Kazem ja uzimamo Fince i Grke ko plitak potok, onda ocekujem ovakav scenario protiv Italije u jos jednoj 'historijskoj' utakmiciDerdiyok je napisao/la:Duboko udahneš pa izdahneš

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kazem ja uzimamo Fince i Grke ko plitak potok, onda ocekujem ovakav scenario protiv Italije u jos jednoj 'historijskoj' utakmiciDerdiyok je napisao/la:Duboko udahneš pa izdahneš
Nema se 11 novih ali nek zovne Hajradinovica, Stevanovica, Menala, Kozulja itd. i nek 2icu ubaci u prvih 11 i eto ti nove verzije tima ...LuisEnrique je napisao/la:Ok treneri. Hajde sastavite prvih 11 igrača koji bi trebali igrati protiv Finske i Grčke.
Uvjet je da IGRAJU za svoje klubove, a ne da sjede na klupi (Hajrović, Vrančić, Prcić), te da nastupaju za klubove respektabilnih liga (ništa mađarska, ništa turska druga, ništa Azija, itd.). Vidjećete nećete moći nabrojati 11 igrača.
Moj Mokes sa kim se ti raspravljas, pa ovome liku sve smeta i sve kao sarkasticno odgovara. Da mu dovedes najbolju ribu da je.be nasao bi joj manu i podjebavao bi je nesto, pravio bi se pametan.Mokes je napisao/la:Ti reče maloprije rezultati sve govore, sad odjednom druga pričaVucevich je napisao/la:Jeste, bila je daleko najteža. Šteta što nismo upali u grupu sa Španijom i Francuskom. Ipak je Grčka otišla dalje, dakle je bolja od Španije. Nema veze što je Španija u grupi imala Čilea i Nizozemske i Engleska imala Urugvaja, Italije i Kosta Rike.Mokes je napisao/la:Ta Grčka je igrala 1/8 finala SP. Španija i Engleska nisu. Tako da tu priču oko najlakše grupe okači mačku o rep.![]()
Naravno kad ne ide u prilog tvojim kvazi argumentima![]()
I još nešto. Iz prvog pota smo umjesto Grka, mogli izvući Norvežane koji nisu otišli na SP, jer su bili 4. u svojoj grupi. Inače tu grupu su sačinjavale ove reprezentacije. Švicarska, Albanija, Island, Slovenija i uvijek neugodni Kipar. Grupa smrti.
I još jedna stvar. Iz drugog pota od ukupno 9 timova, prošla su samo 2, Rusija i Francuska. Iz pota 3 su prošle 3 reprezentacije. (Švicarska, BiH i Belgija)
Ti stvarno misliš da bi Srbija, Crna Gora, Turska, Švedska, Danska, Slovenija bile ispred nas kad smo bili najjači i imali momentum i da su nešto jače od Slovačke
Pa bolje da si stavio onu sa Nigerijom, manje bi zaboliloDerdiyok je napisao/la:Duboko udahneš pa izdahneš
Ma, ne mislim da je to neki problem sada. Gojak je već pokazao da je pun pogodak za repku, a Hajrović kakav god da je, u nekim trenucima bolji je od Višće. Za Dilavera se priča da mu sređuju papire, pa eto. Vidjet ćemo ima li šta od toga. Mislim da će kad tad zaigrati za BiH, ali mi se ne pitamo.babino je napisao/la:brine li jos koga sto su nam hajrovic i gojak ispali iz 'euro' ekipe dinama i sto ce sada minute skupljati uglavnom po hnl terenima?
posra mi se bjelica u ceif neku noc, ocekivao sam barem jednog u prvih 11 a u nekoj neobjektivnoj opciji i obojicu:-)
od dilavera svakako nema nista, to se nije pomaklo sa mrtve tacke.
ne znam sta ce samo zuti sada,valja mu pozvati hajrovica a ovaj sada na klupi za razliku od ranije, kada ga nije pozivao:-)
Ima da moze i 0 bodova ... taman kad mislis da ne moze gore oni ti pokazu da moze itekako ...Din je napisao/la:Dakle ili 2 boda ili 6, nema između
Đe ćeš gore od ovogaDaVinci je napisao/la:Ima da moze i 0 bodova ... taman kad mislis da ne moze gore oni ti pokazu da moze itekako ...Din je napisao/la:Dakle ili 2 boda ili 6, nema između