A ima i rocket league na njoj isto

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma ljudi kontaju da ima bruku dobrih igrica, nema, ima ih možda 5 trenutnoTonySosa je napisao/la:kad je crni petak
ima bagra para, samo ovi što pošteno rade nemaju.
pa nije to sadDenchi je napisao/la:29.11.TonySosa je napisao/la:kad je crni petak
TonySosa je napisao/la:pa nije to sadDenchi je napisao/la:29.11.TonySosa je napisao/la:kad je crni petak
Zato jos necu da kliknem, pretpostavio sam da je neko poznat hocu da obidjem jos dva otoka i vratim ono cudo za Atlantiku pa da mi to zadnja misija budeMElloo je napisao/la:Eh kad vidis ko je glavni kultista bice ti syeb
Ima da je igram do iduce ljetaDenchi je napisao/la:Red Dead Redemption 2 kralju
igra je masivna, a odlično urađena
radnja se dešava usred zime a zima ide...
znači bit će ti gotivno igrat preko zime
kad se sjetim koja je furka bio Skyrim igrati po zimi
meni je Apex Legends solida, bar u tom žanrubodi123 je napisao/la:Ko normalan igra to smeće od igriceharden je napisao/la:Kad pomislis da ne mogu jos vise sjebat PUBG, oni uspiju i to. Kakvo smece od novog updatea.
Samo Fortnite bajo moj
pih. spasiš prije tekme.endeHeller je napisao/la:Kidanje živaca kažete? FM pa sto praznih mjesta.
nisam ove nove update, ali originalna verzija pustahija brate, bez par havera i smisla za šprdanciju i lova na soliste, prazna igrica....Mokes je napisao/la:Je li ko igrao Sea of Thieves možda
za mene onaj Black Ops prviQUARESMA 18<<< je napisao/la:
uh brate pa sto mi xfire spomenu![]()
probacu taj server, al nazalost steta sto je u ovom smjeru skrenuo cod4, ne znam koji im je qrac, kakvi su ovo igraci sto igraju ovo njesra
sta sam raje preko cod4 upoznao, tad je jos msn bio u prajmu. cak sam i djevojaka upoznao koje su igrale cod4 lol
kakva vremena.
samo mw2 i mw3 nisam nesto plaho igrao, ako se dobro sjecam mislim da mw2 po defaultu nije imao dedicated servere, sto me strasno nerviralo
BO1 je zadnji CoD kojeg sam igrao, ovo poslije nisam ni igrao uopsteDenchi je napisao/la:
za mene onaj Black Ops prvi
ona zimska mapa sa onim bagerom u gornjem lijevom uglu
i ona zadnja puška HK sa burstom
jooooj
Promijeni crack.Mokes je napisao/la:Instaliram Mafiu 2 i kad uđem u igru, prebaci me u steam. Kako riješiti ovaj problem
Igraj sutra na Slobodu i proćeš duplo jeftinijegaston je napisao/la:Until Dawn meni brutala mrtva, al' to sam samo ja.
Nisam ni primjetio da mi je PS+ istekao.
Gdje bih mogao najpovoljnije proci za PS+ i Fifu pre-order?
Ps plus, offgamers Azija petobankagaston je napisao/la:Until Dawn meni brutala mrtva, al' to sam samo ja.
Nisam ni primjetio da mi je PS+ istekao.
Gdje bih mogao najpovoljnije proci za PS+ i Fifu pre-order?
pa valjda ce biti za ovaj black friday krajem godineUnofficialpage je napisao/la:Kad se može očekivati neki popust za NBA 2k20 ili FIFA 20? Valjda neće biti nekad tamo sljedeće godine na ljeto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 266 gostiju.