U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Do Njemačke uzeti im Burnića.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Vrlo jak rezultat koji nam daje odlicnu priliku za drugo mjesto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa i ne baš, par puta su baš ostavili rupe u kaznenom prostoru, sreća pa su se vezni vraćali, ali u svakom slučaju ovo sto sam vidio od 50. minute je borbenost kojom se nadomjesti kvalitetDrape je napisao/la:Besim i Mujakić bi odigrali bolje od Zukanovića u Armeniji na stoperu, mada i Ćavar bi. Odbrana nam je očekivano jači dio tima, Belgijanci su u 90 minuta imali stativu šutem iz daljine i onu jednu pravu šansu.
E, ovo je reprezentacija. Šteta što su u ovako jakoj grupi, ali do sada im to ne smeta previše.
Dobro se borio Demir.Vucevich je napisao/la:Bod je odlican. Odbrana je beton, ofanzivno ne postojimo uopste.
Ovdje je Vinko isao na nulu i nije se ni moglo ocekivati neki napadacki fudbal.
Doduse, Demirovic nema ni minute, a Catic ima mozda 50 minuta ove sezone.
Boju nisam ni vidio.
-
- Kontakt:
Cestitke prije svega profesoru na vrhunskoj partiji novog dzeke nardina mulahusejnovica, a zatim i vinku i momcima, mislim ds bi i selektora i pola momaka trebalo prebacit u A tim i krenut s podmladjivanjem repke.
Jos jednom, cestitke profi i nardinu
Jos jednom, cestitke profi i nardinu
Pa dobro, nije se ovdje ni islo po neka tri boda. Realno, kada se sjetim onih predposljednjih kvala kada smo bili na 6. mjestu ovo je super. Imamo se čemu nadati sigurno.Vucevich je napisao/la:Bod je odlican. Odbrana je beton, ofanzivno ne postojimo uopste.
- ElCartel11
- Kontakt:
Prop'o ko ja u školi.Maestro je napisao/la:Kad smo vec kod hadzica. Gdje onaj drugi hadzic? Hadzic suarez.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Odbrana je beton, ako ne računaš Šabanovića, užasan igrač, niti je dobar defanzivno, niti ofanzivno, Nikolića Olympiacos nije sigurno džaba kupio, nema šanse da je lošiji od ovog gabora.Vucevich je napisao/la:Bod je odlican. Odbrana je beton, ofanzivno ne postojimo uopste.
Ovaj Milicevic tanak na lijevom beku Danilovic los Krila nemamo nikako bezopasni skroz Demirovic se borio sa odbranom koliko je mogo zamalo da bude nagradjen za svoj trud kad je golman njihov zakomplikovo odbrana je ok ali imali smo vise srece nego sto smo bili dobri u odbrani ocekivo sam Djokanovica ali ocigledno da svak svog gura ili Beganovic iz Slobode koji je brz trkac ima prodor ubacaj
Cavar sto prije naci neki klub gdje ce igrati
Mustedanagic gdje god da ode na posudbi uvijek zavrsi na klupi, ima li drugi igrac da moze uci na poziciji desetke?
Mustedanagic gdje god da ode na posudbi uvijek zavrsi na klupi, ima li drugi igrac da moze uci na poziciji desetke?
Sto se desnog beka tice tu ocekujem Dedica da nadmasi sve nase bekove. Steta sto se Gazibegovic povrijedi. Vidjecemo kako ce biti poslije povrede.TedBundy je napisao/la:Odbrana je beton, ako ne računaš Šabanovića, užasan igrač, niti je dobar defanzivno, niti ofanzivno, Nikolića Olympiacos nije sigurno džaba kupio, nema šanse da je lošiji od ovog gabora.Vucevich je napisao/la:Bod je odlican. Odbrana je beton, ofanzivno ne postojimo uopste.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovdje su Svebe nedodirljive, nas ovaj rezultatdrzi u varijantama za 2. mjesto.
Ovu Belgiju mozemo Belgiju dobiti kuci, vjerovatno i Vels. Bice interesantno.
Ovu Belgiju mozemo Belgiju dobiti kuci, vjerovatno i Vels. Bice interesantno.
