FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2019, 23:12

Osim13 je napisao/la:Ima onaj hadis jedan...
Prouci nam sta da sihre skinemo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 sep 2019, 23:14

iguita je napisao/la:Imas rezultat ,imas atmosferu u i oko kluba, imas zadovoljne navijace, imas konacnno mir i atmosferu da u miru radis i nastavis niz pobjeda, imas sve sto dugo nisi imao i sto su Amar, saradnici i igraci krvavo zaradili.Imas miseve u rupama.I onda neki bolid napravi potez s kojim vrati miseve iz rupa i kojim se skrene paznja sa nastavka niza i da vaznosti nevaznom i debilnom potezu nekog ko je kao pametan.I kao jos nesto ono odbrojava.Fula.Sjedi jedan ko god da si.Ne mozemo mi s mirom djaba.Valja nama u Mostar.
:thumbup:
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2019, 23:26

Lijepo je fakat pobijediti, petaka uvaliti, nogama ih ubiti i to smo mi sve proslavili i idemo dalje. Ali, nit smo mi drugog na tabeli ostavili na -40 nit smo ovom pobjedom bilo sta osvojili. Uzeli njih 5:2, ne daj Boze popusimo u Mostaru i sta smo uradili nista. Ovo je samo da Selimovic sta mlatne love i da se najavi za sljedecu sezonu sa svojim ocigledno seljackim brendom.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 10 sep 2019, 23:50

Uzdigli smo se mnogo a tek nam je kita iz usta ispala ! Klub je taj koji je trebao spustit loptu , ali oni to očigledno nisu uradili. Ne smijemo biti žrtve prenapuhane atmosfere i atmosfere nazor. Ja sam spreman zvanično da ih karam i jedne i druge i sve onog dana kad stanem pred vječnu a da to nije Solomun. Jesmo im zabili pet , ali manite se pitarluka i šampioni svemira folova. Puno je utakmica pred , polako , titula nam treba dugo je čekamo ali bez zalijetanja i kurcenja molit ću lijepo bar vas iz uprave ,hvala :thumbup:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 11 sep 2019, 00:00

Koliko zlobe globalno zbog jedne zayebancije. A kad se otkrio Mr. Mustafolo za ciscenje stolica 80% ovih sto yebu majke su podrzali.
E moj Zeljo.... :lol:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 11 sep 2019, 00:07

Ako neko kudi ovu upravu ne znaci da je za onu prošlu. Licno sam ispratio proslu i nabio na k isto kao sto ću i ovu kad tad. Ostaje nam Ž ali nemoj da se brukamo gdje ne treba i kad ne treba.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 sep 2019, 00:07

StrikeWarzone je napisao/la:Koliko zlobe globalno zbog jedne zayebancije. A kad se otkrio Mr. Mustafolo za ciscenje stolica 80% ovih sto yebu majke su podrzali.
E moj Zeljo.... :lol:
E jake mi zaebancije. Vise se mi prosuli nego sto cemo nekog prosuti.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 sep 2019, 00:14

Vala ni meni se ne svidja ova zajebancija oko dresa, po meni suvišno. Pobjedit Veleža i zaboraviti na ovo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 sep 2019, 00:29

Ne reče nama niko koje marke je bilo sredstvo za čišćenje stolica
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 sep 2019, 01:31

Odlican fazon u duhu sarajevskog derbija. Da vam ga je Ublehas prodao svrsavali biste. Mislim na pojedine prikrivene analne planinare. Navijaci kojima je cilj ako moze bilo kako ismijati sve oko Zelje i pokusati napraviti belaj. Gadite mi se.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 sep 2019, 02:16

plavousrcu je napisao/la:Odlican fazon u duhu sarajevskog derbija. Da vam ga je Ublehas prodao svrsavali biste. Mislim na pojedine prikrivene analne planinare. Navijaci kojima je cilj ako moze bilo kako ismijati sve oko Zelje i pokusati napraviti belaj. Gadite mi se.
:clap:

Pojedini se izvinjavaju pitarima za majice :lol: još samo da im odu na kucnu adresu i traže halala :rol:

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 11 sep 2019, 05:44

Pohvale za dizajn, al nije neki fazon.
💩💩

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 11 sep 2019, 08:35

Ovo je bas glup potez, hajde razumijem da je to rezultat koji je dao titulu ili prvi put pobijedio pa usli u sampion ligi ili evropa ligu, neki historijski dogadjaj ali ovo...bas bezveze...ne treba se zeljo na ovako niske grane spustati.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 11 sep 2019, 09:10

Vijetnamci:

