FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Crepulja koliko znam razio je preveliku platu, koju u tom momentu strucni stab nije htio da dadne i mi smo ga pustili.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa da, znači ne zavisi sve od kluba i ta opcija +1 kao i da ne postoji faktički.AngelDiMaria je napisao/la:Crepulja koliko znam razio je preveliku platu, koju u tom momentu strucni stab nije htio da dadne i mi smo ga pustili.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Pa ne mora znaciti, nije crepulja trazio platu koju mu ne mozemo dati, procijenili su da ne vrijedi tih para i raskinuli ugovor.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pa da, znači ne zavisi sve od kluba i ta opcija +1 kao i da ne postoji faktički.AngelDiMaria je napisao/la:Crepulja koliko znam razio je preveliku platu, koju u tom momentu strucni stab nije htio da dadne i mi smo ga pustili.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ode Rahman, Tatar, Kova poslije evrope.Denchi je napisao/la:Lazić - teško da će ostati
Hebibović ode, najavi to hadzija..
Svi još tu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
@VenamaHrabrih
Braca previse nagadjas.. a neke stvari izostavljas...
Svrstao si sve hetero u silovatelje i cedomorce a homo u svece i dobre ljude...
Mojne te patetike za pe*ere ociju ti...
To sto je tebi cudno uopste nije istina.. Nisi dobro upucen..
Svrstao si sve hetero u silovatelje i cedomorce a homo u svece i dobre ljude...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Valjda je sve stvar dogovora između igrača i kluba. Pretpostavljam ako se klub pita oko produženja, da onda igraču ide značajnije povećanje plate tipa 20/30 %. Kod Crepulje očito nisu mislili da vrijedi tih para i nije mu produžen ugovor.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pa da, znači ne zavisi sve od kluba i ta opcija +1 kao i da ne postoji faktički.AngelDiMaria je napisao/la:Crepulja koliko znam razio je preveliku platu, koju u tom momentu strucni stab nije htio da dadne i mi smo ga pustili.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I zajebali se.Mokes je napisao/la:Valjda je sve stvar dogovora između igrača i kluba. Pretpostavljam ako se klub pita oko produženja, da onda igraču ide značajnije povećanje plate tipa 20/30 %. Kod Crepulje očito nisu mislili da vrijedi tih para i nije mu produžen ugovor.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pa da, znači ne zavisi sve od kluba i ta opcija +1 kao i da ne postoji faktički.AngelDiMaria je napisao/la:Crepulja koliko znam razio je preveliku platu, koju u tom momentu strucni stab nije htio da dadne i mi smo ga pustili.
Ma lik stanklen, i na njegov bi oporavak sad cekali
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
belosevic28
- Kontakt:
Jedan brani ped.ere, drugi zali za Crepuljom, treci yebe majke svima...fakat pola godine se nije ovde napisao konstruktivan i(li) dobar post.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja uvijek pišem konstruktivne postovebelosevic28 je napisao/la:Jedan brani ped.ere, drugi zali za Crepuljom, treci yebe majke svima...fakat pola godine se nije ovde napisao konstruktivan i(li) dobar post.
Za silovatelje sam se malo previse uopsteno izrazio, jer je silovanje akt nasilja, a ne sexa. Ali to svakako nije poenta.simidobar je napisao/la:@VenamaHrabrih
Svrstao si sve hetero u silovatelje i cedomorce a homo u svece i dobre ljude...![]()
Poenta jest da su im prava uskracena, sto sam i naveo i sto je vrlo.lako provjerljivo i dokazivo. U svojim navodima i ti se slazes.
Ali, zaista je dosta na tu trmu. Mozda je taj dugo iscekivani iskorak, u razumijevanju i prihvatanju drugih i drugacijih. Ljudi lete na Mjesec, operisu bebu u majcinom stomaku i to sve u zemljama koje prihvataju i priznaju tu zajednicu. Nemoguce je da su svi oni blesavi, a mi jedini pametni. Podsjeca me na onaj jedan vic kad je Mujo vozio u suprotnom smjeru.
Napredak, pa i fudbalski, lezi u otvorenom umu i prihvatanju drustvenih i civilizacijskih tokova, a ne u zabranama i uskracivanju.
Daj da zavrsimo na tu temu, molim te. Ja, ionako, ne zelim mijenjati tvoje misljenje. Htio, ne htio prihvatiti, njih ima i među fudbalerima. To su cinjenice, sta god mi mislili o tome.
Ša je s ovim na probi? Je li neko od njih pokazao da je mašina koja će ligu da baci na aparate za održavanje života?
Oj, inžinjeru, teško kliničkom centru s tobom tako dosadnim.
Oj, inžinjeru, teško kliničkom centru s tobom tako dosadnim.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
S kojOg profilaSarajevoJeBordo je napisao/la:Ja uvijek pišem konstruktivne postovebelosevic28 je napisao/la:Jedan brani ped.ere, drugi zali za Crepuljom, treci yebe majke svima...fakat pola godine se nije ovde napisao konstruktivan i(li) dobar post.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sta nasim postovima fali...SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja uvijek pišem konstruktivne postovebelosevic28 je napisao/la:Jedan brani ped.ere, drugi zali za Crepuljom, treci yebe majke svima...fakat pola godine se nije ovde napisao konstruktivan i(li) dobar post.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sa mogbelosevic28 je napisao/la:S kojOg profilaSarajevoJeBordo je napisao/la:Ja uvijek pišem konstruktivne postovebelosevic28 je napisao/la:Jedan brani ped.ere, drugi zali za Crepuljom, treci yebe majke svima...fakat pola godine se nije ovde napisao konstruktivan i(li) dobar post.
-
belosevic28
- Kontakt:
Mrsko ti se ulogovati sa profila Pantelija i Triler, jel to?
Ko te ne zna...
Ko te ne zna...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sa kružnog kod stupske kad izadjes gore na auto put i okolo je sve ravnica , kako bi legao jedan stadion
Jebli vas geici, nije ovo firum **** i lezbeca vec forum navijaca najveceg kluba u BOSNI I HERCEGOVINI.
Sto se tice crepulje neznam na osnovu cega je trazio neku povisicu plate. Godinu i po je bio povrjeden vise bio u bolnici nego na terenu (znaci doso u klub kao hronicni nolesnik) mi ga izlijecili odigto 10 tak utakmica na dobrom nivou ..
Ispravna odluka i nista se ne osjeti njegov i crncev izostanak
Sto se tice crepulje neznam na osnovu cega je trazio neku povisicu plate. Godinu i po je bio povrjeden vise bio u bolnici nego na terenu (znaci doso u klub kao hronicni nolesnik) mi ga izlijecili odigto 10 tak utakmica na dobrom nivou ..
Ispravna odluka i nista se ne osjeti njegov i crncev izostanak
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo da znaš da su Pantelija i Triller inkasirali po 5 glava juče. Nosali neke transparente.belosevic28 je napisao/la:Mrsko ti se ulogovati sa profila Pantelija i Triler, jel to?
Ko te ne zna...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Većina tog zemljišta je vojna imovina tj vlasništvo Ministarstva odbrane sa strane do kasarne. A kontra strana su državne firme i pruga. Tako da, zaboravi.HeraklitMracni je napisao/la:Sa kružnog kod stupske kad izadjes gore na auto put i okolo je sve ravnica , kako bi legao jedan stadion
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, bvsic, PeppermintSA i 180 gostiju.