NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 14 sep 2019, 19:56

Zasluzena pobjeda Bratstva. Uzasna, bezvoljna partija nasih. Svi su podbacili sem Antica i Mahmutovica.
Saric, Hecimovic i Hasukic najlosiji ubjedljivo na terenu.

Sudjenje klasicno domacinsko, 60:40 ili 55:45 za Bratstvo, nista sto bi povuklo utakmicu na njihovu stranu. Nasi se moraju sabrati na gostujucim tekmama, podbace skoro svaku
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 sep 2019, 20:06

Brastvo imalo bolje sanse i iskoristilo svoje, brastvo lose al mi smo danas bili losiji za ova 3 gola..radovic katastrofa
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 14 sep 2019, 21:16

:roll: Bruka i sramota velika... nek se dobro igraci i trener malo zapitaju sta ce i kako dalje. Ako ce igraci odma u svircu skidati gace cim udju u bus kad idu na gostovanje da se odma zna jer neko izdvaja pare za te igrace (opstina,sponzori) ljudi ostavljaju poslove vikendom mijenjaju se za smjene da dodju da gledaju glumce kako nas ljudi nabijaju, u Banovicima i Gračanici danas je bilo 200 ljudi iz grada gdje god se okrenes raja iz Gradacca. Bez ikakvog ponizavanja za Buducnost i Bratstvo al primiti 8 golova od ovakvih ekipa a ne dati nista Zvijezda nije za citavih ovih 30 godina koliko ih intezivno pratim. Sto se tice same utakmice danas: Radovic- nula ljudi opucali po golu 5 puta primio 3 gola prvi iz mrtvog drugi kroz njeg prodje lopta, Antic ispo kod prvog gola ostalo solidno mada je imao Hecima ispred sebe i morao stalno mu govorit kako sta,Devedzic solidan djekic solidan sreda Mojovic Arnaut Faca i mali Music top drzanje lopte gradjenje sve na nivou Saric se danas nije vidio bog zna Mahmut se izvlacio po loptu i bio dosta daleko od gola, djeca hecim hasukic turbic pa to pasa ne zna odigrat trenirajul ti juniori sta pa sramota je ne igrati za svoj klub za svoj grad bez empatije zelje htjenja kad sam vidio hasukica lopta preskoci kod primanja ustao sam i odma kuci krenuo...danas su nam dosta falila i oba Jazvina ...gračanlije nas kaznise za mrtve dvije sanse propustene glavom i mahmut se spretlja kasnije kad smo primili gol nema od nas nista. Mada je rano za neku dublju analizu treba cekati do polusezone al Radovic kao golman koji u 6 utakmica primi 10 golova nije za Zvijezde, Ćulum em godine em nespremnost cojku treba radijus kretanja 2 metra da se okrene oko sebe spor trom i za srede i za stopera njima se zahvalit a na polusezoni probat dovest golmana stopera lijevog beka do 21 godine i jos koje djete u okolnim mjestima da mozes imat kakvog hajra od njih pa da onda mozemo se nadati kakvom iskoraku na tabeli ovako vrh 4-5 mjesto.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 sep 2019, 21:58

Culul je danas odigro solidno.a vec protiv olimpika ce bit u vezi pa ces ga vidjet u najboljem izdnaju..malog aljkanovica treba forsirat....

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 sep 2019, 22:35

Slab nam je roster imamo 10 igrača i to je to danas samo vezni red opravdao ostalo sve ispod prosjeka, tačno treba probati sa Azurom dobijamo jednog igrača vise u polju! Na stoperima smo jako spori, mada idemo dalje nije kraj svijeta gubili smo i jači u Gracanica treba pobjedit Olimpika, Orašje kući onda ide nešto lakši raspored!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 sep 2019, 22:39

mrvica45 je napisao/la:Žalosno izgubit od jedne Graćanice
3:0
Cuj od jedne Gračanice. :rol:

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 14 sep 2019, 22:56

GracanicaAA je napisao/la:
mrvica45 je napisao/la:Žalosno izgubit od jedne Graćanice
3:0
Cuj od jedne Gračanice. :rol:
Ne znam stvarno šta je pisac htio da kaže. Da bude zanimljiv, sarkastičan, da malo "podbode". U svakom slučaju bezzz post, ko da je Bratstvo najjadnija ekipa u historiji lige a ne ekipa koja je posljednjih nekoliko sezona rame uz rame sa Zvijezdom a nerijetko i bolja.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 sep 2019, 23:12

Čestitke zaslužena pobjeda nije nama niko kriv sto imamo kukavice od igrača, pojedini muda ostave kući krenu da igraju!

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 14 sep 2019, 23:22

spiska je napisao/la:Čestitke zaslužena pobjeda nije nama niko kriv sto imamo kukavice od igrača, pojedini muda ostave kući krenu da igraju!
Isto ko i TOŠK. To ne mogu shvatiti nikako, kakvi bi bili da izadju pred 20.000 ljudi, onesvijestili bi se ko pilici.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 15 sep 2019, 11:22

Bratstvo je imalo voljni moment i zasluzeno slavilo

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 15 sep 2019, 13:46

Ali onom peedercicu Adilovicu cu licno yebat mater kad dodje u Gradacac.
Glavati sibicar zenicki
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 15 sep 2019, 15:37

Jel to trener nema lincence pa nas milenko na papiru vodi....

