Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

alan_kardec
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la alan_kardec » 14 apr 2009, 23:25

Malo je falilo.Šteta.

Liverpulova odbrana je u ove dvije tekme odigrala jako slabo i to je presudilo.

Čestitke Čelziju,bolji na kraju ipak ide dalje. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 apr 2009, 23:30

Svaka cast Liverpoolu na vecerasnjoj partiji 4 gola dati na Stamfordu nije mala stvar,nakon prvog pol. sve je odlicno izgledalo i 95% sam mislio da ste vec u polufinalu ali eto Chelsea se vratio vise sretno nego spretno,prvo ona velika pogreska Reina pa onaj po meni ne postojeci slobodni udarac,sigurno da je to bio veliki udarac za igrace i nije se bilo lahko vratiti ali su usjeli opet preokrenuti rezultat u svoju korist i opet ih je samo jedan gol dijelio od polufinala ali eto suge iz zapadnog Londona su imali vise srece i lafo se nasli medju najbolje cetiri momcadi u europi :twisted:

P.S. Navijici su im bruka nadglasalo ih lupam 5 hiljada navijaca LFC :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2009, 23:31

ChelseaFann11 je napisao/la:mislio sam da ce se chelsea braniti ali to im nije poslo za rukkom pa su krenuli u ofanzifu sto im ide bolje, ali u svakom slucaju hiddink trener svih trenera u svijetu ovoga trenutka...svaka cast za liverpool jer su se borili do kraja kao lavovi...come on chelsea.
Definitivno se slazem sa tobom. Nevjerovatna transformacija iz defanzive u ofanzivu. Veoma brzo je Hiddink skontao u cemu je problem i rijesio ga, nadam se da cemo ga zadrzati na kraju sezone. Mislim da je vrijeme da tata Roman odrijesi kesu, a nije je odavno odrijesio i da zadrzi Hiddinka.

Malo offtopic, sorry :)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2009, 23:34

hammers je napisao/la: imali vise srece i lafo se nasli medju najbolje cetiri momcadi u europi :twisted:
I lafo se vec cetvrti put u zadnjih pet godina nasli medju cetiri najbolje momcadi u Evropi.
Voli te tvoje Sarajevo.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 14 apr 2009, 23:39

Virtu4l je napisao/la:
hammers je napisao/la: imali vise srece i lafo se nasli medju najbolje cetiri momcadi u europi :twisted:
I lafo se vec cetvrti put u zadnjih pet godina nasli medju cetiri najbolje momcadi u Evropi.
I stekli brdo navijaca poput tebe :D

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 apr 2009, 23:40

Virtu4l je napisao/la:
Nema sta sila ste :lol: Dok vam nije Roman dosao nije vas bilo ni na mapi sad se nasli kurciti nesto :mrgreen: :mrgreen:

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 14 apr 2009, 23:42

MA VI STE SAVOJU PRILIKU PROPUSTILI U PRVOJ UTAKMICI A NIKAKVA SRECA NIJE U PITANJU ZA OVU VECERAS JER STE ISLI NA SVE ILI NISTA TAKO DA JE TO KOCKA DAS 2 PA PRIMIS 3 PA DAS 2 PA PRIMIS 1 A SVE ZBOG RAFE MOJE MISLJENJE JE DA JE ON NAJODGOVORNI ZA ISPADANJE ZASTO MU NEDADNU NOGU VISE :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2009, 23:42

fanatic je napisao/la:
Sanjaj! Gianluca Vialli... ili Legija stranaca... zvuci poznato??
Voli te tvoje Sarajevo.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 apr 2009, 23:47

esso je napisao/la:MA VI STE SAVOJU PRILIKU PROPUSTILI U PRVOJ UTAKMICI A NIKAKVA SRECA NIJE U PITANJU ZA OVU VECERAS JER STE ISLI NA SVE ILI NISTA TAKO DA JE TO KOCKA DAS 2 PA PRIMIS 3 PA DAS 2 PA PRIMIS 1 A SVE ZBOG RAFE MOJE MISLJENJE JE DA JE ON NAJODGOVORNI ZA ISPADANJE ZASTO MU NEDADNU NOGU VISE :D
otjerati covjeka koji je liverpool podigao iz mrtvih, nema sanse
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 14 apr 2009, 23:50

Virtu4l je napisao/la:
fanatic je napisao/la:
Tako svaki navijaci chelsea kaze , tj. spomene viallija , Zolu ili nekog treceg ...pa nije bilo ni 50 navijaca chelsea u BiH prije romana a sad ih ima sigurno preko 500 i za divno cudo svi su navijali za chelsea od rodjenja how yes no.. :roll:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 14 apr 2009, 23:58

fanatic je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
fanatic je napisao/la:
Tako svaki navijaci chelsea kaze , tj. spomene viallija , Zolu ili nekog treceg ...pa nije bilo ni 50 navijaca chelsea u BiH prije romana a sad ih ima sigurno preko 500 i za divno cudo svi su navijali za chelsea od rodjenja how yes no.. :roll:
Podapisujem :mrgreen:

I Sry za spam necu vam vise spamati temu :)

