FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

burek pita
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la burek pita » 11 nov 2010, 20:58

HZ1982 je napisao/la:Vjerovatno ce biti ban ali ovo moram reci i unaprijed se izvinjavam moderatorima.

prvo:
Prvi put me stid sto ovakvi ljudi navijaju za sarajevo. A vi istomisljenici BLEKICA kojima samo noge vire iz njegovog rektuma jeste li vi toliko plitki. Sada da ja kazem istinu o Blekicu koji je neke iz mog bliskog okruzenja izradio za certifikate i vjerujte mi da ce zavrsiti kao Mihrija Pelak. Al eto vama to nije ni bitno. Vama je bitno da vam se kaze beri grozdje cupaj travu i vi to i radite.
Ima li koji pametnjakovic da mi kaze sta je trebao Blekic uraditi osim da dovede sponzore da donese novac itd. a on nije ni to uradio. Pa na kraju krajeva kada je Dzek sto ne bude kao NIjaz Gracic i otjera Mirzu i da mu obestecenje i dovede Vahu Halilhodzica sto nije smeker kao Mamic. Sta glumi DZEK nema para da otjera MIrzu eto on mu kriv. Kako ste jadni vi malogradjani. Blekic konta da Sarajevo postoji od kada je on dosao. Covjek koji se stidi svog rahmetli oca. On da nam bude presjednik FUJJJJJJJJJJ.

Mod. izivnite i cao
sta si se ti ufatio blekica,jel on napravio dug zbog kojeg sarajevo vrlo lako moze zavrsiti kao olimpija???
sto nevrijedjas baljka,alihodjica,fazlagica,merdanovica? svi vi koji podrzavate ove ljude mrzite sarajevo iz dna duse

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 11 nov 2010, 20:59

Megamon je napisao/la:Mirza,Baljak,Alihodjic =

slika
Konj je elegantna zivotinja :D

Samo da pitam pitare, cime vas je to Blekic osvojio, pa se malte ne i njime kunete ? Jel onom papanskom izjavom za derbi ili necim drugim ?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 21:01

Samo mi nisu jasni ovi likovi.Napisu 9 postova i vide da ih niko ne j*be ni 2% i opet pise :roll:

Zanimljivo 2-3 navijaca su pametnije od grupe :roll:

@Buddy

Kad mi kazes zasto te to zanima onda cu odgovoriti
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 21:01

johnnyHZ je napisao/la:boze sacuvaj kako ima glupih likova .... ba Bog sacuva...vi vjerujete mirzi??? ma ja tom liku nevjerujem ni rijeci ,pa pola familije mu zivi na grbaci sarajeva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ito desetljecima ... i prica price neke ....vidi se iz aviona da hoce da ostane na klupi jer su REZULTATI KATASTROFA OD 5 UTAKMICA SA SIROKIM NEMA POSBJEDE..... FUJ

i naravno igraci ako nemaju plkata sto nekazu,imaju intervjui gdje jasno kazu SVE JE OK
Bravo brate zašto onda hame (kapiten) kaže da nema štrajka da je sve u redu i da nema nikakvih dugova a da nisu trenirali jer su imali slobodan dan.Znači on laže igrači Sarajeva jedini u našoj jadnoj ligi nemaju slobodan dan i treniraju a nemaju šta da jedu ajoš im dužni i pare ,nešto mi tu nema neke logike.Mi smo se ovde polomili objađšnjavajući prošle godine da bi halalili i kup i ligu i sve da su dobili lišticu a vi svi na nas kad je bio belaj kako možemo rušiti stadion itd. Nešto mi smrdi oko Mirze samo ga Manijaci podržavaju da neče brko otići pa ga uzmite sebi. :D
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 21:04

Megamon je napisao/la:@HZ1982
Zanimljivo.registrovao si se danas i u svakom postu spominjes Mirzu u pozitivnom kontekstu.Tu zavrsavam raspravu sa tobom.
nisi na mom nivou,trebas imati ovdje staza da bi mogao razgovarati sa tobom.
A sad pali
ljubim te brate Hairlija!
Sarajevo ljubavi moja!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 11 nov 2010, 21:04

Politika je iza ledja , kako ne kontate da Baljak , Mirza i ostali lažu sve ?

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 11 nov 2010, 21:05

Megamon je napisao/la:Samo mi nisu jasni ovi likovi.Napisu 9 postova i vide da ih niko ne j*be ni 2% i opet pise :roll:

@Buddy

Onako, vidim drama ga gotivite, a nije neke ozbiljne promjene napravio.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 11 nov 2010, 21:07

ZIJAD BLEKIĆ jedan je od nas.........baljak,alihodzić,mirza odlazite iz svetinje FK SARAJEVA

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 21:08

Buddy je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Samo mi nisu jasni ovi likovi.Napisu 9 postova i vide da ih niko ne j*be ni 2% i opet pise :roll:

@Buddy

Onda ga gotivimo samo onako.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 11 nov 2010, 21:10

KARL HAJNC je napisao/la:ZIJAD BLEKIĆ jedan je od nas.........baljak,alihodzić,mirza odlazite iz svetinje FK SARAJEVA
i merdanovic i fazlagic!
al teze je njih otjerat nego usanovica iz saveza

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 nov 2010, 21:11

Kako @Megamon rece na jednoj drugoj temi, Mirzu za selektora, nek unisti i repku kad je unistio i Sarajevo ! ! !
Za zivot cijeli!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 21:12

