FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo udri sam sebe Azmire...Ponizavaj klub i ove navijace maksimalno, ali zapamti, nicija nije do zore....Bojis li se boga stoko seljacka neotesana. 

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
A i klub pokazuje ljubav prema njemu tako sto ga nudi prvom komsiji... Yebe lud zbunjenog.klasik je napisao/la:Prihvatili su oni, al im je momak objasnio kako se POSTUJE SLOBODA, I KAKO SE POKAZUJE LJUBAV PREMA KLUBU.harry_90 je napisao/la:Na sta su klub doveli jasmin i njegovi poltroni![]()
Kad bolje razmislim trebali su prihvatit ovu ponudu,dzaba momak da propada i ne prima platu,umjesto da sazrijeva u igri i ima redovna primanja..
Bolje Kozlicu podnesi ostavku, reci ne mogu ja i gotovo nego da ovako ponizavas i omalovazavas klub. Isto ko sto si trebo odbit 50k za Muminovica i poslat ga na tribine i sad si trebo se zahvalit i cao.
Kozlicu uci od Beganovica osnove ljubavi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
DODJI HELCO DA KOKARESviuodbranu je napisao/la:Samo udri sam sebe Azmire...Ponizavaj klub i ove navijace maksimalno, ali zapamti, nicija nije do zore....Bojis li se boga stoko seljacka neotesana.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
@Beduin, Bega je valjda odbio, iako su naši prihvatili. Zvao sam i neke naše da provjerim, ali ne javljaju se oni meni

Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Mali ljut na agenciju sto nsu dali pristanak.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
“Sloboda je jedini klub u BiH za koji želim igrati, za ponudu sam saznao preko svog agenta. Ja sam dijete Slobode i osjećam pripadnost prema ovom klubu, klubu koji mi je dao sve. Fokusiran sam samo na igre u Slobodi i na igre u mladoj reprezentacij BiH”, poručio je za seljacke.ba Amar Beganović.Probisvjet je napisao/la:Mali ljut na agenciju sto nsu dali pristanak.
Kako to zakljuci.
-
- Kontakt:
Nisam znao da si trans. Hvala ali ne bih, zaista.Heller je napisao/la:DODJI HELCO DA KOKARESviuodbranu je napisao/la:Samo udri sam sebe Azmire...Ponizavaj klub i ove navijace maksimalno, ali zapamti, nicija nije do zore....Bojis li se boga stoko seljacka neotesana.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
-
- Kontakt:
pa koje su to ckepi dali bi kapitena u svoj ovoj trenutnoj situaciji slogi za sto milja, pa koje ckepi ne vjerujem
sami se ranite al momentalno!
a u ****
UPRAVA NAPOLJE!
sami se ranite al momentalno!
a u ****
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
sajslu onom price jes da nam ne treba al et uzeli bi ga
ovi jedva docekali i vazelinom se vec namazali i namjestili..joj

ovi jedva docekali i vazelinom se vec namazali i namjestili..joj

-
- Kontakt:
imal kraja agoniji bog te pogledo vise
jel kemo bar procito one zahtjeve za hitnom sjednicom?

jel kemo bar procito one zahtjeve za hitnom sjednicom?
Beduin je napisao/la:Ako je istina, onda ne spasava Slobodu, nego trenutnu Upravu i produzava agoniju.
Mize Azmir cekati i dobiti ga besplatno, za 2 mjeseca sa igracem napraviti predugovor. A i Beganovic je sve losiji u zadnje vrijeme.
Tako je kad si kokuz, reprezentativca mladog i kapitena dajes bud zasto. Imali cijelo ljeto da uzmu pare na njemu kako treba. Odlicna nam Uprava, milina ih slusati u medijima jer nisu seljaci i prevaranti, sto bi neki ovdje rekli.

mirza24 je napisao/la:Beduin je napisao/la:Ako je istina, onda ne spasava Slobodu, nego trenutnu Upravu i produzava agoniju.
Mize Azmir cekati i dobiti ga besplatno, za 2 mjeseca sa igracem napraviti predugovor. A i Beganovic je sve losiji u zadnje vrijeme.
Tako je kad si kokuz, reprezentativca mladog i kapitena dajes bud zasto. Imali cijelo ljeto da uzmu pare na njemu kako treba. Odlicna nam Uprava, milina ih slusati u medijima jer nisu seljaci i prevaranti, sto bi neki ovdje rekli.

- Beduin
- Kontakt:
Selam alejk.mirza24 je napisao/la:Beduin je napisao/la:Ako je istina, onda ne spasava Slobodu, nego trenutnu Upravu i produzava agoniju.
Tako je kad si kokuz, reprezentativca mladog i kapitena dajes bud zasto. Imali cijelo ljeto da uzmu pare na njemu kako treba. Odlicna nam Uprava, milina ih slusati u medijima jer nisu seljaci i prevaranti, sto bi neki ovdje rekli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije Amar "mali".MMA075 je napisao/la:“Sloboda je jedini klub u BiH za koji želim igrati, za ponudu sam saznao preko svog agenta. Ja sam dijete Slobode i osjećam pripadnost prema ovom klubu, klubu koji mi je dao sve. Fokusiran sam samo na igre u Slobodi i na igre u mladoj reprezentacij BiH”, poručio je za seljacke.ba Amar Beganović.Probisvjet je napisao/la:Mali ljut na agenciju sto nsu dali pristanak.
Kako to zakljuci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ako iko zna ove vodje Fukara i glavne momke, neka im kaze da se momku makar jedan transparent digne na utakmici protiv Borca(ako je docekamo
), stvarno je zasluzio. Malo ko bi od nas to uradio, bez plate, bez icega, ako nista momak barem to zasluzuje!

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Probisvjet
- Kontakt:
Prioritet je ideja. Igraci neka idu.
- Beduin
- Kontakt:
Za svaku parolu trebaju pare.bhpremierliga12 je napisao/la:Ako iko zna ove vodje Fukara i glavne momke, neka im kaze da se momku makar jedan transparent digne na utakmici protiv Borca(ako je docekamo), stvarno je zasluzio. Malo ko bi od nas to uradio, bez plate, bez icega, ako nista momak barem to zasluzuje!
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
nije ni lova problem, dizale se parole igracima i prije pa te poslje polusezone ili godine negotivno ohlade
- Beduin
- Kontakt:
Jest problem i pare jer je grupa malobrojna i mlada, dosta ih ne radi. A vidis i da se svako distancira od kopa i Sjevera, osim u kriznim momentima. 

075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.