PEACE :ugeek:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2009, 23:59

fanatic je napisao/la: Tako svaki navijaci chelsea kaze , tj. spomene viallija , Zolu ili nekog treceg ...pa nije bilo ni 50 navijaca chelsea u BiH prije romana a sad ih ima sigurno preko 500 i za divno cudo svi su navijali za chelsea od rodjenja how yes no.. :roll:
Nada zadnja umire... ne mislim na Nadu Djurevsku ;)

Chelsea je vecinu simpatija pokupio u sezoni 1997/98 kada je osvojio tri trofeja. Nisu neki silni trofeji, ali su trofeji. Uostalom pola nase dijaspore navija za Bayern, jer ih je jako puno u Njemackoj, za Juventus su ljudi poceli navijati 97-98 kada je Juve suvereno vladao evropskim fudbalom, da ne nabrajam dalje... jer ti to svakako neces shvatiti...
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2009, 00:17

hammers je napisao/la:Nema sta sila ste :lol: Dok vam nije Roman dosao nije vas bilo ni na mapi sad se nasli kurciti nesto :mrgreen: :mrgreen:
Jos samo nesto za tebe:

Chelsea wins 39
West Ham wins 36
Draws 17

Ma koliko mi bili mali, vi ste jos manji... najbolji plasman u historiji 3. mjesto...
Voli te tvoje Sarajevo.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 15 apr 2009, 00:27

Virtu4l je napisao/la:
hammers je napisao/la:Nema sta sila ste :lol: Dok vam nije Roman dosao nije vas bilo ni na mapi sad se nasli kurciti nesto :mrgreen: :mrgreen:
Jos samo nesto za tebe:

Chelsea wins 39
West Ham wins 36
Draws 17

Ma koliko mi bili mali, vi ste jos manji... najbolji plasman u historiji 3. mjesto...
Ne zelim se vise raspravljati sa tobom a ujedno i da spamam ljudima temu WHU koliko god ga neki smatrali malim klubom ja cu njega uvijek voljeti ne interesuje me koliko on ima titula i igrao ili u 1,2,3 ligi to ce uvijek biti moj klub ;)

I Zamolio bi da me ne citiras vise ako imas jos sta da kazes imas PM.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2009, 00:31

Premotaj unazad... vidjet ces ko je inicijator spamanja. Procitaj svoj prvi komentar. Zelis da ujedas, a da ne budes ujeden? Ne ide to tako kod nas balkanaca...
Voli te tvoje Sarajevo.

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 15 apr 2009, 02:44

niccolo je napisao/la:mislim da liverpool veceras ne bi trebao igrati skroz napadacki bar u pocetku, jer moraju zabiti golove a ne smiju primit a ako se otvore potpuno bice mjesta za kontre chelsea , tako da bi im najbolje bilo da strpljivo igraju cekaju svoju sansu, da ne srljaju, ja mislim da ce to biti uspavanka prvih pola sata i onda ce liverpool iznenada zabiti gol i naravno poslije njega krenuti jace prema golu chelsea sto bi moglo rezultirati drugim golom u mrezi chelsea pred kraj prvog poluvremena, e onda bi chelsea uhvatila nervoza panika, a liverpool pun samopoudanje krece u drugo poluvrijeme. . . bice svega.
skoro pa sve tacno, mislim da je chelsea zasluzeno prosao u polufinale trenutno su bolja ekipa, ako mislite da je nesto veliko zabiti 4 gola na stemfordu i chelsea je na enfildu 3, kad god je chelsea krenuo u napad zabili su ga, znaci odbrana je losija karika u timu liverpoola, a chelsea je veceras falio teri tako da je i kod njih bilo propuha a i ceh je pravio katstrofalne greske. benitez je kriv zbog ispadanja 99%.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 apr 2009, 02:51

Hallo Chelsijevci - od*ebite na temu o chelsea i tamo do mile raspravljajte koliko ste veliki ili mali. Ako ne vidite dobro ovo je tema o Liverpoolu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 15 apr 2009, 08:06

Dobra utakmica. Šteta, nismo imali sreće. Nakon prvog poluvremena sam 99% vjerovao da ćemo proći, ali eto, jedna pogreška Reine i Chelsea se vraća više sretno nego spretno. Možda da je Stevie bio i da nije bilo pogreške Reine ko zna šta bi se dešavalo.

Al me onaj Drogba iznervirao, samo pada i valja se po travi :evil:

Nismo imali dovoljno sreće, malo nam je falilo.

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 15 apr 2009, 10:39

pozdrav scousersi

jbg, sta je tu je, nije se dalo, sreca, bezvezne greske i to je to, al idemo dalje,
LFC je veliki klub i ima velike navijace koji znaju i mogu dostojanstveno podnijet i situacije ko sto je ova sinoc bila. idemo na PL titulu tu jos uvijek imamo velike sanse da je uzmemo, jos ako sljumovci ne prodju porto bit ce to za njih veliki udar u ionako losem periodu za njih sto bi LFC mogo iskoristit da ih prestigne.

YOU'LL NEVER WALK ALONE

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 apr 2009, 10:46

R.I.P.
http://www.liverpoolfc.tv/splash/images ... 080409.gif

JUSTICE FOR 96 - You'll never be forgotten!
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.