Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

haxonja
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la haxonja » 10 nov 2010, 00:50

TRIP je napisao/la:sa igračem više gubiti vodstvo znači da nema ništa od premier lige. neozbiljno jako
Mnogo godina ce proci dok se oni vrate i zaigraju sa njihovom najdrazim ManUnitedom u PL! :twisted:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 10 nov 2010, 12:20

haxonja je napisao/la:
TRIP je napisao/la:sa igračem više gubiti vodstvo znači da nema ništa od premier lige. neozbiljno jako
Mnogo godina ce proci dok se oni vrate i zaigraju sa njihovom najdrazim ManUnitedom u PL! :twisted:
[youtube][/youtube]

:D :D

Ma moramo uci u sljedece 2. godine. **** su mi ove nize lige :D
Side before self

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 nov 2010, 12:39

Mora Leeds provest još najmanje jednu sezonu u Championshipu, razlog, da se stekne ozbiljnost i jačina ekipe, tima. Jer Championship je najača druga liga na svijetu, a po prodaji prava je ispred i Italije i Francuske, tako da, ima tu kvaliteta i bolje je Leeds-u da malo bude tu da stekne to iskustvo igranja sa jakim timovima.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 10 nov 2010, 16:51

Ako već moraju ostati u championshipu onda nek naprave ekipu koja će uspjeti bar 3 godine zajedno igrati a ne svake sezone 15-20 igrača napusti klub i isto toliko novih dođe. moraju pokušati zadržati najbolje igrače koliko mogu dugo a ne prva ponuda i odoše ko što je bilo sa Beckfordom, Delphom. Valjda će onog mladog Elliota uspjeti zadržati kao i Parkera i White-a

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 nov 2010, 17:09

Teško da se mogu ozbiljnije pojačati i zadržati postojeći kadar ako budu ostali u ligi jer Bates nema dinara ni za kifle. Stalno dovode igrače na free transfer ili pozajmicu ... ne znam da li su ikoga platili u kešu.

Treba im barem finale plej-offa ove sezone da bi imali koliko toliko para za transfere sljedeće godine.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 10 nov 2010, 18:16

mexy_whites je napisao/la: [youtube][/youtube]

:D :D

Ma moramo uci u sljedece 2. godine. **** su mi ove nize lige :D
[youtube][/youtube]
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 11 nov 2010, 01:16

TRIP je napisao/la:Ako već moraju ostati u championshipu onda nek naprave ekipu koja će uspjeti bar 3 godine zajedno igrati a ne svake sezone 15-20 igrača napusti klub i isto toliko novih dođe. moraju pokušati zadržati najbolje igrače koliko mogu dugo a ne prva ponuda i odoše ko što je bilo sa Beckfordom, Delphom. Valjda će onog mladog Elliota uspjeti zadržati kao i Parkera i White-a
Elliot je katastrofa stvarno. Nadao sam se da ce napredovati u zadnih par godina al taj igrac se raspada. Trenutno je na posudbi u Roterhamu u 4. ligi i ne moze gola da postigne. Roni Mur, manager ovog tima ga je kritikovao i prijetio da ce ga vratiti u Leeds. OCekujem na kraju sezone da ce biti otpusten.
Side before self

Cro_Tiger
Kontakt:

Post Postao/la Cro_Tiger » 11 nov 2010, 03:50

Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!

Video: Leeds 2:2 Hull City
http://www.hullcitycroatia.com/novosti/247
PRIDE OF YORKSHIRE! HCAFC!
www.hullcitycroatia.com

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 11 nov 2010, 15:12

Cro_Tiger je napisao/la:Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!

Daj molim te ne seri. Rasuli smo vas, imali ste 2 udarca u okvir gola u cijelom mecu.

Cuj Hull pride of Yorkshire, a do juce igrali u 4. ligi.
Side before self

Cro_Tiger
Kontakt:

Post Postao/la Cro_Tiger » 11 nov 2010, 23:29

mexy_whites je napisao/la:
Cro_Tiger je napisao/la:Zar ste se nadali nečemu? zna se tko je pride od Yorkshire!

Daj molim te ne seri. Rasuli smo vas, imali ste 2 udarca u okvir gola u cijelom mecu.

haha lave mislim da nisi pogledao utakmicu nego samo ove golove...pogledaj pa onda komentiraj... kakav mrtvi leeds? nego šta nego pride of Yorkshire! ovaj komentar o 4.ligi samo dokazuje da si glory hunter...
www.hullcitycroatia.com

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 12 nov 2010, 01:10

Cro_Tiger je napisao/la:
mexy_whites je napisao/la:

haha lave mislim da nisi pogledao utakmicu nego samo ove golove...pogledaj pa onda komentiraj... kakav mrtvi leeds? nego šta nego pride of Yorkshire! ovaj komentar o 4.ligi samo dokazuje da si glory hunter...
13-3 u udarcima, 8-3 u kornerima, pogođena precka Leedsa, veci posjed itd.
Primili smo glup autogol, napadali cijelo 2p i ti mi nesto pricas da pogledam utakmicu. Cijelu tekmu sam odslusao na radiu jer prenosa nije bilo tako da je ni ti nisi mogao gledati. Zato ne pricaj gluposti.

