Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ej mozes li poslati link za tekmu;)
http://atdhe.net/27968/watch-wolves-vs-arsenalady je napisao/la:ej mozes li poslati link za tekmu;)
Kako ovaj Djorou ispada da to nije normalno...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Slaba igra Arsenala al et vode. Djorou se mora smirit, Clichy malo podalje stoji od svojih protivnika i treba to Wenger mu napomenut. Arshavin treba bit malo više druželjubljiv sa tim loptama jer sve hoče sam a to nemože. Sve u svemu, treba poboljšat igru i Arsenal će dobit i sa više razlike 
e ovo se trazi, tesko zaradjena pobjeda, svi ce ovdje imati probleme, wolvsi cesto daju golove, a arsenal je uspio da ne primi, jos je starsno fabianski odigrao... chamakh dao 2 vise i ne mozemo traziti... moglo je se i ranije rijesiti ali nisu imali srece
Cestitke na pobjedi, cak i sa desetkovanim timom...
Za razliku od nas imate menadzera koji zna sta hoce!
Za razliku od nas imate menadzera koji zna sta hoce!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Opala kako fin dan, prvo Čelik pa Arsenal.Nisam gledo utakmicu ali rezultat govori sam za sebe. Kako je branio Fabianski ? I čestitke momcima na pobjedi, Wolves nije nimalo naivna ekipa.
U ovom slučaju ne govori. Teško, veoma teško al zasluženo su momci došli do pobjede. Arsenal je se mućio al ono što sam ja uvjek govorio, brzi gol je odlučio pobjednika. Wolves je napadao, pogotovo krajem prvog i krajem drugog poluvremena. Chamack pokazuje zašto ga je Wenger 3 godine čekao i dočekao. Song fenomenalan, opet jedan od glavnih igrača u pobjedi Arsenala. Fabregas, kapitenski, više se ne boji ni jednog duela, Wilshere, svakim danom pokazuje da će bit vođa Arsenala. Rosicky, taj momak mora igrat, jednostavno njegova lahkoća i mirnoća s loptom, wao. Arshavin, on je najslabija karika. Škrt je i pokušava sam, a i ne trudi se nešto. Squillaci je fenomenalan, ovo je što se traži od njega, nit jedna lopta ga nije preletila. Djourou je malo slabije igra u prvom djelu al kasnije je se popravio, njemu treba utakmica da dođe sebi. Sanga i Clichy na svom nivou. A šlag na tortu, Fabianski svaku utakmicu dokazuje da je odavno on trebao na gol. Fenomenalno je branio, izvadio je Arsenal jedno 3-4 možda i više puta. U istrčavanju, boksanju lopte, hvatanju u zraku, odbranama, ma, fenomenalan.Bosco je napisao/la:Opala kako fin dan, prvo Čelik pa Arsenal.Nisam gledo utakmicu ali rezultat govori sam za sebe. Kako je branio Fabianski ? I čestitke momcima na pobjedi, Wolves nije nimalo naivna ekipa.
Ae baš mi je drago za Fabianskog i hvala GunnerSu na kraćem izvještaju, vidim da je Denilson svojim igrama opet oduševio šire narodne mase.
I koliko čitam, Arshavim bio bolji danas od većine naših, i još jedna stvar, svi su se složili da nas Je Wolves praktički ubio, da im nismo mogli pera odbit, ali da smo ih dobili. Jel to istina ?
I koliko čitam, Arshavim bio bolji danas od većine naših, i još jedna stvar, svi su se složili da nas Je Wolves praktički ubio, da im nismo mogli pera odbit, ali da smo ih dobili. Jel to istina ?
Ma kakav ba Arshavin, onakog irača, kao što je danas bio, ja nikad nebi u svom klubu. Da, Wolves nas je u trenutcima pritisnuo kao što Arsenal to radio, npr.kao protiv Newcastle-a
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nije valjda opet.Faraon iz Visokog je napisao/la:Kakav Subotic ba![]()
Mah, Subotić, znam da igra dobro u BVB sad neznam kakav je al Wenger zna najbolje.
Nemoj ga majketi, ništa posebno.GunnerS je napisao/la:Mah, Subotić, znam da igra dobro u BVB sad neznam kakav je al Wenger zna najbolje.
Nisam ni rekao da je dobar, samo kažem da pruža dobre partije u BVB-u, al izgleda da Wenger je odlučio štopera dovest, tako da treba očekivat nekoga, al koga
Semjona Miloševića, najboljeg štopera na svijetu.GunnerS je napisao/la:Nisam ni rekao da je dobar, samo kažem da pruža dobre partije u BVB-u, al izgleda da Wenger je odlučio štopera dovest, tako da treba očekivat nekoga, al koga![]()
![]()
GunnerS je napisao/la:Nisam ni rekao da je dobar, samo kažem da pruža dobre partije u BVB-u, al izgleda da Wenger je odlučio štopera dovest, tako da treba očekivat nekoga, al koga![]()
![]()
nekog kao Galasa, da dadne jednog od najboljih u ekipi, Colea u ta doba, i dobije napuhanog lika, odbrambenog igrača sa brojem 10
jesi svjestan sta pises???? mislis da bi onda navijaci arsenala pjevali onakve pjesme colu, da je on ''otjeran'' prodan ili trejdan kako god hoces... lik je jednostavno htio otici, htio pare, sto mu u arsenalu nisu dali(bar ne u onoj kolicini u kojoj je on htio)... uostalom tada je dosao i clichy(tj odrastao) i tako da i nije bio preveliki gubitak ...
Cole je izdajica, otišao je za parama. Isto sada što idu u City, Ade, Toure, Silva, Robinho...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.