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Kako @Megamon rece na jednoj drugoj temi, Mirzu za selektora, nek unisti i repku kad je unistio i Sarajevo ! ! !
E vala ne mogu da vjerujem kakvu sam tad glupost napisao :oops:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 nov 2010, 21:12

ne navijam za sarajevo nit me zanima trenutna situacija kako u klubu tako niti oko njega ali gledajuci ove sapunice kao u meaksickim serijama u vidu sapostenja svaki dan zapazih jednu stvar ,kao predsjednik sarajeva sam dao POZAJMICU od 130 000 km i moji prijatelji su dali jos 60 000 km ,pozajmicu kad das ocekujes i povrat novca a po ovome ispade blekic veliki covjek sa jaranima 200 000 izleti i ode kao on voli klub to je on dao od sebe da bi klub prezivio jer on je HORDAS od djetinstva

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 11 nov 2010, 21:14

naravno da igrači neće reći da nemaju para
mislis li ti da se u želji priča da je osim svim igračima nakon derbija skinuo 300 maraka od plate jer nisu pobijedili
trener je bog i to je tako
sad čuo sam izjave i mirze koji za vasu informaciju jest milioner i blekića koji je teški lopov
nijedna mi izjava ne stoji,to je čisto prebacivanje odgovornosti
nije mi jasno kako se vi kunete u blekića kad je i on kriv koliko i mirza ,ništa bolji nije
žao mi je stvarno situacije u kojoj je Sarajevo, al nakon što čujem ovdje komentare kako jedni brane blekića a drugi mirzu,onda i zaslužujete da popadnete jer nemate nimalo pameti
koliko glup moraš biti da vidiš da te lažu

ewo sta ja očekujem
mirza da ostavku da,blekić u zatvor da ode jer je kriminalac teški, uprava da nova dodje,da podijelite plate igračima da bi i oni imali motiva igrat, i da klub krene poslovat pozitivno
želim vam sreću

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 11 nov 2010, 21:14

Megamon je napisao/la:
Buddy je napisao/la:

@Buddy

Gotiviš ga zato što ti je sa vrha rečeno da ga treba gotiviti. Da vam "grupa" kaže da pojedete ****, pojeli biste bez pogovora. Karakteri bez vlastitog mišljenja i stava kojima bez problema mogu manipulisati polupismeni primati. Ne čudi što je Blekić jedan od vas.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 11 nov 2010, 21:15

Megamon je napisao/la:
Buddy je napisao/la:

@Buddy

OK i dalje ga gotivite :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 nov 2010, 21:16

Megamon je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Kako @Megamon rece na jednoj drugoj temi, Mirzu za selektora, nek unisti i repku kad je unistio i Sarajevo ! ! !
E vala ne mogu da vjerujem kakvu sam tad glupost napisao :oops:
Velika greska, sad ga tjerajte kako znate i umijete, jer realno sa njim nema "velikog Sarajeva", sto je najavljivao Blekic prije pocetka sezone, nadam se da su vam ambicije iste i poslije Blekica
Za zivot cijeli!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 21:17

sektm87or je napisao/la:naravno da igrači neće reći da nemaju para
mislis li ti da se u želji priča da je osim svim igračima nakon derbija skinuo 300 maraka od plate jer nisu pobijedili
trener je bog i to je tako
sad čuo sam izjave i mirze koji za vasu informaciju jest milioner i blekića koji je teški lopov
nijedna mi izjava ne stoji,to je čisto prebacivanje odgovornosti
nije mi jasno kako se vi kunete u blekića kad je i on kriv koliko i mirza ,ništa bolji nije
žao mi je stvarno situacije u kojoj je Sarajevo, al nakon što čujem ovdje komentare kako jedni brane blekića a drugi mirzu,onda i zaslužujete da popadnete jer nemate nimalo pameti
koliko glup moraš biti da vidiš da te lažu

ewo sta ja očekujem
mirza da ostavku da,blekić u zatvor da ode jer je kriminalac teški, uprava da nova dodje,da podijelite plate igračima da bi i oni imali motiva igrat, i da klub krene poslovat pozitivno
želim vam sreću

Dobro kriminalac je,al' mozete li nas pustiti da sami tonemo?Stvarno mi niste jasni.Pa vise vas zanima sta se desava kod nas nego vas klub
Igrate u subotu protiv Borca a ovdje se razmnozili kao virus.Potreban je jedan "Levenhuk" da vas istrazi

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 11 nov 2010, 21:23

Ne zelim se mijesati u vase stvari ali cu vam reci jednu stvar koju mi je sinoc rekao jedan igrac Zelje koji dobro poznaje neke od vasih igraca, tacnije Scepanovica i Arsenijevica. Obojica su zatrazila raskid ugovora jer im nista nije dato po ugovoru sto su ga potpisali, a potpisali su ga za vrijeme Blekica.
Zaista nije bilo razloga da me laze i nema razloga da mu ne vjerujem a vi to shvatite kako hocete.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 11 nov 2010, 21:24

Možete misliti kad su nam igrači ,,gladni" mi treći na tabeli.....šta bi tek bilo da su,, siti"...........imali bi 10 bodova viška ispred drugoplasiranog tima premijer lige
p.s. ipak je te strašne igrače trebao dovesti u FK SARAJEVO,a zna se ko ih je doveo GOSPODIN ZIJAD BLEKIĆ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Pantelija, riki46, Tarapi, TETRAPAK i 21 gost.