Jok eto ne smiju. Vas svih 7 navijača će ih dočekatiMancini je napisao/la:Da li namjeravaju doći u subotu na Otoku oni što su skandirali "cigani" igračima Olimpika u maju ove godine u Bihaću?

Jok eto ne smiju. Vas svih 7 navijača će ih dočekatiMancini je napisao/la:Da li namjeravaju doći u subotu na Otoku oni što su skandirali "cigani" igračima Olimpika u maju ove godine u Bihaću?
Uvijek ti je ista seoska priča, te ima vas trojica, te petorica, evo sad sedmorica. Je li to ona grupa primitivaca što je došla na prošlu utakmicu i što je galamila i počela napuštati utakmicu nakon 80 minute!? Grupa seoskih primitivaca.HeliosIzDomzala je napisao/la:Jok eto ne smiju. Vas svih 7 navijača će ih dočekatiMancini je napisao/la:Da li namjeravaju doći u subotu na Otoku oni što su skandirali "cigani" igračima Olimpika u maju ove godine u Bihaću?isto se sjećam tvojih pisanja kad smo mi dolazili (čitaj TOŠK), neka prestrašivanja nešto. Kad ono 10 pionira i još 5 navijača
Ne obraćaj pažnju na ovog provokatora drug, na Otoku ste dobrodošliHeliosIzDomzala je napisao/la:Jok eto ne smiju. Vas svih 7 navijača će ih dočekatiMancini je napisao/la:Da li namjeravaju doći u subotu na Otoku oni što su skandirali "cigani" igračima Olimpika u maju ove godine u Bihaću?isto se sjećam tvojih pisanja kad smo mi dolazili (čitaj TOŠK), neka prestrašivanja nešto. Kad ono 10 pionira i još 5 navijača
Hvala starac. Nismo svi ni onaj što je razbio autobus Olimpiku, a nismo hvala Bogu ni ko manćini. Živ mi bioOsim13 je napisao/la:Ne obraćaj pažnju na ovog provokatora drug, na Otoku ste dobrodošliHeliosIzDomzala je napisao/la:Jok eto ne smiju. Vas svih 7 navijača će ih dočekatiMancini je napisao/la:Da li namjeravaju doći u subotu na Otoku oni što su skandirali "cigani" igračima Olimpika u maju ove godine u Bihaću?isto se sjećam tvojih pisanja kad smo mi dolazili (čitaj TOŠK), neka prestrašivanja nešto. Kad ono 10 pionira i još 5 navijača
Ha ha ha! Neka si ti napisao Mancini sa malim početnim slovom.HeliosIzDomzala je napisao/la: Hvala starac. Nismo svi ni onaj što je razbio autobus Olimpiku, a nismo hvala Bogu ni ko manćini. Živ mi bio
Trolčino ublehaška, pa ti ni na Grbavicu ne dolaziš!Osim13 je napisao/la:Ne obraćaj pažnju na ovog provokatora drug, na Otoku ste dobrodošliHeliosIzDomzala je napisao/la:Jok eto ne smiju. Vas svih 7 navijača će ih dočekatiMancini je napisao/la:Da li namjeravaju doći u subotu na Otoku oni što su skandirali "cigani" igračima Olimpika u maju ove godine u Bihaću?isto se sjećam tvojih pisanja kad smo mi dolazili (čitaj TOŠK), neka prestrašivanja nešto. Kad ono 10 pionira i još 5 navijača
Naš tim danas je savladao Goražde rezultatom 3:1 u okviru Kupa Federacije Bosne i Hercegovine
U zapisniku za jučerašnju utakmicu čak deset fudbalera je bilo mlađe od 21 godine. Ćeman, Borovčanin, Beširević, Ramić i Džida su se našli u početnom sastavu, dok su na klupi ostali Dedović, Tukić, Medić, te Rapa i Kotarević, koji su dobili priliku za nastup u drugom dijelu susreta, a Kotarević je i postigao pogodak u finišu susreta
Bravo za naše mlade fudbalere, koji će i u narednom periodu sasvim sigurno dobijati priliku za nastup
Osime cestitke na prolazu u kupu. Bio sam na putu pa ti nisam mogao ranije cestitatiOsim13 je napisao/la:
Hvala, prijatelju! Mislim da će ovo biti izuzetno uspješna sezona u kupuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Osime cestitke na prolazu u kupu. Bio sam na putu pa ti nisam mogao ranije cestitatiOsim13 je napisao/la:
Ali posto si ti jako blizak klubu sta u Olimpiku misle vezano za kup posto je borba za premijer ligu prioritet?Osim13 je napisao/la:Hvala, prijatelju! Mislim da će ovo biti izuzetno uspješna sezona u kupuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Osime cestitke na prolazu u kupu. Bio sam na putu pa ti nisam mogao ranije cestitatiOsim13 je napisao/la:![]()
On je samo trol na forumu, Valjda si dovoljno inteligentan da to skontaš!?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ali posto si ti jako blizak klubu sta u Olimpiku misle vezano za kup posto je borba za premijer ligu prioritet?
Prvenstveno je fokus na 1FBiH a za Kup koliko se prođe dalje, guramo kao što vidiš omladinu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ali posto si ti jako blizak klubu sta u Olimpiku misle vezano za kup posto je borba za premijer ligu prioritet?
Propali menadžeru, bankaru i revolverašu zašto ne odgovoriš na postavljena pitanja?Wandelanoite je napisao/la:Mancini je ubačen od strane Edina Forte i Naše Stranke da urušava pobjedničku atmosferu našeg kluba.
Propali menadžeru, bankaru i revolverašu zašto ne odgovoriš na postavljena pitanja?Wandelanoite je napisao/la:Spremni smo za novu tricu!
Mario Pejić izdati neće kao sugrađanin mu Bandić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.