Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 08 sep 2019, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa ja nisam post posvetio gramatici i tipfelerima moj bosnjo
- BosniaBoston
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 08 sep 2019, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Hajde više maskoto, prestani spamati temu i odskakutaj lagano, dosadan si i naporan.
Pusti normalne ljude da pišu o tenisu, a ne da čitaju tvoje baljezgotine ovdje!
@BosniaBoston
Nemoj majke ti više sa njim raspravljati, ako za Boga znaš, muka mi kad vidim da frajer napiše i dobar dan, toliko je lik za promatranja, u pravu je Delinho bio kad je davno to rekao...
Pusti normalne ljude da pišu o tenisu, a ne da čitaju tvoje baljezgotine ovdje!
@BosniaBoston
Nemoj majke ti više sa njim raspravljati, ako za Boga znaš, muka mi kad vidim da frajer napiše i dobar dan, toliko je lik za promatranja, u pravu je Delinho bio kad je davno to rekao...
@jokicnikola
Eto uzela sisara slem u dublu. Nije toliko iznenadjenje uzele su IW i Miami isto.
Eto uzela sisara slem u dublu. Nije toliko iznenadjenje uzele su IW i Miami isto.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ugrijalo u NY 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ugrijalo sad u nasim srcimabodi123 je napisao/la:Ugrijalo u NY

#Punoljetstvo
Bice ovo dug mec, al deff je Medo novi visestruki osvajac GS turnira, decko igra kao da je igrao do sada 10-20 GS finala
S ovakvim pristupom Rus nema apsolutno šta tražit večeras, al to je matchup, Rafa mu je najgori protivnik na touru, sve i da hoće mijenjat taktiku on nije prirodni ofanzivac i ne može tako igrat u kontinuitetu već samo na momente, a ovim pimplanjem ne može ništa. Onog momenta kad Rafko prokuha i dobije ofanzivni ritam ovaj meč će postat jednosmjerna ulica.
Al eto Fedovci, nadajte se dok sudija ne odsvira kraj, imate pravo
Al eto Fedovci, nadajte se dok sudija ne odsvira kraj, imate pravo

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Evo nadri prognozera, počeli su nakon 1 breaka i nakon Rafine očajne igre u prva 4 gema.
Pa 70% poena što je pijani Rus uzeo, Rafa je nabio ili u dno mreže ili u aut...
Pripremite meso za mljevenje, mašina se upalila.

Bodi, kako Shevchet zove bika?

Pa 70% poena što je pijani Rus uzeo, Rafa je nabio ili u dno mreže ili u aut...

Pripremite meso za mljevenje, mašina se upalila.

Bodi, kako Shevchet zove bika?

Ovaj pise nekome da je naporan i da spama temu, a ne moze niko nista napisat da mu on ne pocne pametovat kako je strucnjak kakvog na svijetu nema. Jos se kur.ci nekim dobicima na kladionici 

-
- Kontakt:
Koji si ti padobranac?Epidaurus je napisao/la:Ovaj pise nekome da je naporan i da spama temu, a ne moze niko nista napisat da mu on ne pocne pametovat kako je strucnjak kakvog na svijetu nema. Jos se kur.ci nekim dobicima na kladionici

Za tebe i takve sam trostručnjak, ne stručnjak!
Koliko vidim u 90% slučajeva vi padobranci mene prozivate.
Jbg, kompleksi su čudo...
Gledaj mašinu kako melje meso i ne brabonjaj.

P.S. Padobranac, ja sam rekao da je naporan jer me proziva svaki drugi post, a neka piše šta hoće, yebe mi se, samo se skinite meni sa qrtza!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 08 sep 2019, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Puca mi klinac i za tebe i za tvoje dobitke. Dodjem procitat sta normalni ljudi pisu o turniru, a umjesto toga citam tvoje postove koji izgledaju ko da ih pise sizofrenicar. Popusti malo ziv bio. Lijep dan ce bit kad ti se i ovaj profil banuje.
-
- Kontakt:
Onda odskakutaj i ne smaraj me ba!Epidaurus je napisao/la:Puca mi klinac i za tebe i za tvoje dobitke. Dodjem procitat sta normalni ljudi pisu o turniru, a umjesto toga citam tvoje postove koji izgledaju ko da ih pise sizofrenicar. Popusti malo ziv bio. Lijep dan ce bit kad ti se i ovaj profil banuje.
Padobranac, jesam li ja tebe prozvao ili ti mene?
Moj post je za tebe viša matematika, jer o tenisu očito znaš kao moja rahmetli nana o atomskoj fizici.
Bgt, samo sjaši i ne brabonjaj...
Popusti ti mene, ti se meni nabijaš, ne ja tebi!!!
100%
joj sto lik voza rafaela, izgubit ce al je ovo divota gledat
Bik zasad igra Mourinhovski 

Bas težak matchup, a uz to i Medvedev sam sebi otežava nekim nelogičnim taktičkim zamislima. Ritern čeka na 4 metra iza linije sto je apsurd, bekendom mora bit agresivniji ako već ne može forhendom.
Rafa za sad poprilično los, previse defanzivan i plitak prije svega, vidi se da nije pronasao potreban ritam, sve isto ko i u meču s Beretinijem u prvom setu.
Rafa za sad poprilično los, previse defanzivan i plitak prije svega, vidi se da nije pronasao potreban ritam, sve isto ko i u meču s Beretinijem u prvom setu.
-
- Kontakt:
A servis brate?bodi123 je napisao/la:Bas težak matchup, a uz to i Medvedev sam sebi otežava nekim nelogičnim taktičkim zamislima. Ritern čeka na 4 metra iza linije sto je apsurd, bekendom mora bit agresivniji ako već ne može forhendom.
Rafa samo 47% prvog servisa, a Medvedev dosta solidnih 65%, jako bitna stavka...
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 08 sep 2019, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Moram na eurosportu na mute staviti komentatore kad igra Nadal. Ovi pravoslavni komentatori se slomise od onanije na svaki potez protivnika. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.