Onda kisa pada trave raste gora zeleniii. Jebga ne smijemo ovo zeleni

Gora crveniiii

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne smijem ni rec jesam vam reko kad heftama pljujete po onim sto ce doc i rec jesam vam rekosviunapad1010 je napisao/la:Šta reći na ovu situaciju @sariel. Otišlo sve u 3 pm i to je to.
Ni oni ne dolazeSariel1987 je napisao/la:Ne smijem ni rec jesam vam reko kad heftama pljujete po onim sto ce doc i rec jesam vam rekosviunapad1010 je napisao/la:Šta reći na ovu situaciju @sariel. Otišlo sve u 3 pm i to je to.
Jbte i ovo zvuci poeticno
Samo engleski fazon i pjesmice, ono u fazonu:Sariel1987 je napisao/la:Kontam da nije haiku malo previse za objektivnu tz publiku?sta mislis?
Onda kisa pada trave raste gora zeleniii. Jebga ne smijemo ovo zeleni![]()
Gora crveniiii
To stoji, sve od skupstine pa do statuta. Samo ja ne vjerujem u neke promjene jer nemamo moc. Zato i ne pricam o tome jer znam da nece biti.Sariel1987 je napisao/la:Ok ne vole nas drugi.
sto kemo omda ne zovne hitmu vanrednu skupstinu sutra vec?
Zasto se suti na zvanicnoj heftu o ovome vec?
Gori ja
Nije sramota ni ispast, nije sramota ni igrati 2 ligu 2-3 godine samo da se stane na noge, pa gore je ovo sto ne vodi nigdje.tuzlak1987 je napisao/la:To stoji, sve od skupstine pa do statuta. Samo ja ne vjerujem u neke promjene jer nemamo moc. Zato i ne pricam o tome jer znam da nece biti.Sariel1987 je napisao/la:Ok ne vole nas drugi.
sto kemo omda ne zovne hitmu vanrednu skupstinu sutra vec?
Zasto se suti na zvanicnoj heftu o ovome vec?
Gori ja
Ovako brinem se samo da opstanemo u ligi, da slucajno ne odemo dole. A u neke velike promjene ne vjerujem sto ne znaci da sada treba da se raspadnemo skroz. Jbg zivotarimo. Opet necu da nasjedam na novinarske, uceram i gradskoj upravi i upravi Slobode koji ne rade svoj posao ali uceram i ovim dusebriznicima.
Ma draze mi je da mi igramo nego Etno Selo Stanisic. To bi nas samo ukopalo jer ne bi stali na noge, a trebalo bi nam jedno 3 miliona da se vratimo s obzirom koliko nas svi vole, ljude ne bi zanimalo da dolaze na utakmice. Ovako ne treba nasjedati. Ekipa je solidna, treba im isplatiti dobar dio dugovanja, a na njima je da igraju sto bolje znaju. Ne interesuje me, uvijek na kraju sve dobiju, a vuku se po terenu kad nije leglo. Leci ce, na vama je da igrate i osvajate bodove. Nisu racunovodje vec igraci.MMA075 je napisao/la: Nije sramota ni ispast, nije sramota ni igrati 2 ligu 2-3 godine samo da se stane na noge, pa gore je ovo sto ne vodi nigdje.
To si upravu svakako ce morat isplatiti sve na ovaj ili na onaj nacin.tuzlak1987 je napisao/la:Ma draze mi je da mi igramo nego Etno Selo Stanisic. To bi nas samo ukopalo jer ne bi stali na noge, a trebalo bi nam jedno 3 miliona da se vratimo s obzirom koliko nas svi vole, ljude ne bi zanimalo da dolaze na utakmice. Ovako ne treba nasjedati. Ekipa je solidna, treba im isplatiti dobar dio dugovanja, a na njima je da igraju sto bolje znaju. Ne interesuje me, uvijek na kraju sve dobiju, a vuku se po terenu kad nije leglo. Leci ce, na vama je da igrate i osvajate bodove. Nisu racunovodje vec igraci.MMA075 je napisao/la: Nije sramota ni ispast, nije sramota ni igrati 2 ligu 2-3 godine samo da se stane na noge, pa gore je ovo sto ne vodi nigdje.
Tako je i prosle godine bilo. Nije im bilo redovno, pa onda im se ne igra, pa krenu porazi. A na kraju sezone svi sve dobiju, nema bodova, a njima leglo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.