Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Pedalaj panju, nadam se da mu je danas zadnja utakmica u reprezentaciji. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ja sam mislio da Civiceva igra protiv sjeverne irske na strani je bio vrh uzasa, ali sam se grdno prevario. Ovo danas od strane Zuke je bilo strava i uzas....ovako da odigra igrac koji se bavi fudbalom pa u to ni stevie wonder nebi povjerovao.. Cak sumnjam unæ neki bojkot, namestaljku sa njegove strane. Onaj sut sa 30 m a dva slobodna igraca sve kaze
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
BogiOsim13 je napisao/la:Yebeš me ako nema boljih u PLBiH
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma dobro to svakako al nisam mislio globalno najbolji već od Zuke samoRokoko87 je napisao/la:BogiOsim13 je napisao/la:Yebeš me ako nema boljih u PLBiH
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mislim da se on i sad umiva iznad lavaboa u jerevanu i gleda u ogledalo ...j e b o majku ako ne bi bili bolji sa igračem manje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Goalgetter
- Kontakt:
Zuka at his best. Podsjeca opet na onog sto nas ukupao u Dublinu. Sto se tice mene, zavrsio svoje u repci.
drzi se ti transfermarkta
Ne čudi što i tamo kiksaVarg je napisao/la:drzi se ti transfermarkta
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako li se ova prevara ikako prodala dalje od naše Bosne... Boljih od njeg ima u našoj ligi, i to perspektivnijih.
Ironicno da igraci koji dan danas standardno igraju u Herthi i Lazio nisu vise dio price a lik koji se rekreativno bavi fudbalom igra u prvih 11.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- invincible1921
- Kontakt:
Ne branim zukanovica, i ne treba ga zvat jer je kao sto ti rece amater postao...al pusti mi se te price lazio herta.vest je napisao/la:Ironicno da igraci koji dan danas standardno igraju u Herthi i Lazio nisu vise dio price a lik koji se rekreativno bavi fudbalom igra u prvih 11.
Lulic je u laziu 10ti igrac po vaznosti i igra u kolkerivu gdje nije pno nanjemu, a i godine su ga stigle.
Ista prica i za Vedu. On je legenda lige i zato i igra, ima on kvaliteta al u ovim godinama to je uglavnom da udje kad prigusti.
Uz duzno postovanje obojici sad da od njih ocekujes neku prevagu u timu poput naseg gdje bar pola prvog sastava je lose....tesko...a i vala dali su dosta hvala.im al nek su sjahali...daj mladje pa taman tavorili...isplivat ce nemad neko .
Igra i Seo u Arsenalu jos je u top godinama pa se ne sjecam kad je nesto uradio j repci. Po meni dns je isto kriv za golovo kolko i zukanovic.
=\_1921_/=
Hvala za sve, brate. 

Odigao utakmicu na nivou Jajala protiv Belgije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da li bi novinari koji u pitanju Gojaku kažu: "Evo Amare odigrao si odličnu utakmicu danas" rekli Zukanoviću: "Evo Ervine loša tvoja partija danas" 

Brate akridacija ode ako pisnu jednu rijec protiv saveza i igraca. Nasi novinari su p.icke.Drape je napisao/la:Da li bi novinari koji u pitanju Gojaku kažu: "Evo Amare odigrao si odličnu utakmicu danas" rekli Zukanoviću: "Evo Ervine loša tvoja partija danas"
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma frajer sam ostao na promahi i tjt . Najmanji krivac za poraz.
lulic i ibisevic inace kapiteni njihovih ekipa bi sigurno bili od pomoci sa obzirom da na poziciji desnog odnosno lijevog krila igraju igraci koji su velike prevare i koji hajde da se ovako izrazim "jedva kraj sa krajem sastave"invincible1921 je napisao/la:Ne branim zukanovica, i ne treba ga zvat jer je kao sto ti rece amater postao...al pusti mi se te price lazio herta.vest je napisao/la:Ironicno da igraci koji dan danas standardno igraju u Herthi i Lazio nisu vise dio price a lik koji se rekreativno bavi fudbalom igra u prvih 11.
Lulic je u laziu 10ti igrac po vaznosti i igra u kolkerivu gdje nije pno nanjemu, a i godine su ga stigle.
Ista prica i za Vedu. On je legenda lige i zato i igra, ima on kvaliteta al u ovim godinama to je uglavnom da udje kad prigusti.
Uz duzno postovanje obojici sad da od njih ocekujes neku prevagu u timu poput naseg gdje bar pola prvog sastava je lose....tesko...a i vala dali su dosta hvala.im al nek su sjahali...daj mladje pa taman tavorili...isplivat ce nemad neko .
Igra i Seo u Arsenalu jos je u top godinama pa se ne sjecam kad je nesto uradio j repci. Po meni dns je isto kriv za golovo kolko i zukanovic.
naravno da su godine ih stigle vjerovatno i nebi se odazvali pozivu (ukoliko bi trener ih pozvao) ali realno gledano
ovi igraci nam dosta fale
zamisli ekipu bez visce i duljevica po strani koji su zaista uzas za gledanje
--------------------Sehic/Begovic-------------------------
Vranjes -----Bicakcic----Memisevic/Sunjic----Kolasinac
------------Krunic-----------------------------------
------------------------Pjanic-------------------------
Ibisevic---------------Gojak--------------------Lulic
-------------------------Dzeko-------------------------
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Goalgetter, HeavyBassBlues i 73 gosta.