Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Osim familija je tumor BH fudbala, kastrirati sve dok korupcijom nisu i ovo malo jada od lige ubili.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- najrodjeniji
- Kontakt:
Čeka se penaltik
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najjace kako se pljuje po Zelji,a valjda jedina ekipa u ovoj bijednoj ligi koja je titule gubila u zadnjim kolima zbog toga sto su DRUGI zavrsavali svoje tekme.
To se ne pika,to se zaboravlja.
Zato vas je divno citati dok "umirete" u muci.Kolektivno.

To se ne pika,to se zaboravlja.

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 14 sep 2019, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Umjesto da gube 2:0, ljudi će jos ovim pogurancima doći do sva tri boda. Velež sudija preklao danas!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
jel realno da im se ovoliko navlači
- najrodjeniji
- Kontakt:
Ja mislim da je oPsajdHZ_ilidzaa je napisao/la:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
-
- Kontakt:
ma ne sekiraj se, svako kolo najmanje 3 diskutabilne sudijske odluke, kad smo zijanili 6 zaredom u 5 smo direktno oštećeni, titule nam se krale u zadnjem kolu, al to je sve o.k, kad sudija pogriješi odmah je Osim to završio, i to ne jedan nego oba, samo opustenoNEZALAGANJE je napisao/la:Najjace kako se pljuje po Zelji,a valjda jedina ekipa u ovoj bijednoj ligi koja je titule gubila u zadnjim kolima zbog toga sto su DRUGI zavesavali svoke tekme.![]()
![]()
To se ne pika,to se zaboravlja.![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znam druze,zato i uzivam u ovim jadikovkama.Cekam novi talas.gramparada je napisao/la:ma ne sekiraj se, svako kolo najmanje 3 diskutabilne sudijske odluke, kad smo zijanili 6 zaredom u 5 smo direktno oštećeni, titule nam se krale u zadnjem kolu, al to je sve o.k, kad sudija pogriješi odmah je Osim to završio, i to ne jedan nego oba, samo opustenoNEZALAGANJE je napisao/la:Najjace kako se pljuje po Zelji,a valjda jedina ekipa u ovoj bijednoj ligi koja je titule gubila u zadnjim kolima zbog toga sto su DRUGI zavesavali svoke tekme.![]()
![]()
To se ne pika,to se zaboravlja.![]()

Pa u toj sezoni u kojoj je Čmeljkan izgubio titulu i gdje je "pokraden, 5 ili 6 sudija je u tekmama prije toga suspendovano zbog Čmeljkana. Zrinjski u odlučujućoj kupio, a vi derbi niste mogli kupiti. Trebao vam bod, vi dobili po ušima. Zato tišina, marvo osimovska!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
ovo vjerovatno po objektivnoj premierligaskoj publici nije za zuti
- najrodjeniji
- Kontakt:
HAHAHHAHAHHAHAHAH moj igore pa čeko da mu mowž laže d amu da crveni, daj i penal go vnima
Idi igraj hrkljuša...joker90 je napisao/la:Pa u toj sezoni u kojoj je Čmeljkan izgubio titulu i gdje je "pokraden, 5 ili 6 sudija je u tekmama prije toga suspendovano zbog Čmeljkana. Zrinjski u odlučujućoj kupio, a vi derbi niste mogli kupiti. Trebao vam bod, vi dobili po ušima. Zato tišina, marvo osimovska!
Jer si JEDAN JEDINI...........
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al kolko su se uskokodakali u prvom poluvremenu da ih kradu i onda ni jedan jedini navijac ne moze doc napisat da je Velez sad ostecen. Bar ono malo da zavaraju ostale da su normalni.
Najveci kancer bh nogometa ef ka zeljeznicar
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem. Nadam se da ce iz Veleza reagovati odmah po zavrsetku utakmice.joker90 je napisao/la:Još penal i dnevnica u džepu.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bivši NKtutankamon1905 je napisao/la:Al kolko su se uskokodakali u prvom poluvremenu da ih kradu i onda ni jedan jedini navijac ne moze doc napisat da je Velez sad ostecen. Bar ono malo da zavaraju ostale da su normalni.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stat cw i vama neko u kraj hebo vas moržedinedin je napisao/la:Idi igraj hrkljuša...joker90 je napisao/la:Pa u toj sezoni u kojoj je Čmeljkan izgubio titulu i gdje je "pokraden, 5 ili 6 sudija je u tekmama prije toga suspendovano zbog Čmeljkana. Zrinjski u odlučujućoj kupio, a vi derbi niste mogli kupiti. Trebao vam bod, vi dobili po ušima. Zato tišina, marvo osimovska!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Amin.MocMahale444 je napisao/la:Znaci hocete da kazete da je sudija okej??
Dabogda vam takav zivotno sudio![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zaboravljas da je nama Krupa nudila tekmu da nam puste,a mi njima Kup.Mi odbili,oni nas dobili,a protiv Zrinjskog izveli djecu.joker90 je napisao/la:Pa u toj sezoni u kojoj je Čmeljkan izgubio titulu i gdje je "pokraden, 5 ili 6 sudija je u tekmama prije toga suspendovano zbog Čmeljkana. Zrinjski u odlučujućoj kupio, a vi derbi niste mogli kupiti. Trebao vam bod, vi dobili po ušima. Zato tišina, marvo osimovska!
Nece da moze samo cinjenice koje takvi poput tebe pamte,marvo petardska!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.