Kao sto sam i rekaorishovski je napisao/la:Ma ovaj savez je nakaradan,sad ce na kraju ispasti da su molili Zutog da ostane do kraja kvalifikacija... i zato vjerujem da ce i ostati...
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nalić već bio spremio CV.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šta ja rekoh. Iz šupljeg u prazno...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Morat ce se jos neko vrijeme zadovoljiti analizama u studiju NoveBoixosNois1899 je napisao/la:Nalić već bio spremio CV.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kljucaj topic. 
I poslije mubina munib....kakvi klosaridelinjo je napisao/la:svi ste vi MUNIB USANOVIC !!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ovo je možda sve bilo i dogovoreno za ovakav ishod
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Goni ih u pm, necu ni pratit repku vise.
E moj Robi , pao si mi u ocima , nema sanse da promjenim misljenje , sutra druga prica . I da je to makar sa nekim stavom napravicemo neke rezove , da prozove par imena on da izjavu opet mlaku i otvara vrata za jos baklava i sarme kad dodju na odmor ovdje sto Lulic rece.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
Stimalo se za Amawa Lutvu Osima !dinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Savez uvidio da se nema para za boljeg i zato su ga i molili da ostane.
Ma kakvi nije on imao sanse niti bi on prihvatio to sada kada je u Zelji.avenija je napisao/la:Stimalo se za Amawa Lutvu Osima !dinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
dan te **** ovaj ce ispasti jos kao spasioc.....hvala ti Robi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pape?muslin? Ko da je muslin imo milion eura mjesecno u srbijidinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Svakako mi je interesovanje za repkom u slobodnom padu još od Irske, ovako samo ubrzavaju. Apsolutno mi je svejedno, taman u zadnji šešir ispali.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Radi se o kvalitetu selektora.Salih1984 je napisao/la:Pape?muslin? Ko da je muslin imo milion eura mjesecno u srbijidinoze je napisao/la:Pa koga bi za selektora niko koga mi mozemo platiti a da je slobodan nebi bio kvalitetniji.
Pape nebi ni mogao opet jer je Bosnjak.
Mi smo potrosili 20 selektora i mozemo potrositi jos 100 a da nista posebno ne napravimo. Nije do selektora do igraca je koji jednostavno ne zele da se trude.
Kako motivisati nekoga ko nema patriotskog nagona a zna svoje fudbalske mogucnost bile one dobre ili lose i kako motivisati one koje misle da su zvijezde.
Znao sam.exampLe. je napisao/la:Kad ostave Prosineckog.
Neka ga ponese kuci u Svedsku pa tamo prosipa demagogiju. Ako je Nalic bio opcija, onda neka Roberta jos.BoixosNois1899 je napisao/la:Nalić već bio spremio CV.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Plate i bonusi za plasman uz minimalan porez kakve dobijaju selektori BiH nisu uopšte loši. Selektor BiH zaradi više od selektora Švedske!dinoze je napisao/la:Savez uvidio da se nema para za boljeg i zato su ga i molili da ostane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.