FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Problem je.sve ostalo.
Pa i onda i taj milion dodje ko medvjedja usluga..
Pa i onda i taj milion dodje ko medvjedja usluga..
Senade Mujkanoviću, vrati se!
.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo naka idu, a poslije cemo vidjeti.
Ima jasmin ovakvih ko' qurava picajzli. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I status je? Ima li ponedeljka u Slobodi? Sljedeće kola protiv Borca juniori igraju? Ima li uopšte sljedećeg kola?
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
Zamisli sad Uprava kazni igrace sto odbijaju trenirati i igrati. A ljudi ne znaju ni sta znaci plata jbte
I da zahvalim gradonacelniku sto nam jos nije doveo gej paradu u grad kao vid modernizma i promocije grada. Zasad se drzimo u odnosu na glavni grad, Bogu hvala.

I da zahvalim gradonacelniku sto nam jos nije doveo gej paradu u grad kao vid modernizma i promocije grada. Zasad se drzimo u odnosu na glavni grad, Bogu hvala.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cuo sam sinoc da se nesto radi, ali mi ne rekose u detalje, valjda ima neki plan za buducnost.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ko ovaj put piše pozajmicu?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ovo treba sve rascerat, ugasiti, srusiti onu rusevinu od stadiona po kojoj nam skacu tuzloci i smiju nam se u lice. Dosta smo i trajali...100 godina. Svakako je doslo neko novo vrijeme, njiovo vrijeme.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Valja sacekat skupstinu i vidit sta i kako
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Prijetili su nekim raskidima zbog strajkaBeduin je napisao/la:Zamisli sad Uprava kazni igrace sto odbijaju trenirati i igrati. A ljudi ne znaju ni sta znaci plata jbte![]()

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Imaš već 6-7 godina razne queer festivale u TuzliBeduin je napisao/la:Zamisli sad Uprava kazni igrace sto odbijaju trenirati i igrati. A ljudi ne znaju ni sta znaci plata jbte![]()

Što se tiče Slobode, ne vidim način da opština uleti s više para do kraja ove godine i realno mislim da i ne treba. Previše se para baca u ovaj bunar bez dna. Mislim da bi najpametnije bilo odmah početi raditi na nekom petogodišnjem planu čišćenja dugova, pa ako treba i po cijenu ispadanja iz lige. Ionako od tavorenja i borbe za opstanak realno nemamo ništa.
-
- Kontakt:
Hajde Koza daj ljudima kes, ponedjeljak je, pa da hvatamo prikljucak za vrh tabele 

- Probisvjet
- Kontakt:
Ma treba igrace kazniti. Koji ce qurac u Slobodi ako ne mogu u slobodno vrijeme sebi zaraditi koju markicu. Ko nece da igra poslati ga na tribine neka privredjuje i prodaje kospice i kikiriki.
Koza samo ih hipnotisi i nek ide sve u PM. Hipnotisi i malog koji se igrao.

Koza samo ih hipnotisi i nek ide sve u PM. Hipnotisi i malog koji se igrao.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Nemaju vise ni obavezu sluzenja vojnog roka, ne trazi se titula od njih, cak ni osvajanje kupa ne trazimo, sta hoce vise koji qurac. Samo se od njih trazi da ne spominju platu i huskaju medije protiv Slobode, zar je to previse

075 ❤
075 ❤
Problem je sto je klub pokucao sto puta na razna vrata i potrosio kredite. nije realno ocekivati da neko pumpa tek tako lovu u klub. Sloboda po pitanju novca vjerovatno ima najgori imidz od svih premijerligasa tako da ovo nista ne iznenadjuje.katarakta je napisao/la:Samo da ovo na kraju ne bude gasenje ili neka fuzija sa TC.
Imas 100 godina kluba, napravio si zapravo negativnu kampanju. Umjesto da ides, da trazis pare, sponzore. Lo ce davat na citavu situaciju lovu. Niko nije lud.
Nikakvih aktivmosti nema, prvi covjek kluba je u Sarajevu i on nema vremena za sebe a kamoli za Slobodu. Tako i njegov zamjenik.
Svake godine smo imali belaje, ali nikad na startu sezone, barem do zimske pauze. Osim onda kada je Azmir otisao. Tada je bilo dvaput gore.
Ja ne znam sta da mislim ali ovo prezivljavanje je za neku stvar...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Beduin
- Kontakt:
Tu smo negdje sa Borcem i Celikom, mada ovi prvi su neprikosnovenim
075 ❤
075 ❤
Sta je ovo, jel istina za Beganovica da ide u TC?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Spasava Hasmir Slobodu. Uzeti ce pomocu prevarantske agencije igraca za 50 hiljada, a vrijedi 300. Novinari se ocito svi prodali, jadno.
Nadam se da nije._dreamer_ je napisao/la:Sta je ovo, jel istina za Beganovica da ide u TC?
A Hazmiru želim sa što prije rikne u tajniru pečenja u Aqui **** mu rod i porod
Bolje ga dat džaba Zrinjskom za 50%.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Neko ima obraza, a neko je **** picketina koja se prodala odmah i jos sere po klubu koji mu je pruzio sansu. DaBogda sutra karijeru zavrsio"Istina je da je bilo kontakata. Gospodin Husić je razgovarao i sa nama i sa predsjednikom kluba i bio je više nego korektan. Međutim, od transfera Beganovića neće biti ništa. Amar u Bosni i Hercegovini može igrati samo za Slobodu. Bilo je ponuda i drugih klubova, ali stvari tako stoje", kazao je Rahmanović.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.