Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne povlaciti ni slucajno! To bi tek bio los potez. Za tvoju info o nekakvom haosu, ta objava ima preko hiljadu lajkova za sat. Dakle puno vise raje kojoj se svidja. Sta sa njima, jesu li oni navijaci? Kakav je nacin ovaj pokusaj zayebancije da se docekuje na noz i kontra kluba kreira atmosfera? Zbog zayebancije? De ba @Vedo, nemoj zayebavat. Cuj branim upravu.Vedad87 je napisao/la:Sve i da su pogriješili? Jarane, nemoj slijepo braniti ovu upravu isto kao neki Misketa. Samo kontra efekat stvaras. Loš potez. Totalno. Ne treba psovati, slazem se. Povuci majicu. Usrali, gotovo...Svako grijesi, ali ovo nikako ne ide sa našom ideologijom. Sušta suprotnost zapravo
Ne povlaciti ni slucajno! To bi tek bio los potez. Za tvoju info o nekakvom haosu, ta objava ima preko hiljadu lajkova za sat. Dakle puno vise raje kojoj se svidja. Sta sa njima, jesu li oni navijaci? Kakav je nacin ovaj pokusaj zayebancije da se docekuje na noz i kontra kluba kreira atmosfera? Zbog zayebancije? De ba @Vedo, nemoj zayebavat. Cuj branim upravu.mohikanac12 je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:Sve i da su pogriješili? Jarane, nemoj slijepo braniti ovu upravu isto kao neki Misketa. Samo kontra efekat stvaras. Loš potez. Totalno. Ne treba psovati, slazem se. Povuci majicu. Usrali, gotovo...Svako grijesi, ali ovo nikako ne ide sa našom ideologijom. Sušta suprotnost zapravo
Nažalost, u silnoj ovoj masi, lagano je naći 100 ljudi sa IQ-om minus 15. Naći ljude koje veze nemaju sta je Zeljina filozofija, nego će je kupiti da se zaje....Ne bi me čudilo da se proda.LjoZee je napisao/la:Vise ce potrositi dok naprave ovo nego sto ce zaraditi
U vrh glave 10 komada ce prodati sudeci po reakcijama. Debili stete samo igracima i strucnom stabu jer remete ovim pozitivnu atmosferu medju navijacima. Ali, sta drugo ocekivati od Selimovica koji nam je priredio vec sramotu sa licencom.
Ma razumijem ja tebe u potpunosti sta hoces da kazes. Evo da budemo iskreni, moglo se bez ovoga, nije bas najbolji potez svih vremena. Ali ja zastupam stav da je ovo sitna greska da bi se pisalo "nije ovo Zeljo", "navij'o mi dedo sta bi on rek'o" a da ne govorim za ove radikalne miseve sto su jedva docekali nesto pa da pljuju. Ako me shvatas. Ne svidja ti se, super, nemoj kupiti majicu i zdravo. Meni se ne svidja nesto posebno ali maxuzije u inat ide jedna ako bude moj broj. Da mi istakne stomacic od slavlja kada smo pitarima pet komada utrpali.Vedad87 je napisao/la:
Mozda si drug i u pravu sa povlačenjem. Gotovo je sad. Ja čitam komentare. Ne znam da li je iko napisao da je dobra zezancija. Loš potez. Mislim da isi i ti to shvatiš, ali ideš onom logikom: Uz naše pa kud puklo da puklo. Kontruktivna kritika treba da postoji. Ko radi, taj i grijesi. Meni ovo ima skroz pogrešan šmek. Nije to Željo. Al eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.