Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tikatakaboys
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la tikatakaboys » 10 sep 2019, 17:49

Hoćemo Ibru, al nek izvadi kasetu!
Slađe je se osvetiti nego posvetiti!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 sep 2019, 17:52

@avenija, liži stolice neka su čiste, za PRAZNO BILINO POLJE PROTIV FINSKE!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 sep 2019, 17:55

mohikanac12 je napisao/la:@avenija, liži stolice neka su čiste, za PRAZNO BILINO POLJE PROTIV FINSKE!
TO STE VI GAMAD ZELJEZNICMARA, VAMA JE BITNIJI LOBI OD USPJEHA I PODRSKE REPREZENTACIJI !

A VI BOJKOTOVAT MOZETE SAMO ŠUGAVICU !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 10 sep 2019, 17:56

:bih: institucijo!!! Ako je iko u stanju da koriguje novonastale zajebe, onda je to "Veliki žuti vrač". Možemo da očekujemo par ozbiljnih rezova. Dilaver, Vranješ, Lulić(moja lična želja), Begović(manje vjerovatno ali ne i nemoguće), i ono najvažnije, sad kad nemamo šta da izgubimo, ofanzivniju formaciju. Kolašinac je meni OK, ali treba nekog iza sebe da osigura njegovo izljetanje, sporo vraćanje, lose postavljanje, neko ala Spaha. Mislim da bi Bešić mogao da bude taj ili Dilaver. Zuka uvijek dva metra u zaostatku. Uopste mi nije zao sto ga ne povedose na SP.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 10 sep 2019, 17:59

Cuj prazno Bilino, ma hajte molim vas. Ne pratim ja Bosnu zbog Robija, rezultata il' trenutnog rostera. Pratim jer je volim i nikad je necu bojkotovati.
Ne moram se slagati sa izborom selektora, igrackim kadrom il' necim trecim al' da bojkotujem drzavni tim, ne pada mi na pamet.

Samo naprijed, ima jos nade.. :bih:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 sep 2019, 18:00

AndreWilliams je napisao/la::bih: institucijo!!! Ako je iko u stanju da koriguje novonastale zajebe, onda je to "Veliki žuti vrač". Možemo da očekujemo par ozbiljnih rezova. Dilaver, Vranješ, Lulić(moja lična želja), Begović(manje vjerovatno ali ne i nemoguće), i ono najvažnije, sad kad nemamo šta da izgubimo, ofanzivniju formaciju. Kolašinac je meni OK, ali treba nekog iza sebe da osigura njegovo izljetanje, sporo vraćanje, lose postavljanje, neko ala Spaha. Mislim da bi Bešić mogao da bude taj ili Dilaver. Zuka uvijek dva metra u zaostatku. Uopste mi nije zao sto ga ne povedose na SP.
Da, da, moze, ganjao Lulica po Rimu u novinama, igra gluhih telefona, nista nije sredio za Dilavera, Begovica odstranio od reprezentacije skoro odmah. Eto, da, svi dolaze! Samo cekaj!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 sep 2019, 18:00

harden je napisao/la:Postoje dvije mogucnosti sad:

1. Drasticne promjene gdje ce Robi pokazati autoritet i natjerati svakog igraca da ide glavom na kopacku te nas na kraju odvesti nas na EP

2. Nastavljamo biti kurc.ina i dalje :hmmmmm:
On nema autoriteta da smrsa i lici na trenera , ne moze dva pasa odigrat sa igracima da baklace ne izlaze na znoj u izjavi nit koga imenuje nit spominje rezove nit ista. Jednostavno covjek koliko ja vidim nit nam obilazi ihrace , nit trazi neke nove iako ima onih koji su se javili koje je on direktno mogao zavrsiti , odbija pouvati neke igrace u punoj formi sto jos jednom ukazuke na klanove u repci , ja sam formalno protiv ovih jaranika trenera , kako ce on nekog motivirat kad covjek ne moze sebe motivirat da smrsa. Da kazem odma da Amar je ista suplja . Daj kakog trenera tipa Kovaca , Bilica , Vahu , te tipove , nema zajebancije i koji makar imaju plan i muda
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 sep 2019, 18:02

Kad nemas igre, nema ni publike. Zato je i bilo pisljivih 2000-3000 proslu utakmicu. Da mi igramo dobro i protiv amatera bila bi dobra posjeta.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 sep 2019, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 sep 2019, 18:02

SamoTravnik je napisao/la:Cuj prazno Bilino, ma hajte molim vas. Ne pratim ja Bosnu zbog Robija, rezultata il' trenutnog rostera. Pratim jer je volim i nikad je necu bojkotovati.
Ne moram se slagati sa izborom selektora, igrackim kadrom il' necim trecim al' da bojkotujem drzavni tim, ne pada mi na pamet.