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 15 sep 2019, 19:39

Kakav ba napredak, "vi ste sve budala do budale" kaze upravin potrcko,sta li tek uprava misli o nama obicnim smrtnicima.
A divi tek ovih "prekaljenih" forumasa kojima je forum citav univerzum,svjetla obraza "zenickim **** jebu mater".
Provincija u pozadini- Hasan Kikic, pisano 1930 i neke a nazalost puka istina 2019.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 15 sep 2019, 20:31

:geek:

Ne znam ko si, ali valjda nisi dzaba na listi gnjavatora. Ivo Andric
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 15 sep 2019, 20:51

SMR187 je napisao/la::geek:

Neka te ba, tebe kada pitaju na kojoj planeti zivimo ti kazes planeta:forum.
Zalosno je samo sto sramotite, ne grad nego jednu teritoriju koja je jako dugo nastanjena i samim tim njeni naseljenici bi "trebali" biti puno vise civilizovaniji.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 15 sep 2019, 21:52

rasta1922 je napisao/la:Kakav ba napredak, "vi ste sve budala do budale" kaze upravin potrcko,sta li tek uprava misli o nama obicnim smrtnicima.
A divi tek ovih "prekaljenih" forumasa kojima je forum citav univerzum,svjetla obraza "zenickim **** jebu mater".
Provincija u pozadini- Hasan Kikic, pisano 1930 i neke a nazalost puka istina 2019.
Možeš pisati sta hoćeš ja nisam upravin potrcko ja sam član skupštine onaj koji je dao povjerenje upravi i mogu uvjek da tražim smjenu iste, ti si jedan obični kenjator sa tim nikom drugo ja sam uzeo na sebe sa svojim prijateljima sutra idem zadužit 400 karti koje ću prodati do vikenda! A ti Pametuj ja sam se dokazao u vise navrata a iskreno nisam ni ja najzadovoljniji sa upravom al neka ih nadoce u hodu! Utakmica je u srijedu već bujrum kao sto rekao jedan igrač bivši ovi ato gledaju na preskok utakmice nemaju pravo pametovat bujrum svaku gledat. Forum je pun takvih bolesnika kao sto si ti koji se hvataju za gluposti, i dalje smatram ko god misli da možemo i trebalo pobjedit zrinjski da nije normalan naša finalna utakmica je u subotu protiv plasticara, gdje će doći sa sudijama tu trebamo biti pravi!!! A ti to uzmi kako hoćeš ja sam bivši član kluba i član skupštine a ti si samo oljuvator vječni i Ala takvi! Uostalom nebi o sebi svi znaju koliko sam uradio za klub!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 15 sep 2019, 22:14

rasta1922 je napisao/la:
SMR187 je napisao/la::geek:

Neka te ba, tebe kada pitaju na kojoj planeti zivimo ti kazes planeta:forum.
Zalosno je samo sto sramotite, ne grad nego jednu teritoriju koja je jako dugo nastanjena i samim tim njeni naseljenici bi "trebali" biti puno vise civilizovaniji.
Hvala bogu pa me eto poznajes i mozes nesto da pricas o meni.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 sep 2019, 22:55

spiska je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:Kakav ba napredak, "vi ste sve budala do budale" kaze upravin potrcko,sta li tek uprava misli o nama obicnim smrtnicima.
Možeš pisati sta hoćeš ja nisam upravin potrcko ja sam član skupštine onaj koji je dao povjerenje upravi i mogu uvjek da tražim smjenu iste, ti si jedan obični kenjator sa tim nikom drugo ja sam uzeo na sebe sa svojim prijateljima sutra idem zadužit 400 karti koje ću prodati do vikenda! A ti Pametuj ja sam se dokazao u vise navrata a iskreno nisam ni ja najzadovoljniji sa upravom al neka ih nadoce u hodu! Utakmica je u srijedu već bujrum kao sto rekao jedan igrač bivši ovi ato gledaju na preskok utakmice nemaju pravo pametovat bujrum svaku gledat. Forum je pun takvih bolesnika kao sto si ti koji se hvataju za gluposti, i dalje smatram ko god misli da možemo i trebalo pobjedit zrinjski da nije normalan naša finalna utakmica je u subotu protiv plasticara, gdje će doći sa sudijama tu trebamo biti pravi!!! A ti to uzmi kako hoćeš ja sam bivši član kluba i član skupštine a ti si samo oljuvator vječni i Ala takvi! Uostalom nebi o sebi svi znaju koliko sam uradio za klub!
A kada je došla premija proljetos za pobjedu protiv Veleža tada nisu bili "plastičari"?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 15 sep 2019, 23:05

Neseri mancini majke ti..... Premije su dosle kao i pare za 3 bobe zato pssst

Pajo59
Kontakt:

Post Postao/la Pajo59 » 15 sep 2019, 23:41

Rasta 1922:Prvo,Odmah da si otisao u biblijoteku,uzmi knjigu ,,Provincija u pozadini,, Hasan Kikic,ustvari tacna godina prvog izdanja je 1933.pa kada je procitas vjerovatno ces odmah da izbrises komentar ,knjiga govori o osvjescenju tadasnjeg naroda na nasim prostorima pa do uspjeha i sretnog zivota...tako da ti je komentar glup ,a sto se tice Cire ma mnogi mu ne mogu patike okrenuti i ako nemas bolji komentar ustani i kazi hvala Ciro sto se toliko trudis...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.