Subota putevi vode u Gracanicu

Odlican je prolaz u kupu ako je igro drugi tim, tj. rezervefender13 je napisao/la:Danas odlično
Subota putevi vode u Gracanicu
Iz ove utakmice Zvijezda moze samo profitirati,ocekujem ogromnu posjetu(nadam se da cu i ja napokon uspjeti da stignem da pogledam Zvijezdu) a ako se posreci mozda i prodjemo dalje...Mostarci su nam ostali veliki duznici one god. kada smo ispali( katastrofalno sudjenje)...Orhan je napisao/la:Protiv Zrinjskog kup
Draza bi mi pobijeda bila protiv Gracanice i Olimpika, nego prolaz u kupu protiv Zrinjskog... Utakmica protiv Zrinjskog moze dosta pokazat kakav je nas tim i ocekujem nakon dugo vremena da stadion bude pun.desetkamarakane je napisao/la:Igramo protiv Bratstva, Zrinjskog i Olimpika nadam se sto boljoj prezentaciji nasih fudbalera i da zvijezda napravi dobar rezultat ove tri utakmice, mozda se ovde dosta toga bude znalo na cemu smo sto se tice Sporta
Nemamo mi rostera za dva fronta kazem vam bitnije je olimpika da pobjedimo, pustite se zanosa da pobjedimo ekipu kao Zrinjski nije ne mouce al slomit cemo ekipu nasu.Pajo59 je napisao/la:Roooodjoooo,brisi to ,,glupi kup,,haloooo,sto bi bio glupi,pa nas je,predaje nema,sad prvo rijesiti komsije ako bog da,pa sta god bude sa Zrinjskim...pa nisu Barcelona i oni su ranjivi,pa onda Olimpik polahko a nismo mi za bacitiZvijezda Sampion!
Pa vi ste nam uvijek bili redovne mušterijemrvica45 je napisao/la:Žalosno izgubit od jedne Graćanice
3:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.