Mnogo godina ce proci dok se oni vrate i zaigraju sa njihovom najdrazim ManUnitedom u PL!TRIP je napisao/la:sa igračem više gubiti vodstvo znači da nema ništa od premier lige. neozbiljno jako

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mnogo godina ce proci dok se oni vrate i zaigraju sa njihovom najdrazim ManUnitedom u PL!TRIP je napisao/la:sa igračem više gubiti vodstvo znači da nema ništa od premier lige. neozbiljno jako
[youtube][/youtube]haxonja je napisao/la:Mnogo godina ce proci dok se oni vrate i zaigraju sa njihovom najdrazim ManUnitedom u PL!TRIP je napisao/la:sa igračem više gubiti vodstvo znači da nema ništa od premier lige. neozbiljno jako
[youtube][/youtube]mexy_whites je napisao/la: [youtube][/youtube]
![]()
![]()
Ma moramo uci u sljedece 2. godine. **** su mi ove nize lige
Elliot je katastrofa stvarno. Nadao sam se da ce napredovati u zadnih par godina al taj igrac se raspada. Trenutno je na posudbi u Roterhamu u 4. ligi i ne moze gola da postigne. Roni Mur, manager ovog tima ga je kritikovao i prijetio da ce ga vratiti u Leeds. OCekujem na kraju sezone da ce biti otpusten.TRIP je napisao/la:Ako već moraju ostati u championshipu onda nek naprave ekipu koja će uspjeti bar 3 godine zajedno igrati a ne svake sezone 15-20 igrača napusti klub i isto toliko novih dođe. moraju pokušati zadržati najbolje igrače koliko mogu dugo a ne prva ponuda i odoše ko što je bilo sa Beckfordom, Delphom. Valjda će onog mladog Elliota uspjeti zadržati kao i Parkera i White-a
Daj molim te ne seri. Rasuli smo vas, imali ste 2 udarca u okvir gola u cijelom mecu.Cro_Tiger je napisao/la:Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!
Video: Leeds 2:2 Hull City
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/247
haha lave mislim da nisi pogledao utakmicu nego samo ove golove...pogledaj pa onda komentiraj... kakav mrtvi leeds? nego šta nego pride of Yorkshire! ovaj komentar o 4.ligi samo dokazuje da si glory hunter...mexy_whites je napisao/la:Daj molim te ne seri. Rasuli smo vas, imali ste 2 udarca u okvir gola u cijelom mecu.Cro_Tiger je napisao/la:Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!
Cuj Hull pride of Yorkshire, a do juce igrali u 4. ligi.
13-3 u udarcima, 8-3 u kornerima, pogođena precka Leedsa, veci posjed itd.Cro_Tiger je napisao/la:haha lave mislim da nisi pogledao utakmicu nego samo ove golove...pogledaj pa onda komentiraj... kakav mrtvi leeds? nego šta nego pride of Yorkshire! ovaj komentar o 4.ligi samo dokazuje da si glory hunter...mexy_whites je napisao/la:Daj molim te ne seri. Rasuli smo vas, imali ste 2 udarca u okvir gola u cijelom mecu.Cro_Tiger je napisao/la:Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!
Cuj Hull pride of Yorkshire, a do juce igrali u 4. ligi.
Koji je ovaj Cro Tiger debil. Ne trosio ja vise slova na njega.Blue_He4rt je napisao/la:@Mexy_whites:Ne isplati se raspravljati sa osobama koje prave accounte radi provociranja,te praveci se da su navijac onog tima koji im na um padne, u ovom slucaju Hull-a ....Pusti to,vidim da si okorjeli,pravi, navijac jednog tima koji spada u vrh Engleskog nogometa i nadam se da ce uskoro ponovo biti tu....Imate vec sljedeci mec lagan, barem kada je forma u pitanju....Radi se o Bristol City-u koji "Bog zna"da li se moze nazvati ekipom,a potom gostovanje kod konkurenta za ulazak EPL Norwich City-a....Kada bi izvukli 4 boda,na konju ste.....SRETNO!!
L'Avvocato je napisao/la:A ovo su moja sjećanja na moćni čelski![]()
[youtube][/youtube]
Joj kakva ekipa Leedsa
hahaha kakva bolan istina ... o kojem ti klubu pricas ... nemate trofeja ni za lokalni malonogometni kupCro_Tiger je napisao/la: Hahaha retarde glupi istina boli...da da.