I kad si vec kod Pridea, ne mozes jedan Hull koji je u 130 godina engleskog nogometa u sezoni 2007-08 prvi put u svojoj historiji usao u Premiership upoređivati s Leedsom koji ju je 3. puta osvojio i gdje svakako pripada za razliku od tvog kluba. Moras da se pomiris sa cinjenicom da Hull nema historiju i da svojim arch rivalima smatras klubove poput Yorka, Doncastera, Barnsleya itd.
Trebace mnogo lijepih trenutaka i osvojenih trofeja Hullu da bi ga smatrao ponosom Jorksira. Ako se to uopce i desi.
Side before self

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 12 nov 2010, 02:20

@Mexy_whites:Ne isplati se raspravljati sa osobama koje prave accounte radi provociranja,te praveci se da su navijac onog tima koji im na um padne, u ovom slucaju Hull-a ....Pusti to,vidim da si okorjeli,pravi, navijac jednog tima koji spada u vrh Engleskog nogometa i nadam se da ce uskoro ponovo biti tu....Imate vec sljedeci mec lagan, barem kada je forma u pitanju....Radi se o Bristol City-u koji "Bog zna"da li se moze nazvati ekipom,a potom gostovanje kod konkurenta za ulazak EPL Norwich City-a....Kada bi izvukli 4 boda,na konju ste.....SRETNO!!
Chelsea F.C.

Cro_Tiger
Kontakt:

Post Postao/la Cro_Tiger » 12 nov 2010, 02:48

Ako si slušao radio prijenos onda znas da ti ta statistika pada u vodu...prvo poluvrijeme smo mi bili bolji...a te udarce (nebu pod oblake) okači mačku za rep...drugo poluvrijeme smo malo pali i to je to... Hull ima itekakvu "historiju" i tradiciju navrati ako te zanima...ne živi se od stare slave, zakurac ti prvenstvo prije 50 godine i par kupova... U zadnjih nekoliko godina je hull itekako pride of yorkshire...
nisam došao nikog provocirat...a čuj ovog što ima u potpisu chelsea till i die :shock: kako se ne gadiš sam sebi...simpatizirat umjetni klub....stvarno mi idete na k. vi glory huntery..meni si naso pametovat simpatiziram hull prije nego što si se ti rodio...još od 4 lige....
www.hullcitycroatia.com

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 12 nov 2010, 20:53

Blue_He4rt je napisao/la:@Mexy_whites:Ne isplati se raspravljati sa osobama koje prave accounte radi provociranja,te praveci se da su navijac onog tima koji im na um padne, u ovom slucaju Hull-a ....Pusti to,vidim da si okorjeli,pravi, navijac jednog tima koji spada u vrh Engleskog nogometa i nadam se da ce uskoro ponovo biti tu....Imate vec sljedeci mec lagan, barem kada je forma u pitanju....Radi se o Bristol City-u koji "Bog zna"da li se moze nazvati ekipom,a potom gostovanje kod konkurenta za ulazak EPL Norwich City-a....Kada bi izvukli 4 boda,na konju ste.....SRETNO!!
Koji je ovaj Cro Tiger debil. Ne trosio ja vise slova na njega.

A nadam se da cemo dobiti mada je Bristol City dobio u srijedu Swanseu(3. na tabeli) u gostima. No ako zelimo ikako do play offa, moramo na domacem terenu uzimati bodove protiv bilo koje ekipe.
Side before self

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 12 nov 2010, 21:06

once upon a time...............

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 12 nov 2010, 21:16

Leeds United - Bristol City 13.11.2010. Elland Road 16:00

Sutra igramo jos jednu utakmicu na domacem terenu, protiv Bristol Citya. Gosti su na pocetku sezone imali velike ambicije, kladionice su ih svrstavale u sami vrh favorita, ali David James, Danny Rose, Jonathan Stead i drustvo ni priblizno nisu opravdali ulogu jednog od favorita lige. Nalaze se par mjesta iznad zone za ispadanje u kojoj su bili od pocetka sezone do proslog kola, kada su napravili senzaciju u Walesu i pobijedili Swansea City sa 1:0. To naravno nalaze opreznost za Leeds United koji ce se morati itekako potruditi da savlada goste. Sto se tice sastava ekipa, Leedsu se vracaju Sanchez Watt i Ross McCormack nakon ozljeda dok su Bristolovi Jonathan Stead, Danny Rose i Jamie McAllister upitni. Stead je zabio protiv Swansee u srijedu ali se lakse povrijedio pa ce ga Millen mozda i odmoriti. Svakako da ocekujem tri boda mada obzirom na nasu nepredvidivost i losu domacu formu Bristol lako moze odnijeti bodove.
Side before self

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 12 nov 2010, 21:19

moja sjećanja na leeds:

[youtube][/youtube]

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 nov 2010, 22:25

A ovo su moja sjećanja na moćni čelski :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Joj kakva ekipa Leedsa slika
★★★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 nov 2010, 22:51

L'Avvocato je napisao/la:A ovo su moja sjećanja na moćni čelski :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Joj kakva ekipa Leedsa slika

kakva je to ekipa bila ,ja se nadam da će se ponovo vratiti

Ferdinand ,Woodgate,Ian Hart,Radebe ,Kewell,Smith ,Bowyer,Dacourt,Viduka ,Fowler ,Keane ,Martyn ,Milner ,
Gary Kelly,sve je to vodio David Oliri ,ovo su neki igrači kojih sam se sjetio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 nov 2010, 23:07

Cro_Tiger je napisao/la: Hahaha retarde glupi istina boli...da da.
hahaha kakva bolan istina ... o kojem ti klubu pricas ... nemate trofeja ni za lokalni malonogometni kup :lol:
★★★

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 12 gostiju.