Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Ovom je sigurno Ibro ziogu rodbinu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sehic nam je bio mozda i najbolji igrac u kvalifikacijama. Smijesno je njega prozivati za nesto.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sehic je nas najbolji golman i tu se prica zavrsava. Begovic moze konkurisati samo kad pocne braniti u klubu i bude na nivou. Do tad jedinica se zna.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma iskreno sad su u 5 deka !
Sehic je bolji igrac nogom, Odbrana moze s njim igrati bez da izbija svaku i nije do sad ni jednu vecu gresku napravio!
Dok je Bega malo Kapitenski nastrojen igra na sigurno bez kalkulacija i mislim da je bolji 1x1 !
Sehic je bolji igrac nogom, Odbrana moze s njim igrati bez da izbija svaku i nije do sad ni jednu vecu gresku napravio!
Dok je Bega malo Kapitenski nastrojen igra na sigurno bez kalkulacija i mislim da je bolji 1x1 !
- desnibocni
- Kontakt:
Dva puta bio igrac utakmice protiv Atletiko Madrida. Nije otjeran, vec mu je istekao ugovor koji nije htio produziti. Nije primao smijesne golove, vec si se u nedostatku argumenata uhvatio jednog gola protiv Celzija u Londonu. Dakle, laz je da je otjeran, laz je da je primao smijesne golove. I sad i da crknes, narednih 7 do 10 godina ces ga gledati na golu reprezentacije. Pitam te, za koje golove je kriv otkako brani za BiH? Necu te vise uzeti u razmatranje, jer si poprilicno plitak.Wandelanoite je napisao/la:Branio u LP primao golove kojima se smijao cijeli svijet, nakon čega je **** motkom otjeran iz Qarabaga.desnibocni je napisao/la:Jako je ruzno nekoga nazivati imbecilima. I sta si ti gledao pa kazes da je covjek kriv za tri gola? Trebas strucnu pomoc jer bi ti zaista dobro dosla. Covjek je branio ligu sampiona, imao najvise odbrana u grupnoj fazi, i igrao protiv ekipa koje ti mozes gledati samo na televiziji. I ovo sto je do sada branio je bilo sasvim dobro. Pisao bi ti sigurno drugacije, nego je tvoja najveca trauma to sto je covjek branio za Željezničar. Priznaj, pola ti se prasta.Wandelanoite je napisao/la:Imbecili sa Grbavice se nakotili. Begović je klasa, golman koji je karijeriju čitavu proveo u Premiershipu, u repki odličnim odbranama nam donio najbolje rezultate u historiji. S druge strane amatercina Sehic, drugoligaš, smiješan golman koji ne zna za uspjeh čitavu karijeru, jučer ocajnim intervencijama glavni krivac za 3 gola. Ublehas koji je nepotizmom došao na gol repke, a rezultat toga je historijska sramota u ovim kvalifikacijama.
Takve smecarske poteze mogu podržati samo isti takvi ljudi, koji nisu navijači BiH i koji su saucesnici sramote najveće u historiji.
Ti ako stvarno misliš da je Sehic bolji golman od Begovica ti si bolestan lik.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
@desnibocni
Ma brate pust tu icardijovu kuravu @wandu naru. Lik se prosipa nonstop na ovoj temi.
Njemu je svaki sehin primljen gol golmanova greska. Lik nabija sehicu prvi gol od jucer a greska bila prvo kolasinceva pa zukanovicova. Mislim boli me k.urac i za zeljom i ostalim bh ekipama ali lik ima stvarno problema u glavi.
Ma brate pust tu icardijovu kuravu @wandu naru. Lik se prosipa nonstop na ovoj temi.
