uporedim dresove Veleza i nase ovi nasi su svemirski brod pogotovo ovaj prvi na pruge. Od prosle sezone da i ne govorim. Ako ce napraviti nesto slicno hajd, ali one sprdancije kao za majicu neka Boga ti.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.