Covjece nije bojkot zbog zutog krmeta, vec zbog ovog kriminala! Kako mozete da date marku vise na to? Mislis da je ona mizerna posjeta protiv Lihetenstajna bila jer je dolazio Lihtenstajn? Nije, nego ljudima je vise dosta sta rade od reprezentacije! Mazu nam oci a utakmicu jednu i pol nismo odigrali kako treba pod ovom ublehom. Ovo je nadam se zadnji ekser!
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 10 sep 2019, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 10 sep 2019, 18:04

Za pocetak :D

Zukanovic : Memisevic
Todorovic : Susic
Saric : Hajrovic
Buric : Begovic
Loncar : Kozulj
Hadzic : Prevljak/Koljic
Bajic : Hodzic/Menalo
Milosevic : Vrancic

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 sep 2019, 18:05

Zukanovic je napisao/la:Za pocetak :D

Zukanovic : Memisevic
Todorovic : Susic
Saric : Hajrovic
Buric : Begovic
Loncar : Kozulj
Hadzic : Prevljak/Koljic
Bajic : Hodzic/Menalo
Milosevic : Vrancic
Moze li Dilaver iz Dinama igrati za nas protiv Finske ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 sep 2019, 18:07

Pa nece biti Dilavera, s obzirom da Debeli Zuti ocekuje od njega da sam sredi papirologiju.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 10 sep 2019, 18:07

ReX je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Cuj prazno Bilino, ma hajte molim vas. Ne pratim ja Bosnu zbog Robija, rezultata il' trenutnog rostera. Pratim jer je volim i nikad je necu bojkotovati.

Covjece nije bojkot zbog zutog krmeta, vec zbog ovog kriminala! Kako mozete da date marku vise na to? Mislis da je ona posjeta protiv Lihetenstajna jer je dolazio Lihtenstajn? Nije nego ljudima je vise dosta sta rade od reprezentacije! A ovo je nadam se zadnji ekser!
Kakvog kriminala? Kriminal sto su nagovorili covjeka da ostane do kraja kvalifikacija!? Ako je to kriminal, onda su i savezi drugih reprezentacija kriminalni. Na kraju se mrtvi broje, mi sanse imamo kroz Ligu nacija a kad bi se plasirali, svi bi se busali u prsa i govorili da je Robi strucnjak, da su ovi iz saveza uradili pravu stvar sto su ga ostavili itd.. De malo ohladite.. Puno pametovanja za raju na kojoj je Torabi zgrno pare..

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 sep 2019, 18:08

Kakvi ce sada talovi da se rade.

Savez napolje, Roberte narkomanska qurvo!
@avenija lizi stolice za PRAZNO BILINO POLJE PROTIV FINSKE!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 sep 2019, 18:09

SamoTravnik je napisao/la:
ReX je napisao/la:

Covjece nije bojkot zbog zutog krmeta, vec zbog ovog kriminala! Kako mozete da date marku vise na to? Mislis da je ona posjeta protiv Lihetenstajna jer je dolazio Lihtenstajn? Nije nego ljudima je vise dosta sta rade od reprezentacije! A ovo je nadam se zadnji ekser!
Kakvog kriminala? Kriminal sto su nagovorili covjeka da ostane do kraja kvalifikacija!? Ako je to kriminal, onda su i savezi drugih reprezentacija kriminalni. Na kraju se mrtvi broje, mi sanse imamo kroz Ligu nacija a kad bi se plasirali, svi bi se busali u prsa i govorili da je Robi strucnjak, da su ovi iz saveza uradili pravu stvar sto su ga ostavili itd.. De malo ohladite.. Puno pametovanja za raju na kojoj je Torabi zgrno pare..
Ma nista, nemam ja stobom djabe tu sta raspravljati. Drze se toga i sa srecom. Ha ja. :) Sve je uredu, sve je lijepo idemo dalje. To sto su ispred nas Armenija i Finska nikom nista. Ima nade kosto kazes, ha. :bih:
@igrajlopte 🐦

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 sep 2019, 18:22

Ma ne treba se obazirat na likove koji su se sada pojavili i sire bezuslovni patriotizam. :puke:
Stara prica, zato i jesmo gdje jesmo.
BOJKOT SAVEZA I SELEKTORA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 sep 2019, 18:25

ja glavu smijem dati da se Robi na vrijeme ogradio klauzulom u ugovoru za debelu svotu novca ako prije isteka ugovora ode sa mjesta selektora i da su ga zbog toga molili da ostane do kraja ugovora............... jbg potrošilo se ono što se plasmanom u Brazil zaradilo

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 sep 2019, 18:28

FoSte95 je napisao/la:ja glavu smijem dati da se Robi na vrijeme ogradio klauzulom u ugovoru za debelu svotu novca ako prije isteka ugovora ode sa mjesta selektora i da su ga zbog toga molili da ostane do kraja ugovora............... jbg potrošilo se ono što se plasmanom u Brazil zaradilo
To ima logike u slucaju da dobije otkaz. A ovde je sam birao da napusti, i u tim slucajevima nevjerujem da se ista dobiva.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.