Je li tebe stid da je u tebi tolika mržnja da nećeš da priznaš da je bio penal nad Sipovićem kod rezultata 0-0, sve dok je na štetu Željezničara onda može, dok je kontra mi smo lopovi, sudije, Savezprisonbreak je napisao/la:Jel vas stid?Virtu4l je napisao/la:Ma to je par krezavih černobilaca, još ih boli ona dvica u sred smrdigrada.invincible1921 je napisao/la:Sto je najgore najmanje se zale rodjenji...al tu su ovi ostali delegati.....
Borac, Celik, Zrinjski, Sloboda, Velez??
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Sudija nas zakin'o za dva penala, a Veleza za gol i plus sto je 'ladno mogao jos koji crveni Velezu pokazati.
Mi nismo igrali dobro i u takvoj situaciji dobar je i bod.
Sve u svemo vise je Zeljo ostecen nego Velez.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Nije tacno, prvi penal nije bio. Isto ko sto su igraci Veleza mogli dobiti jos koji mogli ste i vi. Igraci se valjaju po terenu ko da si im nogu otkinuo, za pola minute trci sprint po terenu. Nadigrani ste. Imali smo bolju igru od vas, drugi gol nam ponistio i time bi utakmica bila rijesena, onako ponistio i psihicki nas poremetio. Bez dileme, najlosija utakmica gostujuce ekipe u ovoj sezoni PLHarrison je napisao/la:Sudija nas zakin'o za dva penala, a Veleza za gol i plus sto je 'ladno mogao jos koji crveni Velezu pokazati.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Harrison je napisao/la:Sudija nas zakin'o za dva penala, a Veleza za gol i plus sto je 'ladno mogao jos koji crveni Velezu pokazati.

Treba li su nam i prvi poništiti pa da budemo više oštećeni nego vi? Koji kraljevi obitavaju na ovom podneblju to su neistine...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Harrison je napisao/la:Sudija nas zakin'o za dva penala, a Veleza za gol i plus sto je 'ladno mogao jos koji crveni Velezu pokazati.

Do jutra ce traziti suspenziju sudije jer ih je zakinuo a za godinu dvije ce pricati kako su se borili protiv saveza i sudija
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel moguce sta pisu

Ono je definicija penala i crvenog kartona.nekoIzMostara je napisao/la:Nije tacno, prvi penal nije bio.Harrison je napisao/la:Sudija nas zakin'o za dva penala, a Veleza za gol i plus sto je 'ladno mogao jos koji crveni Velezu pokazati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Opet ne žele da komentarišu čiste penale za Željezničar, dok je na našu štetu šuti, spinuj odmah na drugu stranu, udruženo svi, **** naše klubove, nećemo ih ni pratiti, samo pratimo Željezničar
MANIJACI JUG 1987
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Obje situacije čiste ko suza. Preočigledno simuliranje igrača Željezničara. Sudija je to propustio sankcionisati žutim kartonom.BocaJuniors1905 je napisao/la:Opet ne žele da komentarišu čiste penale za Željezničar, dok je na našu štetu šuti, spinuj odmah na drugu stranu, udruženo svi, **** naše klubove, nećemo ih ni pratiti, samo pratimo Željezničar
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
Po cemu si to vidio?FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To samo vama mogu biti penaliBocaJuniors1905 je napisao/la:Opet ne žele da komentarišu čiste penale za Željezničar, dok je na našu štetu šuti, spinuj odmah na drugu stranu, udruženo svi, **** naše klubove, nećemo ih ni pratiti, samo pratimo Željezničar

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Da je obrnuto bilo, plakali bi ovdje kako nam Savez i Osim šiljeZip je napisao/la:To samo vama mogu biti penaliBocaJuniors1905 je napisao/la:Opet ne žele da komentarišu čiste penale za Željezničar, dok je na našu štetu šuti, spinuj odmah na drugu stranu, udruženo svi, **** naše klubove, nećemo ih ni pratiti, samo pratimo Željezničar
MANIJACI JUG 1987
Za šta?FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
porezali se igračiHeller je napisao/la:Za šta?FoSte95 je napisao/la:kako je hladno Borac Slobodi prodao utakmicu
Nismo spomenuli sudiju kad ste nas dobili, a bilo je elemenata.BocaJuniors1905 je napisao/la:Da je obrnuto bilo, plakali bi ovdje kako nam Savez i Osim šiljeZip je napisao/la:To samo vama mogu biti penaliBocaJuniors1905 je napisao/la:Opet ne žele da komentarišu čiste penale za Željezničar, dok je na našu štetu šuti, spinuj odmah na drugu stranu, udruženo svi, **** naše klubove, nećemo ih ni pratiti, samo pratimo Željezničar
Vasa citava historija je prevara, namjestanje, kukanje, itd....
Samo bih iskotistio priliku da pojebem Sivcu sisu materinu
lezVe do bagro
-
- Kontakt:
Ono definicija?? Ako je ono penal, onda je ono drugo za dozivotne zabrane igranja fudbalom. Iz aviona se vidilo da je jedva docekao bilo kakav dodir igraca Veleza da se baci. Ako ste navikli da vam sudija svira svaki dodir penal, kao sto ih je bilo ove sezone, onda prebacite se na balet. Sve u svemu bolji smo dojam ostavili, sreca vasa pa Fajic nezz pogodit prazan gol.Virtu4l je napisao/la:Ono je definicija penala i crvenog kartona.nekoIzMostara je napisao/la:Nije tacno, prvi penal nije bio.Harrison je napisao/la:Sudija nas zakin'o za dva penala, a Veleza za gol i plus sto je 'ladno mogao jos koji crveni Velezu pokazati.
All-Time First Yugoslav League table
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.