BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Igramo na pobjedu i izbede cimirota...
=\_1921_/=
Osnovni problem je lova. Nema bez love ozbiljnog trenera. Druga stvar su uhljupi iz saveza koji neće ni dovest nikog drugog osim ovih ko Robi da im mogu krojit spisak i ubacivat menadzere u priču. Realnost je da nećemo nikad ni imat dobrog selektora, kakva država takva i repka. Ne znam uostalom ko ovo vise i prati ozbiljno, ova moja raja je davno odustala od nekog fanatičnog praćenja repke, nije niko lud da prati ove budalastine. Ako se plasiraju dobro i jest, ako ne plasiraju ko im **** mater.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa jedini kriterij je da si poslusna ex yu zvijezda koja nikad nista ozbiljno kao trener nije uradila.Ostalo su finese.rishovski je napisao/la:Ode govedo od trenera dođe konj za trenera... Ja fakat ne znam kako nadju glupe selektore,gdje ih iskopaju...Vucevich je napisao/la:
Da, izgleda da apsolutno nista nije naucio od Finske jer bi opet krenuo sa Saricem, Besicem i Cimirotom u sredini
Zato nas nikad niko ozbiljan nije ni vodio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pjanić-Cimirot-Bešić je najgora veza koja je ikada igrala u ovoj reprezentaciji. Ja veće ubijanja igre u mali mozak vidio u životu nisam od ove klape... Da nas hoće mlatnut 3:0 da ovo žuto **** ide više...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Prenosi neko od domaćih kanala? Ako ne, ko od stranih? Hvala.
embrace the chaos
Naravno, NovaBHDenno je napisao/la:Prenosi neko od domaćih kanala? Ako ne, ko od stranih? Hvala.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne mogu treneri ni ono malo znanja sto posjeduju pokazat kad ih menadzeri i halasa u savezu tjeraju da stavljaju neke cimirote civice cke materine u postavu i to da igraju bitnu ulogu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
De ba šta će ti to. Lijep dan, prošetaj, vozi biciklo, idi u ribu, zguzi komšinicu.Denno je napisao/la:Prenosi neko od domaćih kanala? Ako ne, ko od stranih? Hvala.
A ako baš hoćeš, onda valjda Nova BH i Sportklub možda neki?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Je li ovo neka 4-3-1-2, vjerovatno ce Gojak biti najistureniji od veznjaka.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Cim cim Cimorot idemo Cimi ugusi Pjanu igraj Cimi ti si novi Miske.
- prisonbreak
- Kontakt:
Klasicno 4 4 2Bazinga12345 je napisao/la:Je li ovo neka 4-3-1-2, vjerovatno ce Gojak biti najistureniji od veznjaka.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ima love druze,ali ne daju ili ozbiljni treneri ne zele da im se neko petlja u posao.Pa mislis da se ne bi mogli dogovoriti oko love sa jednim Vahom da je Savez kako treba i da ne pokusavaju da se covjeku petljaju u posao?Sutra bi nas vodio,siguran sam.Ovako nas vode ljudi koji su bili igracine,ali su kao treneri totalni "idioti" i tako godinama vec.bodi123 je napisao/la:
Osnovni problem je lova. Nema bez love ozbiljnog trenera. Druga stvar su uhljupi iz saveza koji neće ni dovest nikog drugog osim ovih ko Robi da im mogu krojit spisak i ubacivat menadzere u priču. Realnost je da nećemo nikad ni imat dobrog selektora, kakva država takva i repka. Ne znam uostalom ko ovo vise i prati ozbiljno, ova moja raja je davno odustala od nekog fanatičnog praćenja repke, nije niko lud da prati ove budalastine. Ako se plasiraju dobro i jest, ako ne plasiraju ko im **** mater.
Savez ce izabrati onog za selektora ko ima najvecu podrsku naroda, jer samo tako mogu i ostati na svojim pozicijama. Poslije Prosineckog vjerovatno Barbarez i co, jer tesko je ostati ravnodusan prema Barbarezu kad nam je toliko radosti donio.
Sto se tice postave, mislim da je poprilicno dobra. Ja bih poceo sa Loncarom umjesto Cimirota na sredini, jer smatram da nam je potreban jedan visociji igrac na toj poziciji. Todorovic je kriminalan na desnom beku, ali nisam siguran da imamo bolju opciju. Kad smo mogli pljuvati (opravdano) po Civicu onda je red isto napisati za Todorovica. Momak nije nikako napredovao niti fizicki niti takticki od one jedine dobre utakmice sto je odigrao protiv Koreje. Isto se nadam se da ce se lagano oprostiti od Zukanovica, jer mi je bio najgori sa Todorovicem zadnju utakmicu. Dosta trom, ko da je dobio i nekoliko kg viska, presao u neozbiljnu ligu. Nije vise za reprezentacije. Umjesto njega treba uvesti Serbecica. Momak je dosta dobar, isto dosta napredovao zadnji period iako se nije naigrao u Rosenborgu. Vratio se u Sarajevo kao dosta ozbiljan igrac.
Sto se tice postave, mislim da je poprilicno dobra. Ja bih poceo sa Loncarom umjesto Cimirota na sredini, jer smatram da nam je potreban jedan visociji igrac na toj poziciji. Todorovic je kriminalan na desnom beku, ali nisam siguran da imamo bolju opciju. Kad smo mogli pljuvati (opravdano) po Civicu onda je red isto napisati za Todorovica. Momak nije nikako napredovao niti fizicki niti takticki od one jedine dobre utakmice sto je odigrao protiv Koreje. Isto se nadam se da ce se lagano oprostiti od Zukanovica, jer mi je bio najgori sa Todorovicem zadnju utakmicu. Dosta trom, ko da je dobio i nekoliko kg viska, presao u neozbiljnu ligu. Nije vise za reprezentacije. Umjesto njega treba uvesti Serbecica. Momak je dosta dobar, isto dosta napredovao zadnji period iako se nije naigrao u Rosenborgu. Vratio se u Sarajevo kao dosta ozbiljan igrac.
[b[/b]
Stalno zapinjete sa tim Vahom a lik je isto ubleha ima 2 trofeja u karijeri a jedan je sa dinamom
Otjeran gdje god je radio i sa dobrim repkama nekim cak i boljim od BiH imo lose rezultate
NEZALAGANJE je napisao/la:Ma ima love druze,ali ne daju ili ozbiljni treneri ne zele da im se neko petlja u posao.Pa mislis da se ne bi mogli dogovoriti oko love sa jednim Vahom da je Savez kako treba i da ne pokusavaju da se covjeku petljaju u posao?Sutra bi nas vodio,siguran sam.Ovako nas vode ljudi koji su bili igracine,ali su kao treneri totalni "idioti" i tako godinama vec.bodi123 je napisao/la:
Osnovni problem je lova. Nema bez love ozbiljnog trenera. Druga stvar su uhljupi iz saveza koji neće ni dovest nikog drugog osim ovih ko Robi da im mogu krojit spisak i ubacivat menadzere u priču. Realnost je da nećemo nikad ni imat dobrog selektora, kakva država takva i repka. Ne znam uostalom ko ovo vise i prati ozbiljno, ova moja raja je davno odustala od nekog fanatičnog praćenja repke, nije niko lud da prati ove budalastine. Ako se plasiraju dobro i jest, ako ne plasiraju ko im **** mater.
Stalno zapinjete sa tim Vahom a lik je isto ubleha ima 2 trofeja u karijeri a jedan je sa dinamom