Dobar bod,mada su Belgijanci očigledno kvalitetniji,naši treneri od najmlađih selekcija forsiraju igrače koji imaju tehniku ali nemaju trku i dok je tako mi nemamo šta tražiti u modernom fudbalu.Demirović,Danilović,Mustedenagić,pravi dizelaši,treba im minuta da se okrenu i uvijek imaju potez viška,od Ćatića sam više očekivao obzirom da je u imao neke minute u prvom timu PSV,kod Ćavara se vidi da nema tim i ne igra,prednost Šabanovića u odnosu na Beganovića je nelogična, Miličević dobar defanzivno,Bojo neprimjetan.Fale znalci tipa Gojaka i Menala iz prethodne generacije.Treba skupljati bodove i pokušati biti ispred Belgije i Velsa, Njemačka je očigledno druga dimenzija.
Ljudi valjda ste svjesni gdje nasi igraci (ne)igraju?
Dermirovic (koji nije spor kako kaze @ovisnik), Cavar, Mujakic nemaju ni minute ove sezone, a ne igraju u "Realu". Catic je 25. igrac PSV-a sa nekih 5 minuta u ligi. Mustedanagica flop, Danilovic je do jucer igrao u Prvoj ligi RS. Serbecic vracen iz Norveske, ove ostale BHPL igrace ne treba ni komentarisati.
Belgijanci nisu babaroga, ali su im igraci standardni u ozbiljnim europskim ekipama.
Ovo je mali podvig.
Dermirovic (koji nije spor kako kaze @ovisnik), Cavar, Mujakic nemaju ni minute ove sezone, a ne igraju u "Realu". Catic je 25. igrac PSV-a sa nekih 5 minuta u ligi. Mustedanagica flop, Danilovic je do jucer igrao u Prvoj ligi RS. Serbecic vracen iz Norveske, ove ostale BHPL igrace ne treba ni komentarisati.
Belgijanci nisu babaroga, ali su im igraci standardni u ozbiljnim europskim ekipama.
Ovo je mali podvig.
Ima li neki igrac da valja?ovisnik je napisao/la:Dobar bod,mada su Belgijanci očigledno kvalitetniji,naši treneri od najmlađih selekcija forsiraju igrače koji imaju tehniku ali nemaju trku i dok je tako mi nemamo šta tražiti u modernom fudbalu.Demirović,Danilović,Mustedenagić,pravi dizelaši,treba im minuta da se okrenu i uvijek imaju potez viška,od Ćatića sam više očekivao obzirom da je u imao neke minute u prvom timu PSV,kod Ćavara se vidi da nema tim i ne igra,prednost Šabanovića u odnosu na Beganovića je nelogična, Miličević dobar defanzivno,Bojo neprimjetan.Fale znalci tipa Gojaka i Menala iz prethodne generacije.Treba skupljati bodove i pokušati biti ispred Belgije i Velsa, Njemačka je očigledno druga dimenzija.
Čestitke momcima na bodu, iako je Njemačka rasula Wels večeras mislim da i oni nisu neki bauk barem ovo što je igralo večeras, mada duge su kvalifikacije ne znači da neće iskociti recimo za godinu neki extra igrač tako da mislim da je dobro što igramo s njima sljedeći mjesec kuci jer znači trebalo bi da isti igrači 90% igraju i protiv nas. Kod njih godinama unazad je oko 80% rostera u ovoj selekciji do 21godine igralo u bundesligi i to sa dobrom minutazom u svojim timovima i sa renomiranim imenima pa tako recimo prošle kvalifikacije su im igrali klosterman, amiri, kehrer, henrichs, dahoud, tah, neuhaus, torunarigha, oztunali, anton, nubel, serdar (ko prati bundesligu zna o kakvim igračima je riječ i da su manje više standardni u svojim klubovima bili i tad) dok ove kvalifikacije za sada ima tek par igraca uopste iz bundeslige a i oni nisu standardni u svojim klubovima na početku sezone pa tako tu su najpoznatija imena kapiten eggestein(werder), desni bek baku (mainz), lijevi bek Schlotterbeck(Freiburg) i možda najveće ime Nmecha koji nije bio starter protiv Welsa(wolfsburg) ostatak je iz zweite što opet ne mora da znaci da nisu kvalitetni i svakako su i dalje favoriti protiv nas ali da ćemo imati šansu mislim da da, moramo "roditi" neko krilo do tada, kako bi samo dobro došao ove kvalifikacije jedan Menalo, Jukic ili Peco, Sabanovic ne smije početi na beku pored Beganovica i Nikolica 

Ako jednog dana preuzme seniore, Vinko ce od svojih igraca napraviti ozbiljnu masinu.
Ne treba tu biti nerkih velikih imena, samo da dobace do pristojnih ekipa.
Ne treba tu biti nerkih velikih imena, samo da dobace do pristojnih ekipa.
- JohnCleese
- Kontakt:
Dobar rezultat, a ni igra nije bila losa
Idemo dobit Njemacku

Idemo dobit Njemacku

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...