_Pokusali nas ugasiti vise puta

_Predsjednik im predvodio navijanje: cigani

_Clanske: Mrzim Zeljeznicar

_Punac nas javno prozivao: od danas nista vise nece biti isto, pa oteo Zeljinoj djeci titulu namijestajuci cijelu ligu

_Na zvanicnoj nas provocirali: platite vodu

_Na zvanicnoj provocirali: Mi imamo lopte za snijeg

_Psuju i pljuju sve nase 0-24

Podrska navijaca 100 %

Željo:

-Uvalili vijetnamcima pet komada za derbi i napravili majice

Podrska navijaca: psovke, uvrede, pljuvanje. Izvinjavali se vijetnamcima. :rol:

GAZI ZELJO! 1.2.3.4.5 :bih:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 11 sep 2019, 09:16

e ovo gore sto si nabrojao pokazuje koliki kompleks imaju od Velikog kluba, za ovo dole nemam riječi. stavljamo se u istu ravan sa njima
Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 11 sep 2019, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
moSa ljoŽe

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 11 sep 2019, 09:23

Na stranu navijačka prepucavanja, šta smo mi njima šta su oni nama i sl. Službena politika i poslovanje kluba ne smije biti na tom nivou.

Lijepo je što su u klubu razmišljali da ovo raspoloženje iskoriste i nešto zarade. Međutim, strogo poslovno, ovaj dres je totalni fail.

1. Dizajn je estetski jako loš
2. Provocira komšije na baš jeftin način. Da su stavili snižen standardni dres sa brojem 5, rekao bih super, lagana i suptilna provokacija. Ovako, baš jeftino. Željo nikad nije provocirao. Treba biti dostojanstven i u pobjedi i u porazu.
3. Već je prošlo 10 dana od pobjede, do trenutka početka prodaje i više, više razmišljamo o Veležu nego o Sarajevu. Prilično zakašnjela reakcija.
4. Očekivana zarada - mizerna. Prilično trošenje brenda, zbog gore navedenih razloga, zbog...koliko...ukupno 4 hiljade maraka!?

Suma sumarum, kvarimo svoju reputaciju zbog 4 hiljade maraka (u najboljem slučaju).

Ko je smislio, loše je smislio.

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 11 sep 2019, 09:25

Spuštamo se na njihov nivo, a to nama nikako ne priliči, jedno je navijačka zajebancija a drugo je klub. A uz to je prošlo je DESET dana od derbija, bilo zajebancija svakakvih, šega, šala. Na zvaničnoj juče objavljuju 4 sata, ja mislio evo ga Zakarić potpisuje koliko su najavljivali, pa ni Štila se nije ovoliko najavljivo. Isto ko da smo titulu već osvojili. Bruka ali šta ćeš, jedino da na kraju ne izbace dresove i da ostane na ovoj šali i biće dobro.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 11 sep 2019, 09:45

Dobre majice, treba provocirati, a ko se boji reakcije, neka promijeni klub za koji navija.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 11 sep 2019, 09:49

Vise raju iritiralo odbrojavanje, sto nije niko znao sta je u pitanju. Onda posto nije sponzor od milion, igrac iz Barce ili mozda kamp, ide jahanje. Nema veze sto je derbi bio za pamcenje, sto smo ih razmontirali, sto smo ih ponizili, atmosfera vrhunska, koga to briga, bitno je da mi istresemo frustracije. Posebno je interesantno kako navijaci sredstva za pranje stolica galame, izletise iz rupa kao jedan i u glas: uprava napolje. Zbog majica. Svasta.

Insajderi, je li juce bio kakav sastanak sa arhitektom oko juga? Neko zna vise? I slucajno, fasada sjevera kako ce izgledati, ako ima informacija? Hvala od srca upucenima.

GAZI ZELJO VIJETNAMCE MALENE!

:bih:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 11 sep 2019, 09:51

mohikanac12 je napisao/la:Vise raju iritiralo odbrojavanje, sto nije niko znao sta je u pitanju. Onda posto nije sponzor od milion, igrac iz Barce ili mozda kamp, ide jahanje. Nema veze sto je derbi bio za pamcenje, sto smo ih razmontirali, sto smo ih ponizili, atmosfera vrhunska, koga to briga, bitno je da mi istresemo frustracije. Posebno je interesantno kako navijaci sredstva za pranje stolica galame, izletise iz rupa kao jedan i u glas: uprava napolje. Zbog majica. Svasta.

Insajderi, je li juce bio kakav sastanak sa arhitektom oko juga? Neko zna vise? I slucajno, fasada sjevera kako ce izgledati, ako ima
informacija? Hvala od srca upucenima.

GAZI ZELJO VIJETNAMCE MALENE!

:bih:
Jeste,bio je sastanak,neštp su i zapad mjerkali.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.