Otjeran gdje god je radio i sa dobrim repkama nekim cak i boljim od BiH imo lose rezultate
Ma kakvi vjeruj, nemamo mi love za Vahu. Lika plaćaju repke poput Japana, Alžira il Maroka koje nude visestruko bolje uslove od nasih. Ne bi ni Robi doso da je imo bilo kakvu bolju ponudu, al neće ga niko jer je **** od trenera. A ima i to sto ti kažes normala, jednak problem kao i nedostatak love, neće niko ozbiljan da mu se idioti poput Begića mijesaju u posao i kroje spisak. Ljudi poput Hadzibegića, Baždarevića, Papeta ne mogu dalje od druge francuske lige, pa im i nasa repka bude premija, Vaha je skroz drugi nivo.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma ima love druze,ali ne daju ili ozbiljni treneri ne zele da im se neko petlja u posao.Pa mislis da se ne bi mogli dogovoriti oko love sa jednim Vahom da je Savez kako treba i da ne pokusavaju da se covjeku petljaju u posao?Sutra bi nas vodio,siguran sam.Ovako nas vode ljudi koji su bili igracine,ali su kao treneri totalni "idioti" i tako godinama vec.bodi123 je napisao/la:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
mislim da je ipak romb kao kontra žabaraprisonbreak je napisao/la:Klasicno 4 4 2Bazinga12345 je napisao/la:Je li ovo neka 4-3-1-2, vjerovatno ce Gojak biti najistureniji od veznjaka.
sa Gojakom iza Džeke i Višće
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za igrača Standarda ima mjesta, a Milana nema? OK. Možda Robi vidi nešto što mi ne. Nadam se da zna šta radi. 

Odem na sofuscore da vidim postavu...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
0-1 dzeko
,robi jest sranje ali za te pare tesko da ima bolji

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Bodi Slazem se da mi nemamo para za Vahu kao te pomenute repke,ali covjek bi 100% pristao i za manje pare da je kod nas sve organizovano kako treba.O tome ti pricam.Nego nece covjek s bagrom da se petlja.Uvijek je imao karakter,ako nista drugo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Nemam pojma sto ovoliko serete, al ovo uopste nije lose odradjeno. Krunic u Zenici los skroz, Cimirot je imao dobrih partija, jest da je znao podbaciti. Jaka sredina za ovaj mec, sto je jako vazno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..