Njemu je svaki sehin primljen gol golmanova greska. Lik nabija sehicu prvi gol od jucer a greska bila prvo kolasinceva pa zukanovicova. Mislim boli me k.urac i za zeljom i ostalim bh ekipama ali lik ima stvarno problema u glavi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- desnibocni
- Kontakt:

Maestro je napisao/la:@desnibocni

...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
-
- Kontakt:
Kriv je jučer za 3 gola pogotovo za drugi kad smo preuzeli inicijativu prima gol kroz ruke i po sredini gola.desnibocni je napisao/la:Dva puta bio igrac utakmice protiv Atletiko Madrida. Nije otjeran, vec mu je istekao ugovor koji nije htio produziti. Nije primao smijesne golove, vec si se u nedostatku argumenata uhvatio jednog gola protiv Celzija u Londonu. Dakle, laz je da je otjeran, laz je da je primao smijesne golove. I sad i da crknes, narednih 7 do 10 godina ces ga gledati na golu reprezentacije. Pitam te, za koje golove je kriv otkako brani za BiH? Necu te vise uzeti u razmatranje, jer si poprilicno plitak.Wandelanoite je napisao/la:Branio u LP primao golove kojima se smijao cijeli svijet, nakon čega je **** motkom otjeran iz Qarabaga.desnibocni je napisao/la: Jako je ruzno nekoga nazivati imbecilima. I sta si ti gledao pa kazes da je covjek kriv za tri gola? Trebas strucnu pomoc jer bi ti zaista dobro dosla. Covjek je branio ligu sampiona, imao najvise odbrana u grupnoj fazi, i igrao protiv ekipa koje ti mozes gledati samo na televiziji. I ovo sto je do sada branio je bilo sasvim dobro. Pisao bi ti sigurno drugacije, nego je tvoja najveca trauma to sto je covjek branio za Željezničar. Priznaj, pola ti se prasta.
Ti ako stvarno misliš da je Sehic bolji golman od Begovica ti si bolestan lik.
Ja sam plitak koji tvrdim da je Begović koji ima 3 puta uspješniju karijeru, zaradio je više od karijere, sa reprezentacijom postigao bolje rezultate bolji golman. Čovjek koji je branio u 7 puta jačoj ligi i jačim klubovima. Sve fudbalske reference su na njegovoj strani i ti meni kažeš da sam plitak imbecilu glupi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sve ovo boldano je prošlo svršeno vrijeme nažalost i Begović nije ni blizu onoga što je bio.Wandelanoite je napisao/la: Kriv je jučer za 3 gola pogotovo za drugi kad smo preuzeli inicijativu prima gol kroz ruke i po sredini gola.
Ja sam plitak koji tvrdim da je Begović koji ima 3 puta uspješniju karijeru, zaradio je više od karijere, sa reprezentacijom postigao bolje rezultate bolji golman. Čovjek koji je branio u 7 puta jačoj ligi i jačim klubovima. Sve fudbalske reference su na njegovoj strani i ti meni kažeš da sam plitak imbecilu glupi.
Plitak si jer non stop ko papagaj ponavljaš jedne te iste nebuloze.
NE nije kriv za tri gola jučer, kriv je za jedan gol, ali i tu mu se ne može prišit apsolutna krivica jer su naši odbramebni igrači na lijevoj strani čitavu utakmicu ispadali ili samo gledali Armence kako napadaju.
Kad se sve uzme u obzir sve je utakmice do sada više nego korektno branio i do jučerašnje utakmice nije bio direktni krivac za niti jedan gol ni u ligi nacija, ni u kvalifikacijama.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Daj ba sta se raspravljate sa wandom narom.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- invincible1921
- Kontakt:
Ja ne znam da je seha kriv ni za jedan jedinj go, a Begovic ih se naprimo podosta, ne sjecam se vala ni nekih njegovih odbrana, a seha nas je eto recimo protiv italije spasio dva puta...Protiv armenjje ona kontra covjek na centru stigoi spasio. Bega bi rutinski osto na liniji saceko trk amrenca i primio go..
Znaci sehic je primio manje golova za koje je kriv (hajd ovo cemo uzet ko polu plus jer je branio manje utakmic)
Bolji je u razumjevanju igre odnosno igra nogom dok je begovic samo nabija do iznemoglosti.
Po meni golman koji poput begovica nece da istrci i baci se pa cak ni na korner nema sta trazit u modernom fudbalu.
Seha je moderniji golman od begovica cije karakteristike nam puno vise odgovaraju.
Nista lose protiv begovica, al neka losiji je golman trenutno i kraj price. Ta neka prica 1na1 e to kad budemo viktorije ganjali ili gu.ze onda ga zovite.
Sehic je medju nasa top3 igraca u LN i kval.
Znaci sehic je primio manje golova za koje je kriv (hajd ovo cemo uzet ko polu plus jer je branio manje utakmic)
Bolji je u razumjevanju igre odnosno igra nogom dok je begovic samo nabija do iznemoglosti.
Po meni golman koji poput begovica nece da istrci i baci se pa cak ni na korner nema sta trazit u modernom fudbalu.
Seha je moderniji golman od begovica cije karakteristike nam puno vise odgovaraju.
Nista lose protiv begovica, al neka losiji je golman trenutno i kraj price. Ta neka prica 1na1 e to kad budemo viktorije ganjali ili gu.ze onda ga zovite.
