Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Neznam. Zasto?truts je napisao/la:Zašto je Cimirot još uvijek u reprezentaciji?
Vezni red Saric - Cimirot - Besic je zlocin protiv fudbalarishovski je napisao/la:Nije ni čudo što gubimo utakmice i prosipamo bodove...
Neko da nam odgovori?samoposmatram je napisao/la:Neznam. Zasto?truts je napisao/la:Zašto je Cimirot još uvijek u reprezentaciji?
Cime je nas taj mali jazavac zaduzio da igra svaku bitniju tekmu,a ds igraci iz Serie A ili ne budu pozvani ili sjede njemu na klupi??Vucevich je napisao/la:Cimirot
Sreća pa Elvis otpade,sad bi on bio u prvih 11... Imaš Krunića i ti staviš CimirotaVucevich je napisao/la:Vezni red Saric - Cimirot - Besic je zlocin protiv fudbalarishovski je napisao/la:Nije ni čudo što gubimo utakmice i prosipamo bodove...
Halali, ja reko vic.truts je napisao/la:Neko da nam odgovori?samoposmatram je napisao/la:Neznam. Zasto?truts je napisao/la:Zašto je Cimirot još uvijek u reprezentaciji?
NEZALAGANJE je napisao/la:Cime je nas taj mali jazavac zaduzio da igra svaku bitniju tekmu,a ds igraci iz Serie A ili ne budu pozvani ili sjede njemu na klupi??Vucevich je napisao/la:Cimirot![]()
Lik prevaga protiv amatera ne moze biti,a kod nas je standardan!!
Majke mi,kakve nas neznalice godinama vode,postalo mi je svejedno hocemo li se plasirati gdje ili necemo??
Ako odemo,dobro i jest.Ako ne odemo,nece mi biti zao sekunde zbog raznih neznalica,mesetara,"menadzera",uhlnupa iz Saveza itd.
Da, izgleda da apsolutno nista nije naucio od Finske jer bi opet krenuo sa Saricem, Besicem i Cimirotom u sredinirishovski je napisao/la:Sreća pa Elvis otpade,sad bi on bio u prvih 11... Imaš Krunića i ti staviš CimirotaVucevich je napisao/la:Vezni red Saric - Cimirot - Besic je zlocin protiv fudbalarishovski je napisao/la:Nije ni čudo što gubimo utakmice i prosipamo bodove...Ne znam samo šta dobija time što mu igraju Bešić i Cimirot