AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

brazzo
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 00:21

Admir_Sa je napisao/la:
brazzo je napisao/la:a Totti kaže ne smijem na stadion da se džaba nerviram 8-) bilo bi dobro da se konačno opet rimski klubovi vrate u sami vrh jbg više su doqrčili ovi milanezi ;)
mislis da se rimski klub vrati u vrh, koliko znam Roma je konstantno u vrhu talijanskog fudbala
da jeste Roma ali Lazio je već par sezona bez neke ozbiljne uloge u prvenstvu a upravo sam mislio na borbu između ta 2 kluba do kraja za titulu ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 08 nov 2010, 08:05

[youtube][/youtube]
koji kralj jbt :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 nov 2010, 18:53

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 09 nov 2010, 17:32

Sutra(srijeda) igramo protiv Fiorenti,i onda protiv Juventusa u Torinu...Juan,Pizaro i Tadei nece nastupati na ovom mecu...!!!!

Pozvani igraci:
Golmani:J. Sergio, Lobont
Odbrana:Mexes, N.Burdisso Riise, Rosi, Cicinho, Castellini, G.Burdisso
Sredina:De Rossi, Perrotta, Brighi, Simplicio, Menez, Greco
Napad:Totti, Borriello, J. Baptista, Vucinic, Adriano

Nadam se da na ovom mecu Adriano dobiti bar nekih 15-20 minuta...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 09 nov 2010, 18:25

ma teba greca i simplicia stavit od prve minute 8-)
citam da je arsenal zagrijan za mexesa, pa dokle uprava planira odugovlacit s produzenjem ugovora :roll:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 09 nov 2010, 22:18

Simplicio ce vijerovatno od prve minute igrati dok za Greca nisam siguran,vijerovtno ce na klupu...!!!

Kad vec se spominje Mexes-Arsenal,evo jos jenog traca od kojeg nema nista...kao i za DDR je zainteresovan Celsi i ponudice 25mil.....!!!!

za Fiorentinu sutra nece nastupati cak 6 igraca(Babacar, Felipe, Frey, Jovetic, Montolivo, Zanetti),ovakava situacia bi se morala iskoristiti...!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 10 nov 2010, 07:45

ma znam da greco nece igrat od prve minute al' nafuro sam se na cojka :D jer samo kod nas igraci mogu sjedit po tribinama i u ekstremnim slucajevima grijat klupu po par sezona a onda postat standardni il' super zamjene (JSB i greco) . . .
sto se tekme tice, najbitnije je da smo podigli nivo zalaganja i same igre tako da nam bolji rezultati dolaze i naravno ocekujem da se to veceras protiv fiorentine nastavi. nisu nas dobili na olimpicu od 92. cini mi se, plus imaju dosta povreda tako da pobjeda ne bi smjela doc pod znak pitanja.

..............Julio Sergio................
Cicinho...Burdisso...Mexes......Riise
Perrotta...DDR.....Simplicio...Vucinic
...........Totti......Borriello...........

vracamo se na 4-4-2 s vjerovatnom transformacijom u 4-3-3 gdje ce se mirko pridruzit napadu. perrotta pocinje po desnoj strani sto je poprilicno razumljivo s obzirom da cicinho ne moze sam izac u kraj s vargasom (koji je po meni i jedina prijetnja veceras) i donekle mutuom. simplicio i ddr ne bi trebali imat nekih problema s njihovim veznim redom jer su po mom misljenju miljama daleko sto se kvalitete tice a nekako najvise ocekujem od tottija jer krajnje je vrijeme da zabije u ligi.
daje roma !

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 12 nov 2010, 10:05

Sutra opet igramo derbi,3 derbi u 6-7 dana,fakat nece biti lahko...Menez i Perota izgleda bice spremni,ocekujem MIrka od prve minute,odmaro ga je protiv Firence...!!!

Rezultar,ne zahvalno al jedno 1-3 ili 1-2 ocekujem,jer smo definitivno kao tim i kao pojedinci kvalitetni od Juvea...!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 nov 2010, 10:49

Google je napisao/la:Sutra opet igramo derbi,3 derbi u 6-7 dana,fakat nece biti lahko...Menez i Perota izgleda bice spremni,ocekujem MIrka od prve minute,odmaro ga je protiv Firence...!!!

Rezultar,ne zahvalno al jedno 1-3 ili 1-2 ocekujem,jer smo definitivno kao tim i kao pojedinci kvalitetni od Juvea...!!!
ma vi ste brate najkvalitetniji na svijetu :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 12 nov 2010, 11:55

Italia je napisao/la:ma vi ste brate najkvalitetniji na svijetu :lol:
Ma sad ne bi bas toliko isli u sirinu :D)...al Juventusu ako izumemo Krasica i jos par....ipak samo Krasica,ostali su samo jedan solidan skup igraca :D))...!!!!