=\_1921_/=
Begović:invincible1921 je napisao/la:Ja ne znam da je seha kriv ni za jedan jedinj go, a Begovic ih se naprimo podosta, ne sjecam se vala ni nekih njegovih odbrana, a seha nas je eto recimo protiv italije spasio dva puta...Protiv armenjje ona kontra covjek na centru stigoi spasio. Bega bi rutinski osto na liniji saceko trk amrenca i primio go..
FC Kirchhausen
Southwest Sting Edmonton
La Louvière
Macclesfield
AFC Bournemouth
Ipswich Town
Stoke City (zabio i gol)
Chelsea
Qarabağ
Canada U20 - 11
Bosnia and Herzegovina 61 (Igrao svjetsko, nekoliko puta i veliki "Baraž")
Šeha:
Željezničar
Mersin
Qarabaq
BB Erzurumspor
Bosnia and Herzegovina U21 - 11
Bosnia and Herzegovina- 24
Ma Šeha je bolji : )

- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno...
Ja mu jedino priznajem to u stokeu sto je bio. Ovo ostalo mogo sam i ja branit kao i on
Ja mu jedino priznajem to u stokeu sto je bio. Ovo ostalo mogo sam i ja branit kao i on
=\_1921_/=
Obojica su prosjecni golmani, ali Sehic je reprezentaciji pruzao bolje partije. Stvarno ne vidim razlog da se momak kritikuje. Jedan od rijetkih sto je odigrao kvalifikacije na nivou.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma joj opušteno drug moj, samo iznosimo činjenice i ti i ja, da su nam bar golmani najveći problem pa ajd, ovako ti i ja možemo raspravljati ali kad skontaš ti u našoj reprezentaciji imaš Pjanića i Džeku (kraj karijere još malo) i imaš ove igrače po Qualifatima, Turskoj prvoj u nekim lijevim ekipama i drugoj ligi, imaš igrače po Hrvatskoj i par neki igrača u ligi petica gdje jedva i dobivaju priliku da igraju i mi očekujemo nešto, dijaspora presušila, talenti nam iz lige idu kao sa onim malim iz Dinama, umjesto da ide u Real ili neke zapadne ekipe i radi po njihovom sistemu, konj ode u Tursku, otišao dobio par maraka više i jer mu starci vole Ezela i Turke jer su "muslimani" ajde ti sine u Bešiktaš jebla te Castilla i Real. Mi treba da smo sretni da hoće iko više da se odaziva i da igra za nas.invincible1921 je napisao/la:Trenutno...
-
- Kontakt:
De da vidim te golove za koje je Begovic kriv u reprezentaciji, samo nemojte postaviti onaj protiv Belgije kad je jedino Begovic zasluzan sto smo uzeli bod jer je izvadio 6,7 mrtvih zicera.
MES QUE UN CLUB!
Wandelanoite je napisao/la:De da vidim te golove za koje je Begovic kriv u reprezentaciji, samo nemojte postaviti onaj protiv Belgije kad je jedino Begovic zasluzan sto smo uzeli bod jer je izvadio 6,7 mrtvih zicera.

- invincible1921
- Kontakt:
Suma sumarum da je bio i Begovic isto bi.prosli...tako da krivir sehica je smijesno...golman je opcenito precijenjena kategorija osim ako nemas nekog wc.Celtic je napisao/la:Ma joj opušteno drug moj, samo iznosimo činjenice i ti i ja, da su nam bar golmani najveći problem pa ajd, ovako ti i ja možemo raspravljati ali kad skontaš ti u našoj reprezentaciji imaš Pjanića i Džeku (kraj karijere još malo) i imaš ove igrače po Qualifatima, Turskoj prvoj u nekim lijevim ekipama i drugoj ligi, imaš igrače po Hrvatskoj i par neki igrača u ligi petica gdje jedva i dobivaju priliku da igraju i mi očekujemo nešto, dijaspora presušila, talenti nam iz lige idu kao sa onim malim iz Dinama, umjesto da ide u Real ili neke zapadne ekipe i radi po njihovom sistemu, konj ode u Tursku, otišao dobio par maraka više i jer mu starci vole Ezela i Turke jer su "muslimani" ajde ti sine u Bešiktaš jebla te Castilla i Real. Mi treba da smo sretni da hoće iko više da se odaziva i da igra za nas.invincible1921 je napisao/la:Trenutno...
Sto se mene tice ko god bude branio nek brani sto je njegovo dakle bez kardinalnih gresaka i dosta.
=\_1921_/=