FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I da ne zaboravim fajicu **** ti sve od do. To ti je odgovor na psovanje majki Manijacima kad ste dali gol.
moSa ljoŽe
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imas opstu temu da seruckasmostar_mo je napisao/la:Kad romine manijacke pocnu pricat o selljakluku...a kad im se samo sjetim vodja prije rata...svaka cast sehidu rahmetli Djildi ali dobro znam ko su vam bile vodje od osnivanja pa do nazad par godina ..pa onaj ljakse Picuga poslije rata .. ..sve ili romine ili seljacine porijeklom iz Borča , Nevesinja itd
Juniori pobijedili Dinamo 2:1 i uzeli turnir u Sloveniji sa tri pobjede
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hajd dobro to poslije rata, al ste vi cobani 20 godina poslije rata..Seljakluk mrtvi, pravi cobani iskiompleksiranimostar_mo je napisao/la:Kad romine manijacke pocnu pricat o selljakluku...a kad im se samo sjetim vodja prije rata...svaka cast sehidu rahmetli Djildi ali dobro znam ko su vam bile vodje od osnivanja pa do nazad par godina ..pa onaj ljakse Picuga poslije rata .. ..sve ili romine ili seljacine porijeklom iz Borča , Nevesinja itd

Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 15 sep 2019, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ima snimak penala u 94.minuti sa njihove tribine,nek neko postavi,da se vidi šta je pljačka!
Dobio je i ovaj portal snimak.
Dobio je i ovaj portal snimak.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Trener onaj mali seljacic Dudic je 90 min se zalio, objasnjavao nesto sudiji isto kao da je on neki bitan faktor i trebao dobit dva crvena kartona. Seljacic koji se ne zna ponasati ni kad je bio u Gosku, a ni sad. Skace ko majmun pored terena, na tribinama cimpanze. Sudije pusta da nas sakate, daje nam 2 zuta kartona za 10 min igre. Ne svira nam dva penala i tako ....
Tri lakta u glavu,1 žuti karton,aferim
MIGRANTI iz METROPOLE!
Ovu utakmicu igracima pustati pred svaku tekmu.
Ma sta ces ovo pustati. Ovo je dokaz da trebaju igrati u Federalnoj ligi. Niti mozes razviti igru, niti mozes odigrati akcije.Kako danas sutra mislimo igrati evropu, napredovati. Kad u ligi imas ovako anti fudbal ekipe i trenere tipa Dudica cimpanze?
LjoZee je napisao/la:Juniori pobijedili Dinamo 2:1 i uzeli turnir u Sloveniji sa tri pobjede

Nadam se da će biti 3-4 igrača koji će dati ruke prvom timu i koji će biti spremni slušati savjete struke i koji se neće umisliti kao Osmanović i slični.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Ekipa FK Željezničar je dobila pehar pobjednika turnira, prelazni pehar, nagradu za strijelca turnira Nedim Aljić i za najboljeg igrača turnira Muhamed Salanović.
Čestitke našim igračima, stručnom štabu i veliko hvala našim navijačima na podršci.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Manijaci!
Za sedam dana na Grbavici FK Željezničar će biti domaćin "klubu sa licencom". Naša obaveza je da ispunimo stadion, tri preostale tribine nakon suspenzije juga od strane korumpiranog saveza, koji vec duze vrijeme na sve nacine nanosi stetu najvecem BiH klubu. Docekajmo ih kako dolikuje na Nasoj ljepotici, gospodu Begica, Pilava, Prolica, Demidzica, disciplinsku komisiju, komisiju za licenciranje, linjavog kera Maida Delica i ostali pitarski šljam, da im se onako horski majke nayebemo. Neka vide ko je Željo i ko su Manijaci.
Avatar do utakmice protiv "kluba sa licencom", Željina legenda, čovjek koji je spasao BiH fudbal, cijenjen širom svijeta, vrijeđan širom BiH. Naša legenda!
Manijaci, Svi kao jedan!
Slavicemo tvoje ime, dok u nama srce bije.
Živio nam Osim dragi, gospodaru familije!