Sutra ce se vidjeti sve...tako da sacekajmo :D)))...!!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 12 nov 2010, 12:01

ne znam za vas al' ja bio usao u tekmu bez tottija jer mislim da je trio menez-borri-mirko u puno boljoj formi od njega. vjerujem da ce puno vise pruzit kao dzoker s klupe nego kao neko ko se drzi u igri ne zbog forme nego samo zato sto je francesco totti. s druge strane iskreno se nadam da je juan spreman i da ce igrat uz mexesa od prve minute jer burdisso mi je bio nesiguran protiv fiorentine.
nisam siguran kakva je situacija s povredama u juventusu al' bez obzira na sve mislim da najmanje sto cemo napravit je bod a nismo daleko ni od pobjede, naprotiv, ocekujem dosta dobar rezultat.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 12 nov 2010, 12:14

Google je napisao/la:
Italia je napisao/la:ma vi ste brate najkvalitetniji na svijetu :lol:
Ma sad ne bi bas toliko isli u sirinu :D)...al Juventusu ako izumemo Krasica i jos par....ipak samo Krasica,ostali su samo jedan solidan skup igraca :D))...!!!!

Sutra ce se vidjeti sve...tako da sacekajmo :D)))...!!!!
pa dobro,u Juventusu sem Krasica ne vrijedi niko nista..igraci: Chiellini,Bonucci,Del Piero,Melo,Legrottaglie, Aquilani, Pepe,Sissoko,Marchisio,Quagliarella,Iaquinta ne vrijede nista spram vasih : Juan,Mexès,Pizarro,Vučinić,Totti,Taddei,
De Rossi,John Arne Riise,Perrotta,Menez,Burdisso...osvajate ove godine sve,imate DREAM TEAM..come on Roma..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 12 nov 2010, 12:19

a zasto niko leandra greca ne spominje 8-)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 12 nov 2010, 12:50

Ocekujem da sutra Aquilani da sam sebi "slucajno" gol...da se bar malo iskupi za prelazak u taj klub i za sve one izjave sto je davao....!!!!

A ko je bolji, to ce se sutra vidjeti na terenu...Roma najbolje pokazuje na terenu,ko je sta je i koliko zna...!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 nov 2010, 13:06

nadam se da ce roma nastaviti niz pobjeda :D
You are someone else I am still right here

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 nov 2010, 09:49

Evil Genius je napisao/la:a zasto niko leandra greca ne spominje 8-)
ee bas sam vas htio pitati za njega.. ko je taj.. :mrgreen: vidim u zadnje vrijeme se nesto raspuco i cesto ga vidim na ekranima.. to neka nova talijanska zvijezda ili zastarjeli in action :D

googleovac pa pored Krasica ja bih jos izdvojio Del Piera, Quagliarellu, Mela i Bonuccija.. igraju u vrhunskoj formi.. dok ni Aquilani nije los :P :D

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 13 nov 2010, 10:59

to ti je nas 24godisnji talenat 8-)
rodjen u rimu, od malih nogu je u romi i al' zbog prije svega nekih zdravstvenih problema (srcana mana) i politike kluba nije dobijao priliku iako je u mladjim kategorijama bio poprilicno zapazen. znas i sam kako talijanski klubovi 'vole' mladje igrace tako da nije cudo sto je tek sad isplivao na povrsinu al' nikad nije kasno :D

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 nov 2010, 11:52

znam, jasno mi je.. odmah se sjetim jednog takvog :( ajde neka mu je sa srecom, pa da brzo i zaigra za repku.. :)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 13 nov 2010, 18:21

Italia je napisao/la:
Google je napisao/la:Sutra opet igramo derbi,3 derbi u 6-7 dana,fakat nece biti lahko...Menez i Perota izgleda bice spremni,ocekujem MIrka od prve minute,odmaro ga je protiv Firence...!!!

ma vi ste brate najkvalitetniji na svijetu :lol:
eto ti nam reci i pricaj nam malo o namjestanju tekmi u tome vam NEMA RAVNA !!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 nov 2010, 19:36

Još sat i nešto sitno do utakmice sa juveom, to će biti treća teška tekma u 7 dana i umor nam je najveći neprijatelj večeras. Iz utakmice u utakmicu dižemo formu i potitivnim rezultatom večeras bi opet bili u samom vrhu, a prije 20-tak dana to se činilo nemogućim :mrgreen: . Što se tiče sastava opet nema Juana i Pizzara, nažalost. Prvih 11 bi trebalo biti slično kao protiv fiorentine uz 2 moguće izmjene. Vučinić bi trebao početi umjesto Tottija ili Boriella, te možda Brighi umjesto Greca. Izgleda da neće biti Perotte ni na klupi, nisam bio u toku da li zbog kartona ili ozljede?
Juventus igra po principu toplo-hladno, večeras nadam se opet hladno.. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.