Link za avatar. Copy, paste, 100x100.
https://i.ibb.co/t46DhTy/873x400.jpg
Mi smo Željini Željo je naš!
Za sedam dana na Grbavici FK Željezničar će biti domaćin "klubu sa licencom". Naša obaveza je da ispunimo stadion, tri preostale tribine nakon suspenzije juga od strane korumpiranog saveza, koji vec duze vrijeme na sve nacine nanosi stetu najvecem BiH klubu. Docekajmo ih kako dolikuje na Nasoj ljepotici, gospodu Begica, Pilava, Prolica, Demidzica, disciplinsku komisiju, komisiju za licenciranje, linjavog kera Maida Delica i ostali pitarski šljam, da im se onako horski majke nayebemo. Neka vide ko je Željo i ko su Manijaci.
Avatar do utakmice protiv "kluba sa licencom", Željina legenda, čovjek koji je spasao BiH fudbal, cijenjen širom svijeta, vrijeđan širom BiH. Naša legenda!
Manijaci, Svi kao jedan!
Slavicemo tvoje ime, dok u nama srce bije.
Živio nam Osim dragi, gospodaru familije!

Link za avatar. Copy, paste, 100x100.
https://i.ibb.co/t46DhTy/873x400.jpg
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Begiću lopove,idi u materinu BRAVU!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Čestitke juniorima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Koliko mrznje prema nama da to nije normalno.
Sve polazi s sudijama i gresakama iz saveza (lopovima).
Mrznja nikad veca

Sve polazi s sudijama i gresakama iz saveza (lopovima).
Mrznja nikad veca

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Derbi dugo vremena nije protekao u boljoj atmosveri, oni ga zatvore na dvije tekme, onda su u Zenici trebali zatvoriti tribinu 5 utakmica za ono gadjanje Amara i psovanje, ma savez nista. Mi na Grbavici jednom zapjevamo savez napolje delegat opominje. Mi navijaci moramo biti ujedinjeni kao nikada do sada jer smo mi jedino oruzje koje nas klub ima. Volim te Zeljoiguita je napisao/la:Vec sam pisao o ovome ali moram ponoviti .Amar svojim izjavama prije tekmi super korektno prica o protivnicima tradiciji i daje im na znacaju ,hvali.Sta je reakcija i odgovor na to tih istih iskompieksiranih bolesnika.Flase u Zenici bjesumucno vrijedjanje juce mrznja nevidjena.Dakle Amare gazi i prestani sa urbanom komunikacijom sa tim majmunima ,nema tu urbanog ni sekunde.Ponizi ih i pokazi im misice.Oni samo argument sile i kurcenja razumiju.Oni smatraju lijepo ophodjenje i respekt slaboscu.Paapanu kad das malo respekta i uvidjavnosti glavu ce ti otkinut ako moze.Juce horor od prijetnji psovki mrznje i kurcenja.Zato ponizi ih Amare svaki put kako ti znas mangubski gradski da skontaju prekosutra da ih ****.O onoj livadi ne treba trositi rijeci. Bod ko kuca juce.Sudija lice i nalicije saveza i nekompetentnih ljudi tamo. Igracima za jucerasnju izvedbu samo jedna rijec.MRS.
Bit ce Zeljo Sampion
Ma Radnik je predobar klub u odnosu na ove seljačine iz Mostara, Zenice i Tuzle. Za mene je utakmica u Mostaru neregularna i ono je fuj i sramota. i onda još kao nešto nas kažnjavaju. Bože me sačuvaj.
Gazit sve ko god dodje samo lomit.Mi smo Zeljo i jesmo ali sad i lomimo,udaramo,ujedamo i cak cemo pocet skakat po vama svima.Radnika slomit da nesmiju lopti pric.Dacemo mo im licencu ali po koljenima za Zrinjski i za evropu.Nema vise labavo.
Objave na zvanicnoj stranici na kojoj se jaso vidi da je igrao rukom, stvarno mizerno. Kako je to mali klub postao. Ako vec pokazuju situacije u kojima su osteceni, zasto ne pokazu situacije u kojima smo mi osteceni
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, bvsic, ELDIABLO20, Levin i 23 gosta.